- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.281
çok az kaldı büyük buluşmaya 2hafta sağlıkla kavuşursunuz inşallahkızlar 37. haftaya girmişizdelikafaduldendelikafadulden
günayydın arifecim
miraç iyi teyzesi uyyo galiba şimdi :1rolleyes:
amin canım evet ön muhasebeydim zaten genel muahsebeye geçircem dedi doğumdan sonraa bilmiyorum artık neler olur zaman ve benim dşüncelerim ne olur
delikafadulden son iki haftaa desene
kız ben 23 oldum bilee delikafadulden
günaydın canım nasılsın inşallah çabuk geçer bu haftagünaydın kızlar nasılsınız?güzel çabuk geçen bir hafta diliyorum size...burcu kader arkadaşım sende gidicisin demek benim gibi..cnm ya bugünde biri gelecek iş görüşmesi için benim yerime ama tabii ben hemen gitmiyorum buradan ama sizinle işyerinde fazla fırsat bulup giremeyebilirim..malum yanımda biri varken girmem zor olur..inşallah çabuk alırlar bir yandan çok uzatırlarsa diye tırsıyorum...bende haziran sonu gibi izin alıp çıkmak istiyorum...gerçi aralıklarla alıp gidecem ama olsun biri varken daha rahat alabilirim.. ierror cum ben sana yazmıştım cvp ama sen geçimişe dönüp bakmadıgın için olsa gerek görmemiş olabilirsin..tekrar tşk ediyorum..gerçi ben hala isimle seslenmiş degilim ama kızım diye daha rahat sevebiliyorum..
günaydın canım nasılsın sağol canım inşallah seninde güzel geçerkızlar günaydın nasılsınız bakemmm herkesin keyfi yerindedir inşallah güzel bir hafta geçirmenizi yüce rabbimden diliyorum
arife neşe nasıllsınız şekerler
ooo ceren kız hoşgeldin gözümüz patladı seni gözlemekten
günaydınnnnnnnn canım arkadaşlarım nasılsınız dilerim çok güzel bi hafta geçiririz inşallah geçmişi okudum anca bitti eee neler yaptınız bakimmm
sağol nesecim seninde çok güzel geçer inşallah allah zihin açıklığı versin hayırlısıyla şu sınavını bi verde rahatla allahın izniyle
günaydın nurcummm nasılsın canım kolay gelsin güzelim misler gibi olcanız ne güzel fazla yorma kendini sakın ilayda nasıl annesiii
burcum günaydın canım nasılsın güzelim miraçımız nasıl
senin uyuz yapmış yapacağını hafta sonu allah sabır versin bacım
hayırlısı olsun canım sen muhasabeyemi geçicektin
günaydın ablacım nasılsın bebişimiz nasıl görüşrüz ablaa
günaydın çiğdemcim nasılsın canım kolay gelsin cicim görüşmek üzere
günaydın şekerim nasılsın kızımız nasıl ayy evet sıcaklar başladı artık
iyiim canım çok şükür bir yaramazlık yok
kızlar 37. haftaya girmişizdelikafaduldendelikafadulden
günaydın kızlar nasılsınız?güzel çabuk geçen bir hafta diliyorum size...burcu kader arkadaşım sende gidicisin demek benim gibi..cnm ya bugünde biri gelecek iş görüşmesi için benim yerime ama tabii ben hemen gitmiyorum buradan ama sizinle işyerinde fazla fırsat bulup giremeyebilirim..malum yanımda biri varken girmem zor olur..inşallah çabuk alırlar bir yandan çok uzatırlarsa diye tırsıyorum...bende haziran sonu gibi izin alıp çıkmak istiyorum...gerçi aralıklarla alıp gidecem ama olsun biri varken daha rahat alabilirim.. ierror cum ben sana yazmıştım cvp ama sen geçimişe dönüp bakmadıgın için olsa gerek görmemiş olabilirsin..tekrar tşk ediyorum..gerçi ben hala isimle seslenmiş degilim ama kızım diye daha rahat sevebiliyorum..
Merhaba herkese...
Dun buraya bebegimin gelisiminin iyi oldugu, emzirebildigimle ilgili seyler yazdim. Bebegim dunden beridir gogsumu uzattigimda ciyak ciyak itiyor ve agliyor. En sonunda ac oldugu icin sagip verdim onuda icerken iki kere bogazina kacti, yavrum ucuncu denemesindede uyuya kaldi yorgunluktan. Resmen yavrum sutumu icemiyor..Nazardan suphelenmeye basladim. Lutfen dunku yazimi okuyan herkes bir kere maasallah desin ve dua etsin. Ben herkesin bebegine, saglik haberine en basta maasallah diyorum..Lutfen dualarinizi esirgemeyin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?