Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kızlaarrr biz mamamızı yedik ve geldik
ama muhabbetlerinize fazla dahil olamıcam çünkü hafif hafif sancım var uzandam iyi olur sanırım çok yoruldum bu gün dinlenmem gerek eğer kendimi iyi hissedersem yine gelirim canlarım
sizi çokkkkkkkkkk seviyor ve öpüyorum

sağol abla şimdi düzeldi ama tekrar olursa arıcam doktorumu

günaydın kızlarr malum işteyim benneyaptımki
gelir gelmez patrona tel ettim ben geldim ama evrakalrı masanıaza koyup çıkıcam bilginiz olsun dedim gerçi masanızda duruyo zaten ama neyse dedim işin yoksa dur dedi sen bilirsin gitcem diyosanda dedi - normalde durrum derim biliyo - yok gidicem dedim kapattık kaydirigubbakcemile3

şu listeyi bi türlü güncellemeyi beceremiyorum

günaydın ....burcu senin patron sopalık valla delimi nee çigdem olsa onu bir yerlerinden asardı heeee...şimdi gidecen zaten dimi..?ierror cum sagol tebrik ettigin için ..

Selam kızlar nasılsınız? Biz çok iyiyiz çok şükür.

Bulcuk canım üzülme. Herkesin rızkını veren Allah' tır. ınanıyorum ki bebişin kısmeti ile gelir ve çok daha iyi bir iş bulursun. Hiç kafana takma.

Mavi canım kızın olacakmış. Çok sevindim. Tebrik ederim canım.Artık isim de düşünebilirsin.

Şu anda ikinizi online görüyorum. Diğer arkadaşlar da iyidirler umarım.

günaydın ....burcu senin patron sopalık valla delimi nee çigdem olsa onu bir yerlerinden asardı heeee...şimdi gidecen zaten dimi..?ierror cum sagol tebrik ettigin için ..

günaydın kızlarr evet valla mavicim sopalık ama yapcak bişi bulamıyorum baktım çok çaresisim çiğdemi çağırcam zaten kaydirigubbakcemile3
evet haticecim çok doğru söylüyorsun Allah büyük elbet bi çıkar yolu bulucazz

hatice cnm sagol evet kzızımıza aslında erkekte olsa hazır dı isimler kızımız içi,n şimdidlik berra düşünüyoruz bakalım degişiklik olmazsa..b ile başlayan güzel isim arıyorum...burcu burada görünüyor ama sanırım bilg başında dgl henüz yazmadı çünkü...sen nasılsın?

Maviciğim ben çok iyiyim canım. ben büşra ismini de çok beğenirim. anlamı da müjde demek. bir de beyza var. beyaz anlamına geliyormuş yanılmıyorsam. berra da çok güzel tabii.

yazdım yazdımm

yazdım ama burcu meger benden önce davranmış...bende bilg başında dgl sandım yazalı oldu biraz da..

heh görmüşün kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar nasılsınız bakalım..
mavicim bak içime kız doğuyor demiştim sağlıkla gelsin berra'mız inş...
burcum sanada allah sabır ve kolaylık versin canım
hatice sen nasılsın canım nasıl gidiyor

günaydın nur. Nasıl solsun canım. Gayet iyi gidiyor herşey. Sen de iyisindir umarım.

kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım. işe gideceğim. saat dörde kadar çalışacağım bugün. hepinizi öptüm görüşmek üzere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…