Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar kendinize çok dikkat edin dilerim çok güzel bi hafta sonu geçirirsiniz hepinizi öpüyorum allaha emanet olunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz

geçen hafta 8+6 yken 10.haftada demişti ama karıştırdı galiba önce söylediğiyle uymadı ben bir öncekine göre tam 8+6 hesaplamıştım doğru olan bu yani

teşekkür ederim cnma.s.
evet beyazcım söylemiştin sen kızın olacak diye son zamanlarda benimde içime dogmuştu ama öncesinden hep erkek hissediyordum..

oyy oyy maşallah hanıma
zeynep doğultan okullu oldu desene kaydirigubbakcemile3
öyle valla yakaydirigubbakcemile3
analık işte, hiçbir şey gözün görmüyor değil mi? ayyyy yerim ben o minnoşu, ama ben daha resmini göremedim beyazcım

aktif mi? burası durgun günlerini yaşıyor son 1 haftadır canım :)

hemen koyuyorum ablam albüme sonra silerim
maviş burdamısın cnm sen de görmemiştinŞeniz

bi de gene bişey sorucam hamilelikte ishal mormal mi.çok değil ama biraz var bende.benim sotulaım bitmez demiştim delikafadulden

geçen hafta 8+6 yken 10.haftada demişti ama karıştırdı galiba önce söylediğiyle uymadı ben bir öncekine göre tam 8+6 hesaplamıştım doğru olan bu yani

daha sonraki kontrollerde kesinleşir, şimdi üç aşağı beş yukarı şu kadar diye çıkıyor... benim de son kontrolümde söylediği tarihi baz alırsam bugün itibariyle 15 haftalık olmam gerekiyor, 3 gün önde gözüküyor yani, ama bu değişebilir ya da böyle kalabilir

teşekkür ederim cnma.s.

öyle valla yakaydirigubbakcemile3

hemen koyuyorum ablam albüme sonra silerim
maviş burdamısın cnm sen de görmemiştinŞeniz
canım koyunca haber ver bakayım, bekliyorum :)
bi de gene bişey sorucam hamilelikte ishal mormal mi.çok değil ama biraz var bende.benim sotulaım bitmez demiştim delikafadulden

kabızlık normal diye biliyorum canım, ishal pek normal değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…