- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.081
gayet iyiyiz canım, minik de iyi çok şükür :) sen de iyice dinlen bu akşam :)
hadi bakalıııım, inşallah normal doğum olacak canım, düşünme sen :) çok az kaldı... offff ben heyecan yaptım şimdi
adam seni muayene ederken, heyecandan ve stresten doğurma sakın... malum aşağıdan ilk kontrol kaydirigubbakcemile3
kızlarr moralim çok bzouk
patron tee ankaradan şirketten başka birini arayp burcu yarın işe gelsin diye emir veriyo
benle konuşmuo işim var dio kapatıo telefonu karısı bi yandna triplerdeee çok bunaldım bugun
ayrılıp kavuşmanın farklı bir versiyonu olacak, çok garip bir duygu olsa gerek ya, ben şu an nasıl bir şey olduğunu hayal edemiyorum canım :) neyse doğumdan sonraki duyguların çok çok daha farklı olacak tabii ki :)oh oh maşallah iyi olun ablaamm sizlerin iyi güzel haberlerini okudukça ben mutlu oluyorum valla bu gün okudum belli bir yere kadar topiği ama şirkette işler birden yoğunlaşınca kapattım yazamadm bile size.
dinleniyorum işte ablam cerencim sağolsun kıpır kıpır canımı aacıtıyor artık teyzesi sanırsam çıkmak için cebelleşiyor oda :)
inşallah normam olur abla doğum sonrasını düşünüyorum çünkü bebeğim kimselerin eline muhtaç kalmasın istiyorum tabii bende yinede hayırlısı tabii bilemeyiz.
bende heyecan yok aslında aksine çok garip duygular var içimde galibe ben cerenin içimde olmasına çok fazla alıştım ve ondan ayrılacak olmama içleniyorum
ne garip dimi ayrılmakmı kavuşmakmı bu? mafoldumben
sorma yaa doğurmaktan çekinmiyorum muayeneden çekindiğim kadar neyse herşeyin bir ilki varmış ya bunu alatayımda gerisi gelir delikafadulden
aaaaaaa manyak mı bu ya? ben de soruyorum yani, manyak olmasa niye yapsın bunu? ne yapacaksın canım?kızlarr moralim çok bzouk
patron tee ankaradan şirketten başka birini arayp burcu yarın işe gelsin diye emir veriyo
benle konuşmuo işim var dio kapatıo telefonu karısı bi yandna triplerdeee çok bunaldım bugun
iyidir tatlım, senden naber?kızlar nabersiniz
kızlar nabersiniz
aayyyy canım benimm kıyamam sana yaaa ne istiyor bu adam senden kuzum ya neden yüzüne söylemiyor valla kaşınıyor heee allah yardımcın olsun gülümmm
ne yapmayı düşünüyorsun gidicekmisin yarın işe?
birde cumartesi günleri geliyormu patronun?
aayyyy canım benimm kıyamam sana yaaa ne istiyor bu adam senden kuzum ya neden yüzüne söylemiyor valla kaşınıyor heee allah yardımcın olsun gülümmm
ne yapmayı düşünüyorsun gidicekmisin yarın işe?
birde cumartesi günleri geliyormu patronun?
ayrılıp kavuşmanın farklı bir versiyonu olacak, çok garip bir duygu olsa gerek ya, ben şu an nasıl bir şey olduğunu hayal edemiyorum canım :) neyse doğumdan sonraki duyguların çok çok daha farklı olacak tabii ki :)
aaaaaaa manyak mı bu ya? ben de soruyorum yani, manyak olmasa niye yapsın bunu? ne yapacaksın canım?
iyidir tatlım, senden naber?
ayrılıp kavuşmanın farklı bir versiyonu olacak, çok garip bir duygu olsa gerek ya, ben şu an nasıl bir şey olduğunu hayal edemiyorum canım :) neyse doğumdan sonraki duyguların çok çok daha farklı olacak tabii ki :)
insanı çileden çıkaran tiplerden anlaşılan... öfff yaniii... sahi patronun ctesileri geliyor mu? ya da kim temsil ediyor onu ctesileri?
yok ya salak bide ben 1den sonra gelebilirim demiş akşama kadar onu beklicem gelckemi gelmicekmi die sıcakda oturup gelince nolcaksa sanki
napcam bilemeidm bi türlü ağlamakdan düşünemedim valla
maddi durummüsait olsa bi an durmucam orda ama işte sabır sabır nolcak bilmiyorum
canım benim yaa kurban olurum ben sana
seni o kadar iyi anlıyorumki gülüm benim bir önceki patronum öyle idi burnumdan getirdi herşeyi düğün üstü ve verdiği hiç bir sözü tutmayıp beni yüz üstü bıraktı.
hani senin bu gerzek patronda sana vaatlerde bulundu ya benc pek güvenme balım ya baksana adam tam bir dengesizz kötükedihüso
hay Allah yaaa... ağlama lütfen, bak Miraç'ı da üzüyorsun ve geriyorsun canım, keşke istifanı verip çıkabilecek durumda olsaydın yayok ya salak bide ben 1den sonra gelebilirim demiş akşama kadar onu beklicem gelckemi gelmicekmi die sıcakda oturup gelince nolcaksa sanki
napcam bilemeidm bi türlü ağlamakdan düşünemedim valla
maddi durummüsait olsa bi an durmucam orda ama işte sabır sabır nolcak bilmiyorum
bencede abla değişik bir durum ve duygu
bazen hissettiklerimi içimde yaşadıklarımı anlatamıyorum hiç bir şekilde ifade edemiyorum garip işte sizlerde yaşayacaksınız bunları sona yaklaştıkça inşallah
bakalım doğumdan sonra neler dicemm oofff içerde kalsaydı keşkemi dicem acaba :):)
hay Allah yaaa... ağlama lütfen, bak Miraç'ı da üzüyorsun ve geriyorsun canım, keşke istifanı verip çıkabilecek durumda olsaydın yabence sen yarın git, istersen öğlene doğru git, geldiği zaman da durumunun ne kadar hassas olduğunu anlatmaya çalış güzelim, tabii gelirse, gelmezse de ilk fırsatta konuş bu konuyu canım :)
vallahi yeni yerimde gündüz hiç giremedim akşamda çok yorgundum giremedim hepinizi özledim çok
sizler bebişler herkes iii inşallah varmı önemli gelişmeler doğuranlar hamiş olanlar falan
takip edemiyorum son günlerde de
cerencim seni merak ettim dr a gidecektin noldu doğum için ne dedi ceren nasılmış
yok ya nesine güvencem 5 yıldır vaatlerde bulunuo o bana zaten düşünüdüm ben başımda o varken önerdiği iş sorumluluğunu alamıcam gece gündüz işe çarır beni
eşimde çık deyip duruyo doğumdan sonra sanırım orda çalışamıcam ama işin içinde nası çıkıcam bilemiyorum mafoldumben
bence içeride biraz daha kalsaydı dediğin günler olacaktır, genelde doğurduktan sonra öyle söylendiğini çok duydum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?