Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tamam ablacım zaten ancak kadının arkasında yuvarlanabilirim iş yapabileceğimi sanmam:roflol::roflol::roflol:

canım benim iyiiz çok şükür,siz nasılsınız canım oğluşunla,maşallah yusufa çok iyi kilo almış,evet cnm çok iyi düşünmüşssün göğüs kalkanını,akıllı kadının hali başka oluyor tabiŞenizresmini koydum ama sildim cnm,babamız kızıyorda bir ara yine koyarım.
selamlar
kımseler yok galıba
bıraz kanamam oldu bugun
korktum
ama neysekı dewam etmedı
kımse yokmu sekerler ballarr
cnm kendine dikkat et,yorma kendini,fazla ayakta kalmaŞeniz
canım misafirler devam değil mi zeynebimizde uyumuş nasıl biraz daha rahatladımı
evet cnm ya sorma hala bitmedi,gelmeleri güzelde ağırlamak hep evde tatlı çay bulundurmak zor,neyseki şimdilik annem var
yarımcı oluyor sağolsun,o gidince nasıl başa çıkıcam bilemiyorum,sen naıslsın şeker?

ben zeynepten kendimi unuttum ablam ya,baya iyiyim,aarda ağrım ouyor dikiş yerlerimde ama çok değil,sen nasıl oldun ablacım bulantıların geçti mi?

kızlar merhaba.

filiz ablacım iyiyim ben sen nasılsın?
sağol tatlım, gayet iyiyim çok şükür :)
tamam ablacım zaten ancak kadının arkasında yuvarlanabilirim iş yapabileceğimi sanmam:roflol::roflol::roflol:
demek ki seni basketbol topu niyetine kullanabiliriz kaydirigubbakcemile3
ben zeynepten kendimi unuttum ablam ya,baya iyiyim,aarda ağrım ouyor dikiş yerlerimde ama çok değil,sen nasıl oldun ablacım bulantıların geçti mi?
çok haklısın, gözün hiçbir şey görmüyor kuzumuzdan başka değil mi? ben iyiyim hayatım, kötü kokular olmadığı sürece bulantım falan olmuyor, çok şükür iyiyim :)

kızlar ben şimdi çıkmak zorundayım, yarın muhtemelen öğrencilerimin çoğu gelmeyeceğinden sizlerle de birlikte olabilirim diye umuyorum, şimdilik hepinizi öpüyorum, mucks mucks...

Nurcum kolay gelsin canım. temizlik varmış. Beyaz, geçmiş olsun valla işin zor allah kolaylık versin.
kızlar ben de çıkayım. geçmişi okudum biraz. kendinize iyi bakın.

nurcum bugün sabah yine sancısı çok oldu ama öğlenden sonra iyiydi kuzum,misafirlerimiz vardı bugün,biri hemşireydi,yenidoğanda çalışıoyormuş,onun kucağından inmedi,baya rahatlattı kuzumu sağolsun,banada şöyle yap falan tavsiyelerde bulundu,hava çok sıcaktı,hihoyyythihoyyytkısa kollu giydirdik kuzumu bugün ilk kez
çok sevdiopuyorumnanaktan,bir de ses çıkarmaya başladı yavrum,avkkkkkkkkkk diye bağırıp duruyorkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
sen naıslsın cnm,ilayda nasıl,yaramazlığa devam mı?

ay yerim ben onun ağzını...
valla canım ilayda tepiklemeye devam ayağı böbreklerimde poposu midemde herhalde 1 ay böyle geçecek hayırlısıyla şu sınavı atlatsaydık...dualarını esirgeme benden

iyi geceler cnma.s.

cnm herkes farklı bişey söylüyor ,bilmiyorum ki,milupanın özel rezene çayınan aldım zeynebe,0-3 yaş kullanabilir yazıyor amam bakalım,dr.a gidince sorucam

Canım nasıl oldu kuzun?? Gazı geçti mi biraz???

amiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnn inşallah 30 haziranda sınavım, az kaldı çok..

Canım maşallah güzel bakmış annesi..Öp bizim için oğluşunu...

Mailini aldım canım teşekkür ediyorum. Fırsat buldukça bişiler uyguluyorum ama iyice sapıttım bu aralar....delikafadulden

ay yerim ben onun ağzını...
valla canım ilayda tepiklemeye devam ayağı böbreklerimde poposu midemde herhalde 1 ay böyle geçecek hayırlısıyla şu sınavı atlatsaydık...dualarını esirgeme benden

canım senin ne sınavı???

27 haziran canım...
valla hemde ne ağırlaşma canım oturduğum yerden kalkamıyorum resmin

canlar siz yarın sabah hepiniz burda olacaksınız ama ben yokum ((
hepiniz kendinize iii bakın
cerencim haberlerini bekliyorum kontrol sonrası gün içinde giremeyince geçmişi okumak zor oluo bir gelişme olursa özelime yazın bir zahmet kızlar olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…