- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.221
ne büyük bir heyecan :) darısı başımıza inşallah, o kadar uzak gözüküyor ki şu an :)
naber canım, slvmsstr
iyilik canım bu sefer de burda mı karşılaştık bak buluyoruz birbirimizi
ne büyük bir heyecan :) darısı başımıza inşallah, o kadar uzak gözüküyor ki şu an :)
canım ne kısmetse bir türlü görüşemedik belki de benim bilg.sorun vardı işte 5 hafta daha devam edecez hayırlısıyla Allah utandırmasın inşallahkız seni hala göremiyom online bende mi arıza var anlamadım
canım neşecim nasılsın bende seyrek giriyorum pek haberim olmuyor kimseden sınavında çok başarılı olursun inşallah Allah yüzünüyle akıyla geçirtsin bu sınavıda ne zaman daha vakit var mıdoktora yeterlilik sınavına inşallah ama hiç çalışamıyorum. Dualarınıza çok ihtiyacım var...
Tekrar geçmiş olsun canım benim..Eskilerin bu konudaki tecrübelerini araştır istersen. rezene ufak bebekler için zararlı diye biliyorum..
41 kere maşallah yusufumuza annesi bak kocaman olmuş rabbim uzun ömürler versin hepsineDeryacim merhaba... Kizin nasil, hersey nasil gidiyor? Kizinin resmini gormek istiyordum. Buraya daha once koydunmu bilmiyorum ama??
Bizim Yusufumuzda buyuyor.. 2115 gr dogmustu simdi 3.400 gr. oldu maasallah oglumuza.. Normal dogum kilosuna geldi cok sukur.. Ne zaman istese emziriyorum..Yalniz emzirmeyi gogus ucu kalkani ile yapiyorum. Dogdugunda biberona alisti sonrada gogsumu almadi ama bu gogus ucu cok ise yaradi simdi emiyor beni..
canım misafirler devam değil mi zeynebimizde uyumuş nasıl biraz daha rahatladımıbugün paxar tabi kimsecikler uğramamış,terkedilmiş topik,kızım yeni uyudu,misafirler vardı onları yolcu ettik,size de bir merhaba diyelim dedikopuyorumnanaktan
Canım benim, dualarımız her daim seninle, bu arada sana mail atmıştım, umarım almışsındır :) İnşallah alnının akıyla vereceksin sınavlarını :)doktora yeterlilik sınavına inşallah ama hiç çalışamıyorum. Dualarınıza çok ihtiyacım var...
Tekrar geçmiş olsun canım benim..Eskilerin bu konudaki tecrübelerini araştır istersen. rezene ufak bebekler için zararlı diye biliyorum..
inşallah birlikte geleceğiz canım :)hele bana daha uzak görünüyo ama çok istiyorum o aşamalara bi geliversem..........
haklısın mutlaka öyle olacak ama şimdi sanki bana günler geçmiyormuş gibi geliyor :)amin canım hayırlısıytla inşallah.öyle düşünme bir bakmışsın doğmuş bir bakmışsın 40ı çıkmış ben şuan öyle diyorum zaman okadar hızlı ilerliyorki aslında.
sen nasıl oldun? toparlanabildin mi iyice?bugün paxar tabi kimsecikler uğramamış,terkedilmiş topik,kızım yeni uyudu,misafirler vardı onları yolcu ettik,size de bir merhaba diyelim dedikopuyorumnanaktan
ohhh maşallah oğluşumuza :) daha da iyi olacak annesi hiç merak etme :) darısı bizlerin başına inşallah :)Deryacim merhaba... Kizin nasil, hersey nasil gidiyor? Kizinin resmini gormek istiyordum. Buraya daha once koydunmu bilmiyorum ama??
Bizim Yusufumuzda buyuyor.. 2115 gr dogmustu simdi 3.400 gr. oldu maasallah oglumuza.. Normal dogum kilosuna geldi cok sukur.. Ne zaman istese emziriyorum..Yalniz emzirmeyi gogus ucu kalkani ile yapiyorum. Dogdugunda biberona alisti sonrada gogsumu almadi ama bu gogus ucu cok ise yaradi simdi emiyor beni..
yat ve ayaklarını kaldır canım, sakın hiç iş yapma ve dinlen :) inşallah bir daha olmaz :)selamlar
kımseler yok galıba
bıraz kanamam oldu bugun
korktum
ama neysekı dewam etmedı
kımse yokmu sekerler ballarr
biz geldik nasılsınız bakalım
hoşgeldiniz canım, nasılsın?
biz iyiyiz ablacım iyice ağırlaştık yuvarlanıyoruz...
eşime perdeleri yıkattım ama ben yoruldum yarında temizlikçi gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?