Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

şekerler nasılsınız bakalım...
ben kocişe iş yaptırıyorum pazartesi temizlikçi gelecek inş

canım tekrar geldim nasılsın...
kociş sinirli kalktı bende anlamadım valla neden oldu allaha şükür sakinleşti zannedersem ailesine kızdı biraz

evet hayatım, bugün bol bol gtemiz havayı çektim ciğerlerime, çok şükür iyiyim, artık bu tğr toplantılara doğuma kadar ara vermek zorundaymışız onu anladım :)
pat diye çıktım kızlar kusuraa bakmayın
ay ay ablacım en sevdiğin şey böyle kabusun oluveriyor işte
kötü olmuş akşam üzüldüm
evdeyim bende kocişle
öpüyorum hepinizi
ya evet, sefa cefaya döndü
slmmmmmmmmmmmmmmm
merhaba canım nasılsın?

öyle oldu maalesef canım... napalım katlanacağız artık :)

hala mı kıvranıyor Zeynep? hay Allah ya belki başka bir sıkıntısı vardır beyaz'cım, bence hemen bir doktora götür artık güzelim

canım tekrar geldim nasılsın...
kociş sinirli kalktı bende anlamadım valla neden oldu allaha şükür sakinleşti zannedersem ailesine kızdı biraz
valla ben bu aileleri anlamıyorum, söylenecek çok şey var ama susmak en iyisi galiba
ablacım nasılsın...
miden kötüleşmiş sabah okudumda cevap veremedim sana
hiç sorma canım, akşam çok kötü oldum, neyse ortamdan uzaklaşınca iyi oldum ama aklıma geldikçe burnuma o kokular geliyor

ay ablacım kıyamam sana bu zamanlarda tiksinmek kötü bişey...
valla abla ben bişey demedim ama çok sinirlendim bunuda eşim anladı... hafta sonu nur zaten çıkamıyor gel bizi gezdir dediler bende çok gıcık oldum

allal allh bir yaşıma daha girdim. ne kadar bencillermiş öyle.

hoşbuldum yaa.ben size bişey sorucam hamilelikte illa ki kabız mı olunur yani bağırsakları fazla çalışan var mı

yani bende ishale benzer bişey var ishal değil ama günde 1 kez çıkıyorum yani rahatsız etmiyo ama tam normal de değil

beyazcım, geçmiş olsun canım. zeynebimiz gaz sancısı çekiyormuş. bir doktora mı göstersen?

hala mı kıvranıyor Zeynep? hay Allah ya belki başka bir sıkıntısı vardır beyaz'cım, bence hemen bir doktora götür artık güzelim

haftaya eşim evde olacak,o zaman götürücez artık,hem kontrolü var zaten,gaz sanscısı ama elimden bişey gelmiyor ki:çok üzgünümlurmuş 2-3 aylık olana kadar:çok üzgünüm:

sorun değil canım olabilir anladım zaten karıştırdıgını.teşekkür ederim ayrıca cümlemizin bebişlerini inşallah.ay canım kıyamam ben nasıl kıvrandıgını tahmın edebılıyorum.mamayı sormamın sebebı genelde mama yıyen bbeklerde daha çok gaz sancısı oluyor.benımkıde mama takvıyelı buyuyor.aptamıl 1kullanıyordum ben sonra aptamıl conformıle başladım gaz ve kabızlık zorunu kalktı.ve bıberonundanda kaynaklanıyor.dr.brownsun ve aventınkı gazı onluyor hava yutmadıgı için.şuan tekrar aptamıl 1e donduk gaz sancısı yok çok şükür.ama ben ne zaman ayaklarım çıplak gezsem kendım farketmıyorum heryer sıcak ama bebege gaz geçiyor emin ol.yedıklerın çok önemlı gaz yapan hiç bırsey yeme bazı bebekler çok gazlı oluyor çünkü.dr.knt gıttgınızde doktorun sana en uygun seyı soyler zaten.bırde sen emzırırken hava yutabılır. benım kızımda bır bıberon bır meme şaşırıryordu memeı tam agzına almıyor sadece meme basını emıyordu oda çok gaz yutmasına neden oluyormus.bırde ona dıkkat et.umarım en kısa zamanda gecer canım.geçmiş olsun.

rica ederim canım asıl ben teşekkür ederim.ben sana güvenıyorum emınım çatır çatır dogurursun sen sende o azmi gördüm benkaydirigubbakcemile241kere maşallah.oıkınma son bebek gelmeye yakınken 4nefes bır ıkınma başlarda degıl.ebeler hadı gelıyor dedıgınde.bazı ebeler nasıl ıkınacagını sylemıyolarmıs veya nezaman ıkınacagını aslında ebeler rahmın kasılmasına gore sımdı ıkın dıyerek sana yardımcı olacaklardır.neyse çarşamba gıt gelde haberlerını ver bızede.senın ve bebegın için en hayırlısı hangısıyse o olsun güzelim.amin canım senin yavrunuda size bağışlar rabbim inşallah.:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…