Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın nurcum nabersin
sağol aminnnn

kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım. işe gideceğim. saat dörde kadar çalışacağım bugün. hepinizi öptüm görüşmek üzere.

güle güle haticecim kolay gelsin öpüyorum kendine iyi bak

selam güzel anne adayları nasılsınız?a.s. kimsecikler yok.iyisiniz umarım.çiğdemcim nasılsın canım umarım iyisindir görüşemez olduk.kız büyüdükçe uykusuda azaldı geceleri arada gırebiliyorum ancak.ceren son durumlar nasıl yalancı doğum sancıların başladımı.kumsal mavi deniz umarım sizlerde iyisiniz. isimleri aklıma gelmeyen diğer arkadaşlarda öpüyorum hepinizi k.i.b

Son düzenleme:
merhaba kızlar :) nasılsınız? akşam benim çok kötü geçti, eşimin bir arkadaşıyla eşi de (8 aylık hamile) akşam bizimle beraberdi... rakı balık ayvalık yapmalık istediler, o balık ve rakı kokusu beni mahvetti, ne bir şey yiyebildim ne de keyif alabildim öğürmekten... bir daha ben doğum yapana kadar ne balık ne rakı kokusu duymak istemiyorum dedim... zaten teknenin diğer ucuna geçtim ve geceyi neredeyse orada geçirdim bu kadar kötü koktuklarını bilmiyordum valla, eskiden ne büyük keyif alırdım ben gece de teknede yatmadık eve geldik, çünkü bütün keyfim kaçtı... neyse şimdi iyiyim ama aklıma geldikçe kötü oluyorum

ahhh ablacım evet geb iken o kokular daha berabt yapabilir seni bende başlık kokusuna karşı biraz hassas oldum zaten rakı kokusu pek sevmem ama dayanamayacak gibi olmazdım ama eminim ikisi birleşince bende dayanamam ...bugün bol boltemiz hava al biraz rahatlarsın...özsev iyiyim cnm ama san yetişemedim online gözüküyorum ama bilg başında degildim maalesef...sen nasılsın?

neyse kimsecikler gelmeyecek sanıyorum...bende kaçıyorum birazdan malum mesai bitiyor benim...hafta sonu girebilirmiyim bilmiyorum..görüşmek üzere..kendinize iyi bakın..iyi tatiller.

pat diye çıktım kızlar kusuraa bakmayın
ay ay ablacım en sevdiğin şey böyle kabusun oluveriyor işte
kötü olmuş akşam üzüldüm
evdeyim bende kocişle
öpüyorum hepinizi

karabiberim tanıyamadım baştankaydirigubbakcemile3iyiyiz cnm sen naıslsın?yaren hanım nasıl?bizde zeynep hanımla uğraşıyoruz acayip gaz va kak sorunumuz var,yavrum hep ıkınıp duruyor bişey yapamıyor,rezene çayı verdim ama pek işe yaramadı,sen ne yapıyorsun cnm yarene:uhm:

ablam geçmiş olsuna.s.

selam canım sen beni biriyle karıştırmıyorsundur umarım çünkü ben seni tanıyamadım kusura bakma.zeynebın hayırlı olsuun buarada.rezene çayını sen bol iç.mama verıyormusun yoksa sadece senımı emıyor senı emıyorsa eger sen yedıklerıne dıkat et bo bol kayısı suyu hoşafı iç ayaklarınıda sıcak tut.bebegınkılerıde.

Selam milleeetttt biz geldikkk
biliyorum kimseler yok haftasonu dolayısı ile ama olsun ben yazayımda geldiğimi bilin.

hoş geldin canımcımmm
kızz senin kız büyüdü demiii oh oh uykusu azalsın tabii annesi ama düzene girsin :):)

bende son durumlar iyi gülüm ya valla ara ara çok kısa süren sancılarım oluyor ama yalancı sancımı denir onlara bilemiyorum adet sancılarını çok şiddetli yaşadığım için bunlar beni pek etkilemiyo kaydirigubbakcemile3 inşallah gerçek doğum sancısıda böyle olur ve çabucak biter kaydirigubbakcemile3

ayyy canım benim yaaaa yazık sana kıyamam gecen berbat olmuş tüh neyse sağlık olsun abla hamilelik böyle işte bazı şeylere katlanmak gerek :1no2:

slmmmmmmmmmmmmmmm

selam şeker hoş geldin nasılsın?

