- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.101
cerencim ço sağol bizde iyiyiz sıcaklarla beraber yollarda biraz zorlanıyorum ama o kadar olacak artık dimi bende yarın dr a gidecem 37.hafatya kadar çalışabileceğime dair rapor almak içincanımcım biz haftabaşı gittik doktora iznimizi başlattık önümüzdeki çarşamba tekrar kontrole gidicez ve bu kez muayene edicek doktor çatı muayenesi ve doğum şekli belli olucak şimdilik herşey normal çok şükür kızımızda iyi keyfi yerinde bakalım çarşamba günü ne olucak sabırla bekliyoruz
sen nasılsın güzelim? miniğimiz nasıl?
canım yaaa boşver konuşup konuşup elemanını kaybetmemek için laf kalabalığı yapar ama hiç bir dediğininde arkasında durmaz olan sana olur yıpranırsın.
bencede zaten o sorumluluğu alma gülüm iyice ensende boza pişirir pişman olursun
bencede bu durumda doğumdan sonra orda çalışman uygun değil çünkü sorumlulukların artacak sana muhtaç bir bebek olucak ve patronun keyfine göre hareket edemezsin. Hakkında hayırlısı olsun gülüm ne diyim.
üzme kendinide damadımıda lütfen :teselli:
banada öyle geliyor ablaaa kaydirigubbakcemile3
kusura bakmayın sizide bunalttım yaa:çok üzgünüm:
valla güzelim ben de Ceren'e katılıyorum, güvenilir bir tip değil senin patron, eğer çok çok sıkıntıya girmeyecekseniz ayrıl ve rahat rahat geçir şu hamileliğini, doğumdan sonra da başka bir iş ararsın kendine, gerçi bekara karı boşamak çok kolay gelir ama bilemiyorum... yaaa kızlar gitmek istemezdim ama çıkmak zorundayım, Cunda'ya gidiyorum, sanırım gece de teknede kalacağız, yarın görüşürüz, bana bakın yarın en geç öğlen burada olun, özledim len sizleri... çoooooook öptüm canlarım, byeee :)
güle güle ablacım yarın görüşürüz bende katılıyorum sizin fikirlerinize tek sorun uygulamamkaydirigubbakcemile3
cerencim ço sağol bizde iyiyiz sıcaklarla beraber yollarda biraz zorlanıyorum ama o kadar olacak artık dimi bende yarın dr a gidecem 37.hafatya kadar çalışabileceğime dair rapor almak için
canım şu an ki durumumda abartılacak bir şey yok idare ediyorum olurda çok zorlanırsam bırakabilirim istediğim anda zaten ama ben bebişimle geçirebileceğim zamanda çalmak istemiyorum şimdi evde yatarsam doğum iznim erkenden bitecek ve biliyorum ki pişman oacamaman aman iyi olun güzelim
peki sen 37. haftaya kadar çalışabilceğinden eminmisin gülüm kendini nasıl hisediyorsun?
yol ve sıcaklar iyice harab etmesin seni
gerçi doktorun yönlendirir zaten snei umarım herşey istediğin şekilde gelişir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?