- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.141
günaydın nurcum nabersingünaydın kızlar nasılsınız bakalım..
mavicim bak içime kız doğuyor demiştim sağlıkla gelsin berra'mız inş...
burcum sanada allah sabır ve kolaylık versin canım
hatice sen nasılsın canım nasıl gidiyor
kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım. işe gideceğim. saat dörde kadar çalışacağım bugün. hepinizi öptüm görüşmek üzere.
karabiberim tanıyamadım baştankaydirigubbakcemile3iyiyiz cnm sen naıslsın?yaren hanım nasıl?bizde zeynep hanımla uğraşıyoruz acayip gaz va kak sorunumuz var,yavrum hep ıkınıp duruyor bişey yapamıyor,rezene çayı verdim ama pek işe yaramadı,sen ne yapıyorsun cnm yarene:uhm:selam güzel anne adayları nasılsınız?a.s. kimsecikler yok.iyisiniz umarım.çiğdemcim nasılsın canım umarım iyisindir görüşemez olduk.kız büyüdükçe uykusuda azaldı geceleri arada gırebiliyorum ancak.ceren son durumlar nasıl yalancı doğum sancıların başladımı.kumsal mavi deniz umarım sizlerde iyisiniz. isimleri aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarda öpüyorum hepinizi k.i.b
merhaba kızlar :) nasılsınız? akşam benim çok kötü geçti, eşimin bir arkadaşıyla eşi de (8 aylık hamile) akşam bizimle beraberdi... rakı balık ayvalık yapmalık istediler, o balık ve rakı kokusu beni mahvetti, ne bir şey yiyebildim ne de keyif alabildim öğürmekten... bir daha ben doğum yapana kadar ne balık ne rakı kokusu duymak istemiyorum dedim... zaten teknenin diğer ucuna geçtim ve geceyi neredeyse orada geçirdimbu kadar kötü koktuklarını bilmiyordum valla, eskiden ne büyük keyif alırdım ben gece de teknede yatmadık eve geldik, çünkü bütün keyfim kaçtı... neyse şimdi iyiyim ama aklıma geldikçe kötü oluyorum
slmmmmmmmmmmmmmmm
as cnm hoşgeldin naıslsın?
karabiberim tanıyamadım baştankaydirigubbakcemile3iyiyiz cnm sen naıslsın?yaren hanım nasıl?bizde zeynep hanımla uğraşıyoruz acayip gaz va kak sorunumuz var,yavrum hep ıkınıp duruyor bişey yapamıyor,rezene çayı verdim ama pek işe yaramadı,sen ne yapıyorsun cnm yarene:uhm:
ablam geçmiş olsuna.s.
selam güzel anne adayları nasılsınız?a.s. kimsecikler yok.iyisiniz umarım.çiğdemcim nasılsın canım umarım iyisindir görüşemez olduk.kız büyüdükçe uykusuda azaldı geceleri arada gırebiliyorum ancak.ceren son durumlar nasıl yalancı doğum sancıların başladımı.kumsal mavi deniz umarım sizlerde iyisiniz. isimleri aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarda öpüyorum hepinizi k.i.b
merhaba kızlar :) nasılsınız? akşam benim çok kötü geçti, eşimin bir arkadaşıyla eşi de (8 aylık hamile) akşam bizimle beraberdi... rakı balık ayvalık yapmalık istediler, o balık ve rakı kokusu beni mahvetti, ne bir şey yiyebildim ne de keyif alabildim öğürmekten... bir daha ben doğum yapana kadar ne balık ne rakı kokusu duymak istemiyorum dedim... zaten teknenin diğer ucuna geçtim ve geceyi neredeyse orada geçirdimbu kadar kötü koktuklarını bilmiyordum valla, eskiden ne büyük keyif alırdım ben gece de teknede yatmadık eve geldik, çünkü bütün keyfim kaçtı... neyse şimdi iyiyim ama aklıma geldikçe kötü oluyorum
slmmmmmmmmmmmmmmm
hoşbulduk güzelim.iyi olmana sevindim canım.evet ara ara şiddetsiz agrılar gırer.yalancı sancıda.zaten doğum sancında adet agrılarının bıraz üstü.kişiye gore degısıyor tabı.benım sancılar başlamıstı biz nstde farkettık benım ruhum bıle duymadıdelikafadulden ama malesef normal olmadı:1no2:sen canını sıkma bır avazda kurtulursun inşallah.eger çok zorlanırsan doktoruna soyle epıdural versın normal dogumunu öyle yap 4cm açıldıktan sonra yapıyorlarmıs zaten yanı acının en şiddetlısını hıssetmeyeceksın.hayırlısıyla dogurda canım.nısanın falan gelırse hemen hazırol.unutma 4nefes bır ıkınma dogumda çok kolay oluyomus oyle dıyolardelikafadulden öptüm snei k.i.b
ben de iyim cnm sağol.iyiyim canım sen nasılsın..
selam canım sen beni biriyle karıştırmıyorsundur umarım çünkü ben seni tanıyamadım kusura bakma.zeynebın hayırlı olsuun buarada.rezene çayını sen bol iç.mama verıyormusun yoksa sadece senımı emıyor senı emıyorsa eger sen yedıklerıne dıkat et bo bol kayısı suyu hoşafı iç ayaklarınıda sıcak tut.bebegınkılerıde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?