Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

oh oh maşallah iyi olun ablaamm sizlerin iyi güzel haberlerini okudukça ben mutlu oluyorum valla bu gün okudum belli bir yere kadar topiği ama şirkette işler birden yoğunlaşınca kapattım yazamadm bile size.
dinleniyorum işte ablam cerencim sağolsun kıpır kıpır canımı aacıtıyor artık teyzesi sanırsam çıkmak için cebelleşiyor oda :)

inşallah normam olur abla doğum sonrasını düşünüyorum çünkü bebeğim kimselerin eline muhtaç kalmasın istiyorum tabii bende yinede hayırlısı tabii bilemeyiz.

bende heyecan yok aslında aksine çok garip duygular var içimde galibe ben cerenin içimde olmasına çok fazla alıştım ve ondan ayrılacak olmama içleniyorum
ne garip dimi ayrılmakmı kavuşmakmı bu? mafoldumben

adam seni muayene ederken, heyecandan ve stresten doğurma sakın... malum aşağıdan ilk kontrol kaydirigubbakcemile3

sorma yaa doğurmaktan çekinmiyorum muayeneden çekindiğim kadar neyse herşeyin bir ilki varmış ya bunu alatayımda gerisi gelir delikafadulden

kızlarr moralim çok bzouk
patron tee ankaradan şirketten başka birini arayp burcu yarın işe gelsin diye emir veriyo
benle konuşmuo işim var dio kapatıo telefonu karısı bi yandna triplerdeee çok bunaldım bugun

aayyyy canım benimm kıyamam sana yaaa ne istiyor bu adam senden kuzum ya neden yüzüne söylemiyor valla kaşınıyor heee allah yardımcın olsun gülümmm
ne yapmayı düşünüyorsun gidicekmisin yarın işe?
birde cumartesi günleri geliyormu patronun?

ayrılıp kavuşmanın farklı bir versiyonu olacak, çok garip bir duygu olsa gerek ya, ben şu an nasıl bir şey olduğunu hayal edemiyorum canım :) neyse doğumdan sonraki duyguların çok çok daha farklı olacak tabii ki :)
aaaaaaa manyak mı bu ya? ben de soruyorum yani, manyak olmasa niye yapsın bunu? ne yapacaksın canım?
kızlar nabersiniz
iyidir tatlım, senden naber?

insanı çileden çıkaran tiplerden anlaşılan... öfff yaniii... sahi patronun ctesileri geliyor mu? ya da kim temsil ediyor onu ctesileri?

yok ya salak bide ben 1den sonra gelebilirim demiş akşama kadar onu beklicem gelckemi gelmicekmi die sıcakda oturup gelince nolcaksa sanki
napcam bilemeidm bi türlü ağlamakdan düşünemedim valla
maddi durummüsait olsa bi an durmucam orda ama işte sabır sabır nolcak bilmiyorum

bencede abla değişik bir durum ve duygu
bazen hissettiklerimi içimde yaşadıklarımı anlatamıyorum hiç bir şekilde ifade edemiyorum garip işte sizlerde yaşayacaksınız bunları sona yaklaştıkça inşallah

bakalım doğumdan sonra neler dicemm oofff içerde kalsaydı keşkemi dicem acaba :):)

insanı çileden çıkaran tiplerden anlaşılan... öfff yaniii... sahi patronun ctesileri geliyor mu? ya da kim temsil ediyor onu ctesileri?

kafasına göre takılıo bazen dio 8de gelcem 12de arıo gelmicem ebn die
temsil edende yok bana bişi oldumu benle halletcen dio ama kendi biş ideidmi üretim müdürü var alkasız benle ona sölüo burcu şunu yapsın bunu yapsın diye

canım benim yaa kurban olurum ben sana
seni o kadar iyi anlıyorumki gülüm benim bir önceki patronum öyle idi burnumdan getirdi herşeyi düğün üstü ve verdiği hiç bir sözü tutmayıp beni yüz üstü bıraktı.
hani senin bu gerzek patronda sana vaatlerde bulundu ya benc pek güvenme balım ya baksana adam tam bir dengesizz kötükedihüso

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

vallahi yeni yerimde gündüz hiç giremedim akşamda çok yorgundum giremedim hepinizi özledim çok
sizler bebişler herkes iii inşallah varmı önemli gelişmeler doğuranlar hamiş olanlar falan
takip edemiyorum son günlerde de
cerencim seni merak ettim dr a gidecektin noldu doğum için ne dedi ceren nasılmış

yok ya nesine güvencem 5 yıldır vaatlerde bulunuo o bana zaten düşünüdüm ben başımda o varken önerdiği iş sorumluluğunu alamıcam gece gündüz işe çarır beni
eşimde çık deyip duruyo doğumdan sonra sanırım orda çalışamıcam ama işin içinde nası çıkıcam bilemiyorum mafoldumben

hay Allah yaaa... ağlama lütfen, bak Miraç'ı da üzüyorsun ve geriyorsun canım, keşke istifanı verip çıkabilecek durumda olsaydın ya bence sen yarın git, istersen öğlene doğru git, geldiği zaman da durumunun ne kadar hassas olduğunu anlatmaya çalış güzelim, tabii gelirse, gelmezse de ilk fırsatta konuş bu konuyu canım :)

bence içeride biraz daha kalsaydı dediğin günler olacaktır, genelde doğurduktan sonra öyle söylendiğini çok duydum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

yarın 9da falan gidicem sonra telefon edip çıkıcam açarsa sölerim açmassa kendi bilir

valla güzelim ben de Ceren'e katılıyorum, güvenilir bir tip değil senin patron, eğer çok çok sıkıntıya girmeyecekseniz ayrıl ve rahat rahat geçir şu hamileliğini, doğumdan sonra da başka bir iş ararsın kendine, gerçi bekara karı boşamak çok kolay gelir ama bilemiyorum... yaaa kızlar gitmek istemezdim ama çıkmak zorundayım, Cunda'ya gidiyorum, sanırım gece de teknede kalacağız, yarın görüşürüz, bana bakın yarın en geç öğlen burada olun, özledim len sizleri... çoooooook öptüm canlarım, byeee :)

güle güle ablacım yarın görüşürüz bende katılıyorum sizin fikirlerinize tek sorun uygulamamkaydirigubbakcemile3

canımcım biz haftabaşı gittik doktora iznimizi başlattık önümüzdeki çarşamba tekrar kontrole gidicez ve bu kez muayene edicek doktor çatı muayenesi ve doğum şekli belli olucak şimdilik herşey normal çok şükür kızımızda iyi keyfi yerinde bakalım çarşamba günü ne olucak sabırla bekliyoruz
sen nasılsın güzelim? miniğimiz nasıl?

canım yaaa boşver konuşup konuşup elemanını kaybetmemek için laf kalabalığı yapar ama hiç bir dediğininde arkasında durmaz olan sana olur yıpranırsın.
bencede zaten o sorumluluğu alma gülüm iyice ensende boza pişirir pişman olursun
bencede bu durumda doğumdan sonra orda çalışman uygun değil çünkü sorumlulukların artacak sana muhtaç bir bebek olucak ve patronun keyfine göre hareket edemezsin. Hakkında hayırlısı olsun gülüm ne diyim.
üzme kendinide damadımıda lütfen :teselli:

bence içeride biraz daha kalsaydı dediğin günler olacaktır, genelde doğurduktan sonra öyle söylendiğini çok duydum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

banada öyle geliyor ablaaa kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…