- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.001
hoşbulduk tatlım :)
ne becerikli kadınsın sen ya :) hem sınav hem bebek... afferim sana valla :)
beyaz16 :)) maşallah diyorum sana... maşallah... çok beceriklisin hakkatten.. okul-ev-bebek-koca... eyvah eyvah.. :)
sağol ablacım,teşekkür ederimopuyorumnanaktan
naıslsın ablam görüşemedik bayadır
napım burcum tarifsiz bi özlem var içimde bi eksiklik içimde koca bi boşluk iiçimden geçenleri anlatamıyorum herşey kifayetsiz kalıyor ay yine çoştum ben ya offffffffffffmafoldumben
gcan sagol cnm tşkler...evet fazla ilerlememiş sayfa zaten çok yavaş 2 saatte yeniliyorum sayfayı bekliyorum hep çok yavaş netten mi yoksa siteden mi kaynaklanıyor bu sorun anlamadım...ceren bugün çok yogunmuş işe gitmiş hem ödeme hemde maaş günü o yüzden giremiyormuş..akşama ancak girerim dedi..
evet ablacım öyle valla,herkesin keyfi yerinde olsunda,doğru diyorsun.a.s.iyiyim hayatım sağolasın :) görüşemememiz normal çünkü sen çok yoğunsun canım, biliyorsun ben de Cuma dışında hergün okulda olunca karşılaşamadık, neyse herkesin keyfi, sağlığı yerinde olsun da nasılsa görüşürüz :)
beyazcım demek sınava gittiniz zeyneple anam bu zeynebin ilaydanın çektigi ne yavrularım şimdiden aşındırdılar okullaırn kapılarını....demek uslu durdu ..dışarı çıktı ya ondan üzmemiştir annesi sen panik yapıp üzülme diye..evet cnm kızım olucak nasipse..
Rüzgar deniz çok teşekkür ederim.İnşaallah hepimizin sağlıklı sıhhatli bebişleri olsun .Amin.
beyazcım demek sınava gittiniz zeyneple anam bu zeynebin ilaydanın çektigi ne yavrularım şimdiden aşındırdılar okullaırn kapılarını....demek uslu durdu ..dışarı çıktı ya ondan üzmemiştir annesi sen panik yapıp üzülme diye..evet cnm kızım olucak nasipse..
allah iyilik versin canımhosbulduk tatlim iyiyim cok sükür allaha
hoşgeldin ablaaa ceren bugün maaş dağıtacaktı galiba ondan uğrayamamıştırben geldim kızlaaaaaaaaar :) çok gitmemiş sayfalar bakıyorum, üstelik Ceren hanım da teşrif etmemişler bugün...
beyazcım nasılsın canım inşallah sınavın güzel sonuçlanır bu çocuklar okul kapılarında büyücek bu gidişle yavrum uslu uslu durdu demek büyüyo galiba annesi hem bebek hem sınav hemde ev annelik zor zanaat bravo beyazcımslmmmmmmm biz geldikkkkkkkkkkk
ohhhhhhh çok yorulduk valla
kızımla beraber üniversiteye gittik bugün sınavım vardı ona girdim
annem arabada bekledi beni zeyneple
çıkınca emzirdim hoıcalarla görüştüm
tekrar emzirdim kalan işlerimi halettim
çok uslu durdu kzıızm bugün
hiç üzmedi beni
haftaya da her gün sınav var bakalım her gün okuldayız yine
ama bugün işler biraz uzun sürdü
annem yemek yapmaya çalışıyor
zeynep emdi yine uyudu
bende size bir bakayım dedim
mavişimmmmmmm çok sevindim cnm kızızn oluyormuş ne güzel:dance::dance::dance:
maşallah kızımızaarkadaş geliyor bizim zillilere:teytey::teytey:
hayırlı olsun cnm
çok sevindim
kızlar geçmişi okuyamadım başka önemli haber varsa bana yazın lütfenn:1rolleyes:
canım benim yaa :1hug: merak etme o boşluk dolcak en kısa zamanda çok güzel bir melekle :Saruboceq:
slmmmmmmm biz geldikkkkkkkkkkk
ohhhhhhh çok yorulduk valla
kızımla beraber üniversiteye gittik bugün sınavım vardı ona girdim
annem arabada bekledi beni zeyneple
çıkınca emzirdim hoıcalarla görüştüm
tekrar emzirdim kalan işlerimi halettim
çok uslu durdu kzıızm bugün
hiç üzmedi beni
haftaya da her gün sınav var bakalım her gün okuldayız yine
ama bugün işler biraz uzun sürdü
annem yemek yapmaya çalışıyor
zeynep emdi yine uyudu
bende size bir bakayım dedim
mavişimmmmmmm çok sevindim cnm kızızn oluyormuş ne güzel:dance::dance::dance:
maşallah kızımızaarkadaş geliyor bizim zillilere:teytey::teytey:
hayırlı olsun cnm
çok sevindim
kızlar geçmişi okuyamadım başka önemli haber varsa bana yazın lütfenn:1rolleyes:
analık işte, hiçbir şey gözün görmüyor değil mi? ayyyy yerim ben o minnoşu, ama ben daha resmini göremedim beyazcım
evet ablacım öyle valla,herkesin keyfi yerinde olsunda,doğru diyorsun.a.s.
evet cnm ya,20 dk.da çıktım sınavdan kaydirigubbakcemile3hayatımda ilk kezkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3süre bitene kadar beklerdim hep,Zeynebim kalkmıştır,ağlamıştır diye nasıl yaptığımı bilmiyorum valal soruları:roflol::roflol:ama hiç uyanmamış yavrum üzememiş ananesini tabi beni de:dance::dance::dance:
dün yazmıştım sana kzızın olacak diye içime doğmuş bakkaydirigubbakcemile5
aktif mi? burası durgun günlerini yaşıyor son 1 haftadır canım :)of biraz ayrıldım döktürmüşsünüz maaşallah çok aktif burası
slvmsstr aslında daha erken ögrenen çok oldu ama benim aylık kontrolüm bugünlere geldi yani 15 gün önce gitseydim belki yine ögrenecektim...sanıyorum13 ten sonra görülebiliyor ama karıştırma olasılıgı çok oluyor..
analık işte, hiçbir şey gözün görmüyor değil mi? ayyyy yerim ben o minnoşu, ama ben daha resmini göremedim beyazcım
aktif mi? burası durgun günlerini yaşıyor son 1 haftadır canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?