- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.161
selam kızlar. evime geldim çok şükür.
ceren nasılsın? ben de izliyorum tekrarını. sancıların başlamış. hayırlısı ile kurtul güzelim.
nur çıkmış herhalde. kocişi niye sinirlendi acaba? umarım önemli birşey yoktur.
evet hayatım, bugün bol bol gtemiz havayı çektim ciğerlerime, çok şükür iyiyim, artık bu tğr toplantılara doğuma kadar ara vermek zorundaymışız onu anladım :)ahhh ablacım evet geb iken o kokular daha berabt yapabilir seni bende başlık kokusuna karşı biraz hassas oldum zaten rakı kokusu pek sevmem ama dayanamayacak gibi olmazdım ama eminim ikisi birleşince bende dayanamam ...bugün bol boltemiz hava al biraz rahatlarsın...özsev iyiyim cnm ama san yetişemedim online gözüküyorum ama bilg başında degildim maalesef...sen nasılsın?
ya evet, sefa cefaya döndüpat diye çıktım kızlar kusuraa bakmayın
ay ay ablacım en sevdiğin şey böyle kabusun oluveriyor işte
kötü olmuş akşam üzüldüm
evdeyim bende kocişle
öpüyorum hepinizi
merhaba canım nasılsın?slmmmmmmmmmmmmmmm
Selam milleeetttt biz geldikkk
biliyorum kimseler yok haftasonu dolayısı ile ama olsun ben yazayımda geldiğimi bilin.
ayyy canım benim yaaaa yazık sana kıyamam gecen berbat olmuş tüh neyse sağlık olsun abla hamilelik böyle işte bazı şeylere katlanmak gerek :1no2:
ben de iyim cnm sağol.
evet cnm ya,bir arkadaş vardı,kızının adı yaren,nick değiştirmiş sandımkusuruma bakma olur muvereliniortak
teşekkürler cnm,seninde yarenin hayırlı olsun,güle güle büyüt inş.
cnm mama başta vermiştik takviye olsun diye,4-5 gündür yemiyor mamayı istemiyor hiç,sadece bunlara dikkat edersem daha iiy olur mu bebeğim:uhm:çünkü çok kıvranıyor dayanamıyorum hiç onu öyle görmeye:çok üzgünüm:
valla ben bu aileleri anlamıyorum, söylenecek çok şey var ama susmak en iyisi galibacanım tekrar geldim nasılsın...
kociş sinirli kalktı bende anlamadım valla neden oldu allaha şükür sakinleşti zannedersem ailesine kızdı biraz
hiç sorma canım, akşam çok kötü oldum, neyse ortamdan uzaklaşınca iyi oldum ama aklıma geldikçe burnuma o kokular geliyorablacım nasılsın...
miden kötüleşmiş sabah okudumda cevap veremedim sana
valla ben bu aileleri anlamıyorum, söylenecek çok şey var ama susmak en iyisi galiba
hiç sorma canım, akşam çok kötü oldum, neyse ortamdan uzaklaşınca iyi oldum ama aklıma geldikçe burnuma o kokular geliyor
ay ablacım kıyamam sana bu zamanlarda tiksinmek kötü bişey...
valla abla ben bişey demedim ama çok sinirlendim bunuda eşim anladı... hafta sonu nur zaten çıkamıyor gel bizi gezdir dediler bende çok gıcık oldum
herkese merhabaaa.
hoşbuldum yaa.ben size bişey sorucam hamilelikte illa ki kabız mı olunur yani bağırsakları fazla çalışan var mı
beyazcım, geçmiş olsun canım. zeynebimiz gaz sancısı çekiyormuş. bir doktora mı göstersen?
hala mı kıvranıyor Zeynep? hay Allah yabelki başka bir sıkıntısı vardır beyaz'cım, bence hemen bir doktora götür artık güzelim
canım ben normalde hep kabızdım ama hamilelikte çok rahatım ishalde olur yediklerinle alakalı olıuyor meraklanma yani
evet cnm ya,bir arkadaş vardı,kızının adı yaren,nick değiştirmiş sandımkusuruma bakma olur muvereliniortak
teşekkürler cnm,seninde yarenin hayırlı olsun,güle güle büyüt inş.
cnm mama başta vermiştik takviye olsun diye,4-5 gündür yemiyor mamayı istemiyor hiç,sadece bunlara dikkat edersem daha iiy olur mu bebeğim:uhm:çünkü çok kıvranıyor dayanamıyorum hiç onu öyle görmeye:çok üzgünüm:
canım benimmm teşekkür ederim bu faydalı bilgilerin için bitanem çok sağol.
Desene benim yaşadıklarım yalancı doğum sancısı imiş maşallah diyim kendime o zaman ya
evet gerçek doğum sancısıda adet sancısının biraz fazlası imiş öyle diyorlar
ben biraz sancım olsa sanırım hasta oluyorum diye düşünürüm doğuruyorum diye değil kaydirigubbakcemile3
canım benimm inşallah bizim normal olur bakalım doğum bu tabii son ana kadar belli olmaz hayırlısı. Canım epidural malesef bana olmuyor gerçi doktorumla görüşmedim fakat araştırdığım kadarı ile bana sakıncalı çünkü bende bel fıtığı var direk iğneyi omur ilikten belden koydukları için tehlike arz ediyormuş. olursa normal yoldan hiç anestezi almadan bağıra bağıra doğurucam yada sezeryan bakalım alnımıza ne azıldı çarşamba günü netleşicek inşallah. Dört nefes bir ıkınma çok sık değilmi gülüm ya? Fazlada ıkınmak iyi değil diye okudum ben ama bakalım yaşayıp görücez inşallah. Allah razı olsun tekrar yazdığın için canım rabbim kızınızı size bağışlasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?