Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

slm herkese bende eski üylerdenim ama buraya ilk defa yazıyorum benimde bebişim olucak 7 buçuk aylığız biz.benimlede ilgilenirmisiniz:)

iyiyim kumsalcım.sen nasılsın canım?
bende iyiim canım sağol sen nasılsın
sağol canım tamam silmem galiba biraz zamana ihtiyacım var afiyet olsun canım
aa arife baya açık ama çok hoş bi saç rengi bence sanda yakışmıştır
dimi burcu baya açıkmış:))) sağol canım
afiyet olsun herkese
bende giderim birazdan yemeğe
afiyet olsun burcum
herkese iyi öğlenler......................................
sanada şekerim
afiyet olsun kızlaaaaaar
sağol ablacım sansada afiyet olsun
slm herkese bende eski üylerdenim ama buraya ilk defa yazıyorum benimde bebişim olucak 7 buçuk aylığız biz.benimlede ilgilenirmisiniz:)

hoşgeldin allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

kızlar ben cinsiyeti öğrendim oğlusum gelio hayırlısıyla darısı herkesin basınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kızlar ben cinsiyeti öğrendim oğlusum gelio hayırlısıyla darısı herkesin basınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

cinsiyetini öğrenmek güsel bi duygu dimi cüzdanda kaç para taşıdını bilmek gibi bişi..bende öğrendiiğimde çok sevinmiştim artık bebek değildi adı oğluşumdu:::
benimde oğlum olucak sanada hayırlı uğurlu olsun inşallah:teytey::teytey:

inşallah neşeninde olucak seninde ...ben doğururken bana adını verenlerin ismini bağırcakmışım sizinkileride sıkıştırırım araya :)

inşallah neşeninde olucak seninde ...ben doğururken bana adını verenlerin ismini bağırcakmışım sizinkileride sıkıştırırım araya :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…