Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ben iyiyim burcum valla devam şimdilik işe allaha şükür bi sorun yok sen ne yaptın bu patron meselesini eşinle konuşabildinmi yada sen kendi kendine gelebildinmi

aman burcum dur canım 3 haftamız var hayırlısıyla dualarınızla ayın 27sini bi atlatalım sonrada gelsin kuzucum teyzesi

kızlar 37. haftaya girmişizdelikafaduldendelikafadulden
çok az kaldı büyük buluşmaya 2hafta sağlıkla kavuşursunuz inşallah

hakkında hayırlısı olsun canım belki böylesi daha iyi olur canım sen hiç
bişiye sıkma canını

nur hoşgeldin canım ben seni online göremiyom nedense o yüzden yazmadım oooo misler gibi olcak evin sen nasılsın tatlım azıcık ağrı demişin nası bişi ve nasıl oldu korkutma biziiii yalancı sancımı acaba

burcu cnm bende hemen çıkamam zaten hadi önümüzdeki hafta alsalar ki öyle umut ediyorum...o zman bende yanımda kız varken giremem..ona işi ögret falan nerden baksan bir hafta geçer..belki baoş masa filan bulabilirsem bilg falan girerim..valla önümüzdkei hafta bir masamız boşalıyor bilg da var tabii gözüm şimdilik oraya kaydı ama şimdiden bilemem belki uzunca süre yanında oturmam gerekebilir...yani şu her halta karışan müdür y. olmasa (kadın) sıkıtntı olmaz ama bakalım yinede...ben işi iyice ögrensin ki yeni gelen o zaman haziran sonu gibi izin alacam çok var daha .sanırım 2 hafta falan..çok agırlaşmadan gitmek istiyorum...yolculuk yorar gidecegim yerler 9 saat..benim ayaklarım sıcaktan şimdiden şişiyor ayaklarımı uzatmam gerekiyor çokta su içemedim bulantı hafiften oluyor diye...

günaydın canım nasılsın inşallah çabuk geçer bu hafta
kızlar günaydın nasılsınız bakemmm herkesin keyfi yerindedir inşallah güzel bir hafta geçirmenizi yüce rabbimden diliyorum
günaydın canım nasılsın sağol canım inşallah seninde güzel geçer
arife neşe nasıllsınız şekerler

canım iyiyim sağol sen nasılsın bitanem cemremiz nasıl

mavim nasılsın hayatım hala bulantıların oluyomuuu bide sen senelik iznindenmi bahsediyosun onu doğum sonrasına eklemeyi düşünmüyonmu

filiz ablacım yaa bitiyo çok şükür şu okul bi kapansın çok az kaldı memlekete gitmeye uçaktan inince toprağı öpücem yaaa

İnşallah canım. Canımcım sen neler yapacaksın bu ay? 10 kere soruyorum kusuruma akma kafam iyice dağınık...

kızlar 37. haftaya girmişizdelikafaduldendelikafadulden

Oh ne güzel maşallah, biz de kumsalımla o günleri görebilecek miyiz ki???

Canım bebişin ismi belli mi? Ne koymayı düşünüyorsunuz???

Merhaba herkese...

Dun buraya bebegimin gelisiminin iyi oldugu, emzirebildigimle ilgili seyler yazdim. Bebegim dunden beridir gogsumu uzattigimda ciyak ciyak itiyor ve agliyor. En sonunda ac oldugu icin sagip verdim onuda icerken iki kere bogazina kacti, yavrum ucuncu denemesindede uyuya kaldi yorgunluktan. Resmen yavrum sutumu icemiyor..Nazardan suphelenmeye basladim. Lutfen dunku yazimi okuyan herkes bir kere maasallah desin ve dua etsin. Ben herkesin bebegine, saglik haberine en basta maasallah diyorum..Lutfen dualarinizi esirgemeyin...

ben dün okumadım ama gene de maaşallah.Allah hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…