- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.181
jerror cum hoşgeldin bende şimdi geldim dr dan rapor aldım çalışabilir raporu aldım 37 e kadar inşallah bir sorun çıkmazda çalışırım canım sen de devam ediyorsum değil mimenzilgülü hayatım demek sende rapor alıcan valla bende senin gibi yaptım raporumu aldımki daha sonra bebişimle daha çok vakit geçireyim diye
kendini iyi hissettikten sonra rahatlıkla çalışırsın yeterki sıkıntın olmasın önemli olan ooo bak gülçine maşallah 37 kadar çatır çatır çalıştı valla nmaşallah
sağol cnm dikkat ediyorum aslında ama ne bileyim işte kurtulamıyor yavrum bu sıkıntıdan,dikkat edeyim bazı şeylere tekrar,çok sağol cnma.s.sorun değil canım olabilir anladım zaten karıştırdıgını.teşekkür ederim ayrıca cümlemizin bebişlerini inşallah.ay canım kıyamam ben nasıl kıvrandıgını tahmın edebılıyorum.mamayı sormamın sebebı genelde mama yıyen bbeklerde daha çok gaz sancısı oluyor.benımkıde mama takvıyelı buyuyor.aptamıl 1kullanıyordum ben sonra aptamıl conformıle başladım gaz ve kabızlık zorunu kalktı.ve bıberonundanda kaynaklanıyor.dr.brownsun ve aventınkı gazı onluyor hava yutmadıgı için.şuan tekrar aptamıl 1e donduk gaz sancısı yok çok şükür.ama ben ne zaman ayaklarım çıplak gezsem kendım farketmıyorum heryer sıcak ama bebege gaz geçiyor emin ol.yedıklerın çok önemlı gaz yapan hiç bırsey yeme bazı bebekler çok gazlı oluyor çünkü.dr.knt gıttgınızde doktorun sana en uygun seyı soyler zaten.bırde sen emzırırken hava yutabılır. benım kızımda bır bıberon bır meme şaşırıryordu memeı tam agzına almıyor sadece meme basını emıyordu oda çok gaz yutmasına neden oluyormus.bırde ona dıkkat et.umarım en kısa zamanda gecer canım.geçmiş olsun.
beyazcım zeynebimizin gaz sıkıntısı varmışşş gerçekten çok üzüldüm hele senin yerine koydummu kendimi elinden bişi gelememesi kadar kötü bişiyoktur bilirim çünkü eltim daha yeni doğum yapmıştı bebişi 5 ylık oldu 4 aya kadar o yavrucak ne çekti bu kolik olayını ben bile şahit oldum bacaklarını nası karnına çekip ağlıyodu yavrucak
inşallah tez zaman da kurtulur yavrucağımız bir muayene günü gelsede bi rahatlasan
güzelim sen boşver, eşin eminim hadlerini bildirmiştir onların, ne duyarsız, ne saçma sapan insanlar ya... sen boşver güzelim :)ay ablacım kıyamam sana bu zamanlarda tiksinmek kötü bişey...
valla abla ben bişey demedim ama çok sinirlendim bunuda eşim anladı... hafta sonu nur zaten çıkamıyor gel bizi gezdir dediler bende çok gıcık oldum
sağol hayatım bugün iyiyim çok şükür :)filiz abla geçmiş olsun. gecen berbat olmuş. şimdi iyi misin
evet canım, maalesef ama iyiyim artık :)filiz ablacım geçmiş olsun kötü bi gün geçirmişsin galiba
kıyamam, geçmiş olsun canım :)haftaya eşim evde olacak,o zaman götürücez artık,hem kontrolü var zaten,gaz sanscısı ama elimden bişey gelmiyor ki:çok üzgünümlurmuş 2-3 aylık olana kadar:çok üzgünüm:
zaten ambargoyu koydum, doğuma kadar yok artık öyle sefalar :)filiz ablacım ohhh cunda keyfi yapıcan diye senin yerine ben bile sevinmiştim ama böyle hüsranla sonuçlancağını aklımın ucuna getirmedi olsun senin sağlığın erinde olsun da önemli olan ooo illa rakı ve balık ziyafetleri olmak zorunda değl bebişimiz doğana kadar sabretsin enişte bey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?