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................38. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................36. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................33 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 32. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................32. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................25. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................22. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................22. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................20 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................19. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................17. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12.Ra_ra......................................15. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................15.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Jasminn_23............................7. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

hoşbulduk güzelim.iyi olmana sevindim canım.evet ara ara şiddetsiz agrılar gırer.yalancı sancıda.zaten doğum sancında adet agrılarının bıraz üstü.kişiye gore degısıyor tabı.benım sancılar başlamıstı biz nstde farkettık benım ruhum bıle duymadıdelikafadulden ama malesef normal olmadı:1no2:sen canını sıkma bır avazda kurtulursun inşallah.eger çok zorlanırsan doktoruna soyle epıdural versın normal dogumunu öyle yap 4cm açıldıktan sonra yapıyorlarmıs zaten yanı acının en şiddetlısını hıssetmeyeceksın.hayırlısıyla dogurda canım.nısanın falan gelırse hemen hazırol.unutma 4nefes bır ıkınma dogumda çok kolay oluyomus oyle dıyolardelikafadulden öptüm snei k.i.b

canım benimmm teşekkür ederim bu faydalı bilgilerin için bitanem çok sağol.
Desene benim yaşadıklarım yalancı doğum sancısı imiş maşallah diyim kendime o zaman ya
evet gerçek doğum sancısıda adet sancısının biraz fazlası imiş öyle diyorlar
ben biraz sancım olsa sanırım hasta oluyorum diye düşünürüm doğuruyorum diye değil kaydirigubbakcemile3
canım benimm inşallah bizim normal olur bakalım doğum bu tabii son ana kadar belli olmaz hayırlısı. Canım epidural malesef bana olmuyor gerçi doktorumla görüşmedim fakat araştırdığım kadarı ile bana sakıncalı çünkü bende bel fıtığı var direk iğneyi omur ilikten belden koydukları için tehlike arz ediyormuş. olursa normal yoldan hiç anestezi almadan bağıra bağıra doğurucam yada sezeryan bakalım alnımıza ne azıldı çarşamba günü netleşicek inşallah. Dört nefes bir ıkınma çok sık değilmi gülüm ya? Fazlada ıkınmak iyi değil diye okudum ben ama bakalım yaşayıp görücez inşallah. Allah razı olsun tekrar yazdığın için canım rabbim kızınızı size bağışlasın.

iyiyim canım sen nasılsın..
ben de iyim cnm sağol.

evet cnm ya,bir arkadaş vardı,kızının adı yaren,nick değiştirmiş sandımkusuruma bakma olur muvereliniortak
teşekkürler cnm,seninde yarenin hayırlı olsun,güle güle büyüt inş.
cnm mama başta vermiştik takviye olsun diye,4-5 gündür yemiyor mamayı istemiyor hiç,sadece bunlara dikkat edersem daha iiy olur mu bebeğim:uhm:çünkü çok kıvranıyor dayanamıyorum hiç onu öyle görmeye:çok üzgünüm:

kız ceren hoşgeldin şekerim nasılsın?
ozsevi karabiberim ile karıştırdım kız ben
nick değişmiş sandım
onun kızı da yarendi ya,o da 2 aylıkkaydirigubbakcemile3
ne bilem neyse hoşgeldin ozsevcim diyerek diyerek konuyu kapatayımŞeniz

selam kızlar. evime geldim çok şükür.

ceren nasılsın? ben de izliyorum tekrarını. sancıların başlamış. hayırlısı ile kurtul güzelim.

nur çıkmış herhalde. kocişi niye sinirlendi acaba? umarım önemli birşey yoktur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…