- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.241
Allahtan eşin becerikli canım, yoksa ne yapardın? yarın kadın geldiğinde de sen kımıldama sakın, neler yapacağını söyle o kadar, yaptığı yerleri arkasından şöyle bir kontrol edersin, içine sinmeyen yerleri yeniden yaptırırsın, sakın sen hiçbir şeye dokunma :)
canım benim iyiiz çok şükür,siz nasılsınız canım oğluşunla,maşallah yusufa çok iyi kilo almış,evet cnm çok iyi düşünmüşssün göğüs kalkanını,akıllı kadının hali başka oluyor tabiŞenizresmini koydum ama sildim cnm,babamız kızıyorda bir ara yine koyarım.Deryacim merhaba... Kizin nasil, hersey nasil gidiyor? Kizinin resmini gormek istiyordum. Buraya daha once koydunmu bilmiyorum ama??
Bizim Yusufumuzda buyuyor.. 2115 gr dogmustu simdi 3.400 gr. oldu maasallah oglumuza.. Normal dogum kilosuna geldi cok sukur.. Ne zaman istese emziriyorum..Yalniz emzirmeyi gogus ucu kalkani ile yapiyorum. Dogdugunda biberona alisti sonrada gogsumu almadi ama bu gogus ucu cok ise yaradi simdi emiyor beni..
cnm kendine dikkat et,yorma kendini,fazla ayakta kalmaŞenizselamlar
kımseler yok galıba
bıraz kanamam oldu bugun
korktum
ama neysekı dewam etmedı
kımse yokmu sekerler ballarr
evet cnm ya sorma hala bitmedi,gelmeleri güzelde ağırlamak hep evde tatlı çay bulundurmak zor,neyseki şimdilik annem varcanım misafirler devam değil mi zeynebimizde uyumuş nasıl biraz daha rahatladımı
Canım benim, dualarımız her daim seninle, bu arada sana mail atmıştım, umarım almışsındır :) İnşallah alnının akıyla vereceksin sınavlarını :)
inşallah birlikte geleceğiz canım :)
haklısın mutlaka öyle olacak ama şimdi sanki bana günler geçmiyormuş gibi geliyor :)
sen nasıl oldun? toparlanabildin mi iyice?
ohhh maşallah oğluşumuza :) daha da iyi olacak annesi hiç merak etme :) darısı bizlerin başına inşallah :)
yat ve ayaklarını kaldır canım, sakın hiç iş yapma ve dinlen :) inşallah bir daha olmaz :)
kızlar merhaba.
filiz ablacım iyiyim ben sen nasılsın?
sağol tatlım, gayet iyiyim çok şükür :)kızlar merhaba.
filiz ablacım iyiyim ben sen nasılsın?
demek ki seni basketbol topu niyetine kullanabiliriz kaydirigubbakcemile3tamam ablacım zaten ancak kadının arkasında yuvarlanabilirim iş yapabileceğimi sanmam:roflol::roflol::roflol:
çok haklısın, gözün hiçbir şey görmüyor kuzumuzdan başka değil mi? ben iyiyim hayatım, kötü kokular olmadığı sürece bulantım falan olmuyor, çok şükür iyiyim :)ben zeynepten kendimi unuttum ablam ya,baya iyiyim,aarda ağrım ouyor dikiş yerlerimde ama çok değil,sen nasıl oldun ablacım bulantıların geçti mi?
kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım, yarın muhtemelen öğrencilerimin çoğu gelmeyeceğinden sizlerle de birlikte olabilirim diye umuyorum, şimdilik hepinizi öpüyorum, mucks mucks...
