- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #31.961
kızlar ben Cunda'ya gidiyorum, akşam üstü size yetişebilir miyim bilmiyorum ama akşama uğrarım :) öpüyorum hepinizi :)
bende iyiim canım sağol sen nasılsıniyiyim kumsalcım.sen nasılsın canım?
sağol canım tamam silmem galiba biraz zamana ihtiyacım var afiyet olsun canımkumsal ya bu renk çok güzelmiş sen silme bu resmi valla bana kopya olur bu ....bence sanda yakışır ama ilk zmanlar seninde çvrendekilerinde gözüne biraz garip gelebilir ama hep oluyor ilk boyamalarda bu...bende de çok olmuştu o merak etme bir kaç gün dursun sonr ayine içine sinmezse koyultursun..neyse kızlar yemege gidiyorum ben görüşürüz sonra..
dimi burcu baya açıkmış:))) sağol canımaa arife baya açık ama çok hoş bi saç rengi bence sanda yakışmıştır
afiyet olsun burcumafiyet olsun herkese
bende giderim birazdan yemeğe
sanada şekerimherkese iyi öğlenler......................................
sağol ablacım sansada afiyet olsunafiyet olsun kızlaaaaaar
slm herkese bende eski üylerdenim ama buraya ilk defa yazıyorum benimde bebişim olucak 7 buçuk aylığız biz.benimlede ilgilenirmisiniz:)
tşekkür ederim hepimizinkini inşallah.burdaki herkes hamilemi şimdi:)
kızlar ben cinsiyeti öğrendim oğlusum gelio hayırlısıyla darısı herkesin basınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar ben cinsiyeti öğrendim oğlusum gelio hayırlısıyla darısı herkesin basınaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
diğeri kim??
allah sanada nasip etsin enkısa zamanda inşallah nezamandır bekliyosun.
inşallah neşeninde olucak seninde ...ben doğururken bana adını verenlerin ismini bağırcakmışım sizinkileride sıkıştırırım araya :)
saol kumsalcımmmmmmmmmmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?