Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

iyilik canım bu sefer de burda mı karşılaştık bak buluyoruz birbirimizi

evet canım bende bugun temızlık yapıyorum esım hafta sonu da calısıyor malum bıraz yoruldum bı dolasayım dedım senın profılıne bakınca nereyı okudugun yazıyor ondan buldumzemuszemus

bugün paxar tabi kimsecikler uğramamış,terkedilmiş topik,kızım yeni uyudu,misafirler vardı onları yolcu ettik,size de bir merhaba diyelim dedikopuyorumnanaktan

Deryacim merhaba... Kizin nasil, hersey nasil gidiyor? Kizinin resmini gormek istiyordum. Buraya daha once koydunmu bilmiyorum ama??

Bizim Yusufumuzda buyuyor.. 2115 gr dogmustu simdi 3.400 gr. oldu maasallah oglumuza.. Normal dogum kilosuna geldi cok sukur.. Ne zaman istese emziriyorum..Yalniz emzirmeyi gogus ucu kalkani ile yapiyorum. Dogdugunda biberona alisti sonrada gogsumu almadi ama bu gogus ucu cok ise yaradi simdi emiyor beni..

selamlar
kımseler yok galıba
bıraz kanamam oldu bugun
korktum
ama neysekı dewam etmedı
kımse yokmu sekerler ballarr

kız seni hala göremiyom online bende mi arıza var anlamadım
canım ne kısmetse bir türlü görüşemedik belki de benim bilg.sorun vardı işte 5 hafta daha devam edecez hayırlısıyla Allah utandırmasın inşallah
canım neşecim nasılsın bende seyrek giriyorum pek haberim olmuyor kimseden sınavında çok başarılı olursun inşallah Allah yüzünüyle akıyla geçirtsin bu sınavıda ne zaman daha vakit var mı
41 kere maşallah yusufumuza annesi bak kocaman olmuş rabbim uzun ömürler versin hepsine
sen nasılsın toparlandınmı sezeryanden sonra artık eskisi kadar uzun sürmüyor kendine gelmek sanırım daha basitleşti bu operasyon bu arada emmeye başlamsına çok sevindim bak bu göğüs ucu bu kadar işe yarıyor demekki benim de göğüs ucum hiç yok ihtiyacım olabileceğini düşünüyorum ama bakalım Allah o günleri göstersin de inşallah kendine ii bak

Canım benim, dualarımız her daim seninle, bu arada sana mail atmıştım, umarım almışsındır :) İnşallah alnının akıyla vereceksin sınavlarını :)
hele bana daha uzak görünüyo ama çok istiyorum o aşamalara bi geliversem..........
inşallah birlikte geleceğiz canım :)
amin canım hayırlısıytla inşallah.öyle düşünme bir bakmışsın doğmuş bir bakmışsın 40ı çıkmış ben şuan öyle diyorum zaman okadar hızlı ilerliyorki aslında.
haklısın mutlaka öyle olacak ama şimdi sanki bana günler geçmiyormuş gibi geliyor :)
bugün paxar tabi kimsecikler uğramamış,terkedilmiş topik,kızım yeni uyudu,misafirler vardı onları yolcu ettik,size de bir merhaba diyelim dedikopuyorumnanaktan
sen nasıl oldun? toparlanabildin mi iyice?
ohhh maşallah oğluşumuza :) daha da iyi olacak annesi hiç merak etme :) darısı bizlerin başına inşallah :)
selamlar
kımseler yok galıba
bıraz kanamam oldu bugun
korktum
ama neysekı dewam etmedı
kımse yokmu sekerler ballarr
yat ve ayaklarını kaldır canım, sakın hiç iş yapma ve dinlen :) inşallah bir daha olmaz :)

biz iyiyiz ablacım iyice ağırlaştık yuvarlanıyoruz...
eşime perdeleri yıkattım ama ben yoruldum yarında temizlikçi gelecek

Allahtan eşin becerikli canım, yoksa ne yapardın? yarın kadın geldiğinde de sen kımıldama sakın, neler yapacağını söyle o kadar, yaptığı yerleri arkasından şöyle bir kontrol edersin, içine sinmeyen yerleri yeniden yaptırırsın, sakın sen hiçbir şeye dokunma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…