- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.121
canım iyiyim sen nasılsın doğum videolarına daldım yineentelliye sen nasılsın tatlım
canım iyiyim sen nasılsın doğum videolarına daldım yine
öle vallahi burcu neyle karşılaşabileceğimi çok merak ediyorum artık hepimiz için hayırlısı
korkma güzelim, eğer çoğalırsa hemen doktorunu ara, ne yedin? barsaklarını bozacak bir şeyler yemiş olabilirsin, bol sıvı tüket canım, eğer için rahat etmeyecekse doktorunu ara söyle bence, ben yerinde olsam hemen arar sorardım ne yapacağımı
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ
1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)
Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın
BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ
1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)
2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}
3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}
4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}
5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}
6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)
7.Bulcuk....................................23. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)
8.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}
9.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}
10.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))
11.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}
12.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)
13.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)
14. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız
Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar
MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ
1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009 {ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
günaydın ....burcu senin patron sopalık valla delimi nee çigdem olsa onu bir yerlerinden asardı heeee...şimdi gidecen zaten dimi..?ierror cum sagol tebrik ettigin için ..
Selam kızlar nasılsınız? Biz çok iyiyiz çok şükür.
Bulcuk canım üzülme. Herkesin rızkını veren Allah' tır. İnanıyorum ki bebişin kısmeti ile gelir ve çok daha iyi bir iş bulursun. Hiç kafana takma.
Şu anda ikinizi online görüyorum. Diğer arkadaşlar da iyidirler umarım.
yazdım yazdımmhatice cnm sagol evet kzızımıza aslında erkekte olsa hazır dı isimler kızımız içi,n şimdidlik berra düşünüyoruz bakalım degişiklik olmazsa..b ile başlayan güzel isim arıyorum...burcu burada görünüyor ama sanırım bilg başında dgl henüz yazmadı çünkü...sen nasılsın?
yazdım ama burcu meger benden önce davranmış...bende bilg başında dgl sandım yazalı oldu biraz da..
günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
mavicim bak içime kız doğuyor demiştim sağlıkla gelsin berra'mız inş...
burcum sanada allah sabır ve kolaylık versin canım
hatice sen nasılsın canım nasıl gidiyor
günaydın nur. Nasıl solsun canım. Gayet iyi gidiyor herşey. Sen de iyisindir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?