Nurcum kolay gelsin canım. temizlik varmış. Beyaz, geçmiş olsun valla işin zor allah kolaylık versin.
kızlar ben de çıkayım. geçmişi okudum biraz. kendinize iyi bakın.
nurcum bugün sabah yine sancısı çok oldu ama öğlenden sonra iyiydi kuzum,misafirlerimiz vardı bugün,biri hemşireydi,yenidoğanda çalışıoyormuş,onun kucağından inmedi,baya rahatlattı kuzumu sağolsun,banada şöyle yap falan tavsiyelerde bulundu,hava çok sıcaktı,hihoyyythihoyyytkısa kollu giydirdik kuzumu bugün ilk kez
çok sevdiopuyorumnanaktan,bir de ses çıkarmaya başladı yavrum,avkkkkkkkkkk diye bağırıp duruyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen naıslsın cnm,ilayda nasıl,yaramazlığa devam mı?
iyi geceler cnma.s.
cnm herkes farklı bişey söylüyor ,bilmiyorum ki,milupanın özel rezene çayınan aldım zeynebe,0-3 yaş kullanabilir yazıyor amam bakalım,dr.a gidince sorucam
canım ne kısmetse bir türlü görüşemedik belki de benim bilg.sorun vardı işte 5 hafta daha devam edecez hayırlısıyla Allah utandırmasın inşallah
canım neşecim nasılsın bende seyrek giriyorum pek haberim olmuyor kimseden sınavında çok başarılı olursun inşallah Allah yüzünüyle akıyla geçirtsin bu sınavıda ne zaman daha vakit var mı
41 kere maşallah yusufumuza annesi bak kocaman olmuş rabbim uzun ömürler versin hepsine
sen nasılsın toparlandınmı sezeryanden sonra artık eskisi kadar uzun sürmüyor kendine gelmek sanırım daha basitleşti bu operasyon bu arada emmeye başlamsına çok sevindim bak bu göğüs ucu bu kadar işe yarıyor demekki benim de göğüs ucum hiç yok ihtiyacım olabileceğini düşünüyorum ama bakalım Allah o günleri göstersin de inşallah kendine ii bak
Deryacim merhaba... Kizin nasil, hersey nasil gidiyor? Kizinin resmini gormek istiyordum. Buraya daha once koydunmu bilmiyorum ama??
Bizim Yusufumuzda buyuyor.. 2115 gr dogmustu simdi 3.400 gr. oldu maasallah oglumuza.. Normal dogum kilosuna geldi cok sukur.. Ne zaman istese emziriyorum..Yalniz emzirmeyi gogus ucu kalkani ile yapiyorum. Dogdugunda biberona alisti sonrada gogsumu almadi ama bu gogus ucu cok ise yaradi simdi emiyor beni..
Canım benim, dualarımız her daim seninle, bu arada sana mail atmıştım, umarım almışsındır :) İnşallah alnının akıyla vereceksin sınavlarını :)
inşallah birlikte geleceğiz canım :)
haklısın mutlaka öyle olacak ama şimdi sanki bana günler geçmiyormuş gibi geliyor :)
sen nasıl oldun? toparlanabildin mi iyice?
ohhh maşallah oğluşumuza :) daha da iyi olacak annesi hiç merak etme :) darısı bizlerin başına inşallah :)
yat ve ayaklarını kaldır canım, sakın hiç iş yapma ve dinlen :) inşallah bir daha olmaz :)
ay yerim ben onun ağzını...
valla canım ilayda tepiklemeye devam ayağı böbreklerimde poposu midemde herhalde 1 ay böyle geçecek hayırlısıyla şu sınavı atlatsaydık...dualarını esirgeme benden
nurcum ne zaman sınavın hayatım bu arada nasılsın artık iice ağarlaşıyoruz dimi bende bugün arkadaşlarla dışarı çıktım yemeğe falan gittik hep arabayla olmamıza rağmen sıcak beni mahvetti geldim akşam üstü 3 saat uyudumkpss neşem baş belası oldu bana
nurcum ne zaman sınavın hayatım bu arada nasılsın artık iice ağarlaşıyoruz dimi bende bugün arkadaşlarla dışarı çıktım yemeğe falan gittik hep arabayla olmamıza rağmen sıcak beni mahvetti geldim akşam üstü 3 saat uyudum
az kalmış hadi hayırlısı inşallah istediğin gibi olur sınav sonucu cnm27 haziran canım...
valla hemde ne ağırlaşma canım oturduğum yerden kalkamıyorum resmin
az kalmış hadi hayırlısı inşallah istediğin gibi olur sınav sonucu cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?