Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

gcan sagol cnm tşkler...evet fazla ilerlememiş sayfa zaten çok yavaş 2 saatte yeniliyorum sayfayı bekliyorum hep çok yavaş netten mi yoksa siteden mi kaynaklanıyor bu sorun anlamadım...ceren bugün çok yogunmuş işe gitmiş hem ödeme hemde maaş günü o yüzden giremiyormuş..akşama ancak girerim dedi..

sağol ablacım,teşekkür ederimopuyorumnanaktan
naıslsın ablam görüşemedik bayadır

iyiyim hayatım sağolasın :) görüşemememiz normal çünkü sen çok yoğunsun canım, biliyorsun ben de Cuma dışında hergün okulda olunca karşılaşamadık, neyse herkesin keyfi, sağlığı yerinde olsun da nasılsa görüşürüz :)

napım burcum tarifsiz bi özlem var içimde bi eksiklik içimde koca bi boşluk iiçimden geçenleri anlatamıyorum herşey kifayetsiz kalıyor ay yine çoştum ben ya offffffffffffmafoldumben

canım benim yaa :1hug: merak etme o boşluk dolcak en kısa zamanda çok güzel bir melekle :Saruboceq:

beyazcım demek sınava gittiniz zeyneple anam bu zeynebin ilaydanın çektigi ne yavrularım şimdiden aşındırdılar okullaırn kapılarını....demek uslu durdu ..dışarı çıktı ya ondan üzmemiştir annesi sen panik yapıp üzülme diye..evet cnm kızım olucak nasipse..

hmmm doğru dün söylemişti :) neyse akşama görüşürüz artık :)

evet ablacım öyle valla,herkesin keyfi yerinde olsunda,doğru diyorsun.a.s.

evet cnm ya,20 dk.da çıktım sınavdan kaydirigubbakcemile3hayatımda ilk kezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3süre bitene kadar beklerdim hep,Zeynebim kalkmıştır,ağlamıştır diye nasıl yaptığımı bilmiyorum valal soruları:roflol::roflol:ama hiç uyanmamış yavrum üzememiş ananesini tabi beni de:dance::dance::dance:
dün yazmıştım sana kzızın olacak diye içime doğmuş bakkaydirigubbakcemile5

Rüzgar deniz çok teşekkür ederim.İnşaallah hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olsun .Amin.

Rica ederim ne demek? Her zaman yardıma hazırım, yeterki hepimiz sağlıkla bebişlerimize kavuşalım... Lütfen beni haberdar et gelişmelerden, ben çoğunlukla bu topikteyim canım... Güzel haberlerini bekliyoruz inşallah :)

16 17.haftalarda öğreniliyo cinsiyet dimi.daha erken öğrenen oluyo mu ki

hosbulduk tatlim iyiyim cok sükür allaha
allah iyilik versin canım
ben geldim kızlaaaaaaaaar :) çok gitmemiş sayfalar bakıyorum, üstelik Ceren hanım da teşrif etmemişler bugün...
hoşgeldin ablaaa ceren bugün maaş dağıtacaktı galiba ondan uğrayamamıştır
beyazcım nasılsın canım inşallah sınavın güzel sonuçlanır bu çocuklar okul kapılarında büyücek bu gidişle yavrum uslu uslu durdu demek büyüyo galiba annesi hem bebek hem sınav hemde ev annelik zor zanaat bravo beyazcım
canım benim yaa :1hug: merak etme o boşluk dolcak en kısa zamanda çok güzel bir melekle :Saruboceq:

inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhh

oyy oyy maşallah hanıma
zeynep doğultan okullu oldu desene kaydirigubbakcemile3

slvmsstr aslında daha erken ögrenen çok oldu ama benim aylık kontrolüm bugünlere geldi yani 15 gün önce gitseydim belki yine ögrenecektim...sanıyorum13 ten sonra görülebiliyor ama karıştırma olasılıgı çok oluyor..

analık işte, hiçbir şey gözün görmüyor değil mi? ayyyy yerim ben o minnoşu, ama ben daha resmini göremedim beyazcım
of biraz ayrıldım döktürmüşsünüz maaşallah çok aktif burası
aktif mi? burası durgun günlerini yaşıyor son 1 haftadır canım :)

kızlar yazamıyorum kapatıyorum o yüzden maaş dağıtcam bugn onalrla uğraşıyorum
şimdiden hepinize iyi hafta sonları iyi bakın kendinizee

hmmm teşekkür ederim bakalım ben ne zaman öğrenicem :sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…