- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.261
kpss neşem baş belası oldu bana
27 haziran canım...
valla hemde ne ağırlaşma canım oturduğum yerden kalkamıyorum resmin
günaydın kızlaarrr
hepinizee süper muhteşem sağlık dolu bir hafta diliyoruma.s.
ohh sınavcılarr azimle ders çalışıyo valla nerdeyse benim gibi tembel biri bile ders çalışmaya özenicek sayenizde kaydirigubbakcemile3
işallah emeklerinizin karşılığını alırsınız kızlarr :Saruboceq:
bugun bi elaman gelicek yerime iş görüşmesi için büyük bi ihtimallede alıcaklarrmış
yani yakında iş yerinde internet hayatım biticek mafoldumben
amin canım..
burcum nasılsın canım herşeyin hayırlısı olsun senin adına
iyyim nurcum çok şükürr
bende herşeyin hayırlısı olsun diyorum bakalım
temizlik varmış mis gibi olcak ne güzell
ilayda kızımız nasıl bugun annesi
günaydın kızlaaaaaaaaaaaar... çabucak bitecek ama mutlu, sağlıklı geçecek bir hafta diliyorum hepinize :) birazdan gireceğim sınıfa 4-5 kişi gelmiş bir bakayım ne yapabilirim onları, sonra tekrar uğrarım canlarım
günaydın kızlar. nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür. Acayip sıcak vardı gece hiç uyuyamadım.
Nur kolay gelsin canım. En güzel şekilde atlatırsın inşaallah sınavını.
Filiz abla, Arifeciğim nasılsınız?
Bulcuk hiç üzülme canım. İnan o işyerinden ayrılman senin için en hayırlısı olacak inşaallah.
günaydın ablacım öğrenciler iyice kaytarıyo son hafta ne güzel kaydirigubbakcemile3günaydın kızlaaaaaaaaaaaar... çabucak bitecek ama mutlu, sağlıklı geçecek bir hafta diliyorum hepinize :) birazdan gireceğim sınıfa 4-5 kişi gelmiş bir bakayım ne yapabilirim onları, sonra tekrar uğrarım canlarım
sağol canım valla temizlenecek artık evim sonunda...
ilaydam iyi teyzesi bugün adet sancısı şeklinde biraz sancım var oda iki gündür ayakta fazla kaldım ondan galiba
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım hemen yazıp çıkmam lazım burası patron kaynıyor yön. kur. toplantısı var sadece günaydın demek için fırsat bulabildim hepinize çook güzel bir hafta diliyorum herkeslere selam bugün giremeyebilirim öpüldünüzzz
günaydın hayırlısı hangisiyse artık o olsunn :Saruboceq:günaydın kızlar. nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür. Acayip sıcak vardı gece hiç uyuyamadım.
Bulcuk hiç üzülme canım. İnan o işyerinden ayrılman senin için en hayırlısı olacak inşaallah.
sağol nesecim seninde çok güzel geçer inşallah allah zihin açıklığı versin hayırlısıyla şu sınavını bi verde rahatla allahın izniyleherkese sağlıklı, huzurlu bomba gibi bir hafta diliyorum. Hadi öğrenciler ders çalışmaya :)))
günaydın nurcummm nasılsın canım kolay gelsin güzelim misler gibi olcanız ne güzel fazla yorma kendini sakın ilayda nasıl annesiiikızlar günaydın bugün erkenciyim evde temizlikçi var
burcum günaydın canım nasılsın güzelim miraçımız nasılgünaydın kızlaarrr
hepinizee süper muhteşem sağlık dolu bir hafta diliyoruma.s.
ohh sınavcılarr azimle ders çalışıyo valla nerdeyse benim gibi tembel biri bile ders çalışmaya özenicek sayenizde kaydirigubbakcemile3
işallah emeklerinizin karşılığını alırsınız kızlarr :Saruboceq:
bugun bi elaman gelicek yerime iş görüşmesi için büyük bi ihtimallede alıcaklarrmış
yani yakında iş yerinde internet hayatım biticek mafoldumben
günaydın ablacım nasılsın bebişimiz nasıl görüşrüz ablaagünaydın kızlaaaaaaaaaaaar... çabucak bitecek ama mutlu, sağlıklı geçecek bir hafta diliyorum hepinize :) birazdan gireceğim sınıfa 4-5 kişi gelmiş bir bakayım ne yapabilirim onları, sonra tekrar uğrarım canlarım
günaydın çiğdemcim nasılsın canım kolay gelsin cicim görüşmek üzeregünaydın kızlar geçmişi okuyamadım hemen yazıp çıkmam lazım burası patron kaynıyor yön. kur. toplantısı var sadece günaydın demek için fırsat bulabildim hepinize çook güzel bir hafta diliyorum herkeslere selam bugün giremeyebilirim öpüldünüzzz
günaydın kızlar. nasılsınız? biz iyiyiz çok şükür. Acayip sıcak vardı gece hiç uyuyamadım.
günayydın arifecimgünaydınnnnnnnn canım arkadaşlarım nasılsınız dilerim çok güzel bi hafta geçiririz inşallah geçmişi okudum anca bitti eee neler yaptınız bakimmm
burcum günaydın canım nasılsın güzelim miraçımız nasıl
senin uyuz yapmış yapacağını hafta sonu allah sabır versin bacım
hayırlısı olsun canım sen muhasabeyemi geçicektin
kızlar 37. haftaya girmişizdelikafaduldendelikafadulden
günaydın kızlar nasılsınız?güzel çabuk geçen bir hafta diliyorum size...burcu kader arkadaşım sende gidicisin demek benim gibi..cnm ya bugünde biri gelecek iş görüşmesi için benim yerime ama tabii ben hemen gitmiyorum buradan ama sizinle işyerinde fazla fırsat bulup giremeyebilirim..malum yanımda biri varken girmem zor olur..inşallah çabuk alırlar bir yandan çok uzatırlarsa diye tırsıyorum...bende haziran sonu gibi izin alıp çıkmak istiyorum...gerçi aralıklarla alıp gidecem ama olsun biri varken daha rahat alabilirim.. ierror cum ben sana yazmıştım cvp ama sen geçimişe dönüp bakmadıgın için olsa gerek görmemiş olabilirsin..tekrar tşk ediyorum..gerçi ben hala isimle seslenmiş degilim ama kızım diye daha rahat sevebiliyorum..
kızlar günaydın nasılsınız bakemmm herkesin keyfi yerindedir inşallah güzel bir hafta geçirmenizi yüce rabbimden diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?