Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

selam kızlaaarr biz geldikkk
bu gün öğlende şirkete gittim ve biraz önce geldim çok yoğundu işler bu yüzden size yazamadım
eeee nasılsınız hanımlar ne var ne yok keyifler yerindemi?

sınıf ögretmeniyim bende senin nasıl gidiyor sıcaklar ve cocuklar zor oluyor mu

ben daha yolun başında sayılırım hamilelikte, daha yeni 4 ay oldu çok şükür :) ben geçen sene bebek için işi bırakmıştım, fakat geçen sene düşükle sonuçlanmıştı, bu sene ikinci dönemde okuldan ısrarla çağırdılar, yardımcı olmak için ücretli olarak kabul ettim, başladığımda hamileymişim ama bilmiyordum, işe başladıktan 15 gün sonra öğrendim hamile olduğumu, tabii bırakamadım, ama çok şükür sorunsuz geçti ve bugünlere ulaştık... zorluğuna gelince, ben liselere girdiğim için şimdi sorun yok, öğrencilerin çoğu gelmiyor son 1-2 haftadır, konuları da bitirdiğimiz için daha rahat geçiyor, ama sıcaklar zorlamaya başladı beni de, ama senin işin daha zordur, küçük çocuklarla uğraşıyorsun, üstelik hamileliğin de bayağı ilerlemiş :) ağrın sızın var mı?

benim 2. Sınıf yaramazlarla ugrasıyorum liseler tabi devamsızlık yapıyordur 2-3 haftadır cok zor oluyor ayaklarım falan çok şişiyor okul birde tam gün işte son 7 gün

gün ışığım gelmiş beniiiiiiiiiiim... hoşgeldin güzeller güzeli anne, nasılsın hayatım?

hoş bulduk ablacımmmm canım benim nasılsın?
biz iyiyiz ablacım biraz yorulduk bu gün o kadar şimdide uzattık bacakları dinleniyoruz kızcağızımla :)
sen nasılsın? Miniğimiz nasıl annesi?

Cerencim ne zaman gidiyordun sen doktora? Çarşamba'mı?

evet ablam çarşamba gidicem muayene edicek delikafadulden
sonrada doğum şeklim belli olucak inşallah normal olur ya çok istiyorum bakalım hayırlısı

benim 2. Sınıf yaramazlarla ugrasıyorum liseler tabi devamsızlık yapıyordur 2-3 haftadır cok zor oluyor ayaklarım falan çok şişiyor okul birde tam gün işte son 7 gün

ohhh çok küçükler, Allah yardımcın olsun, gerçekten çok zor onlarla uğraşmak, öğretmenliğimin ilk yıllarında özel okul olduğu için 1. ve 2. sınıflara girmiştim, çoooook çok zor gelmişti, biraz daha kıdemli olunca küçük sınıflara girmek istemediğimi söyleyebilmiştim ve büyük sınıflara almışlardı, onlarla uğraşmak gerçekten büyük sabır ve beceri istiyor, seni takdir ediyorum canım, hamilelikte ise daha da zordur, neyse çok fazla kalmadı, son 5 iş günü :) sonra rapor alıyorsun değil mi? çünkü 1 Temmuz'a kadar bırakmıyorlar öğretmenleri, tabii özel okul değilse

gayet iyiyiz canım, minik de iyi çok şükür :) sen de iyice dinlen bu akşam :)

hadi bakalıııım, inşallah normal doğum olacak canım, düşünme sen :) çok az kaldı... offff ben heyecan yaptım şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…