- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.041
tamamdır çok sağol ablacım bunda da yardımcıım oldun valla senden daha öğreneceğim çok şey var :CüvCüv:
kaç haftalık dedi doktorun?doktorum bu tarihten önde gidiyo ama bence de doğrusu bu
yardımın için teşekkürler ama en iyisi kalsın
ben çıkıyorum kızlar hepinize iyi akşamlar kendinize çok dikkat edin dilerim çok güzel bi hafta sonu geçirirsiniz hepinizi öpüyorum allaha emanet olunopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanŞeniz
allah iyilik versin canım
hoşgeldin ablaaa ceren bugün maaş dağıtacaktı galiba ondan uğrayamamıştır
beyazcım nasılsın canım inşallah sınavın güzel sonuçlanır bu çocuklar okul kapılarında büyücek bu gidişle yavrum uslu uslu durdu demek büyüyo galiba annesi hem bebek hem sınav hemde ev annelik zor zanaat bravo beyazcım
inşallah canım inşallahhhhhhhhhhhhhh
evet beyazcım söylemiştin sen kızın olacak diye son zamanlarda benimde içime dogmuştu ama öncesinden hep erkek hissediyordum..
öyle valla yakaydirigubbakcemile3oyy oyy maşallah hanıma
zeynep doğultan okullu oldu desene kaydirigubbakcemile3
analık işte, hiçbir şey gözün görmüyor değil mi? ayyyy yerim ben o minnoşu, ama ben daha resmini göremedim beyazcım
aktif mi? burası durgun günlerini yaşıyor son 1 haftadır canım :)
geçen hafta 8+6 yken 10.haftada demişti ama karıştırdı galiba önce söylediğiyle uymadı ben bir öncekine göre tam 8+6 hesaplamıştım doğru olan bu yani
canım koyunca haber ver bakayım, bekliyorum :)teşekkür ederim cnma.s.
öyle valla yakaydirigubbakcemile3
hemen koyuyorum ablam albüme sonra silerim
maviş burdamısın cnm sen de görmemiştinŞeniz
bi de gene bişey sorucam hamilelikte ishal mormal mi.çok değil ama biraz var bende.benim sotulaım bitmez demiştim delikafadulden
tamam canım :)çok teşekkür edrim ingilizcem yok yapamadım sana zahmet olmaz ise sat:29 ekim
bekliyorum güzelim :)ablam albüme ekleyemedim
buraya koyuyorum
silerim sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?