Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

burcu canım seni çok iyi anlıyorum çünkü bir önceki iş yerimde bende çok huzursuzdum kesinlikle laftan anlamayan anlayışsız insanlar vardı patron ve müdür tayfası üstelik ev aldık kredi ödemeleri falan çok sıkıntıda olacaktık eşim sağ olsu n her zaman çık dedi senden değerli bir şey yok dedi ama onu zor durumda bırakacam die sıkıyordum dişimi sonra Allah ım nasip etti yeni işime geçtim şu an çok rahatım Allah herkese rahat edebileceği memnuniyetle gidip gelebileceği biir iş nasip etsin
tabii bunların yanında ben o dönem hamile değildim kendimi sıktım oturdum ama şimdi olsa dayanamazdım o yüzden çok zor durumda kalmayacakssan patronla konuş eğer senin isteklerini yerine getiremeyeceklerse durma hiç kendini de bebişinide üzme

cerencim ço sağol bizde iyiyiz sıcaklarla beraber yollarda biraz zorlanıyorum ama o kadar olacak artık dimi bende yarın dr a gidecem 37.hafatya kadar çalışabileceğime dair rapor almak için

kusura bakmayın sizide bunalttım yaa:çok üzgünüm:

canım benimm saçmalama lütfen olurmu öyle şeyy bunlarıda paylaşıcaz tabii burda ama üzülmek yok lütfennn

bencede abla öyle yaa hakkında hayırlısı ne diyelim
aman dikkat et kendine teknede üşütmeyesin ablacımmm aman haaa
yarın için ben söz veremiyorum ablacım malesef malum eşim evde ve ben uyuyabildiğim akdar uyuyorum ilk fırsatta gelmeye çalışırım topiğe
sana iyi eğlenceler :)

güle güle ablacım yarın görüşürüz bende katılıyorum sizin fikirlerinize tek sorun uygulamamkaydirigubbakcemile3

canım benim istersen bu akşam eşinle otur enine boyuna bir konş bu durumu bakalım eşin ne dicek sonra yarın git iş yerine ve patronla görüş baktın hala ısrarla geleceksin diyor sana anlayışsız davranıyor ver istifayı çık kararlı olduğunu görsün balım ama önce eşinle ortak bir karara varın bitanem

cerencim ço sağol bizde iyiyiz sıcaklarla beraber yollarda biraz zorlanıyorum ama o kadar olacak artık dimi bende yarın dr a gidecem 37.hafatya kadar çalışabileceğime dair rapor almak için

aman aman iyi olun güzelim
peki sen 37. haftaya kadar çalışabilceğinden eminmisin gülüm kendini nasıl hisediyorsun?
yol ve sıcaklar iyice harab etmesin seni
gerçi doktorun yönlendirir zaten snei umarım herşey istediğin şekilde gelişir

yemeği çabuk laptop un başına getir bugün girip yazışmaları okudum sen yoksun diye bi heyecan yaptım sonra senin işin olduğunu burcu yazdı da rahat ettim anacım

sağolun kızlarr iyiki varsınızz azıcık yatıştım sisinle konuşmak iyi geldi
geç yazıyorum net yüzünden açamıyorum sayfaları bi türlü
miraçda çok acıktı bir an önce beslemem gerek onu yine gelirim topik açık olucak

burcuma da çok üzüldüm ne kadar dengesiz patronu var karnı burnunda kadını üzüp duruyooo insan bi düşünür bu kadın hassas dönemde ben napıyorum diye

canım şu an ki durumumda abartılacak bir şey yok idare ediyorum olurda çok zorlanırsam bırakabilirim istediğim anda zaten ama ben bebişimle geçirebileceğim zamanda çalmak istemiyorum şimdi evde yatarsam doğum iznim erkenden bitecek ve biliyorum ki pişman oacam ( sıkıcam dişimi yani

kızlar şifa kapısı gibisiniz bugün bizim topiğe yeni yazan biçok arkadaşa faydanız dokunmuşşş ne güzel bir yer burasıııı hepiniz harika kişilersiniz

işte bu yüzden internete girememek canımı sıkıyo sizin gibi kişilerden ve bu süper ortamdan ayrı kalmak zoruma gidiyooo

ierrrocum alemsin valla kız burdayım onlinım hep ama pc başında deilim mutfakdayım gidip geliyorum korkma emi anacım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…