Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

devam ediyor ablacım ya ama doktorum sıkıntı yok diyor.ömür bey için katlanıyoruz.ama allaha şükür eskisi kadar yoğun ve acı verici değil.
sen nasılsın?cinsiyetten haber varmı?gerçi erkek eminim ama garantilensin istiyorum...

öyle yaparız artık napalım

inşallah istediğim gibi olu boya otırdukça

bi ara gördüm sanki yazmamış demek

selam kayracım hoşgeldin nasılsın

merak etme, zamanla oturuyor boya, beğenmezsen sonradan daha koyuya boyatabilirsin Burcu'nun dediği gibi :)

hmmm... Neşe yine yoğun galiba :)

mrb canım paşan iyiyse sorun yok demektir az bi sıkıntı çekiliyo işte

kumsal ya bu renk çok güzelmiş sen silme bu resmi valla bana kopya olur bu ....bence sanda yakışır ama ilk zmanlar seninde çvrendekilerinde gözüne biraz garip gelebilir ama hep oluyor ilk boyamalarda bu...bende de çok olmuştu o merak etme bir kaç gün dursun sonr ayine içine sinmezse koyultursun..neyse kızlar yemege gidiyorum ben görüşürüz sonra..

kayra slm ama aşkolsun sana ..sadece ablayamı soruyorsun nasılsın diye..kıskandım ühü ühühhh

canım filiz ablayla çok sık karşılaşamıyoruz ya.görünce sevindirik oldum birden ondan...nasılsın canım?

mrb canım paşan iyiyse sorun yok demektir az bi sıkıntı çekiliyo işte

allah şükür.rabbim bu günümü aratmasın.olsun çekeceğim artık ne yapalım...
[

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…