- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.381
ay eve temizlikçi almak çok güzel bişeymiş ben otururyorum evim tertemiz oluyor bu kadar zaman kendimi boşuna yıpratmışım
iyi ki iyi ki iyi ki alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkisiyiki hepimiz varızzz alkisalkisalkisa.s.:enbuyukkk:
ay eve temizlikçi almak çok güzel bişeymiş ben otururyorum evim tertemiz oluyor bu kadar zaman kendimi boşuna yıpratmışım
evet yaa darısı bana bende ilerde işallah şu badanalrdan sonra sabit bi temilikçi arıcam
canım evleneli eşim kendini yorma ayda al birini diyordu ama ben biraz pimpirikliyim güvenememiştim şimdi mecburen aldım iyiki de almışım canım ya valla rahatlıkmış artık eylülden sonra 15 günde bir almayı düşünüyorum
agrım hala oluyor birde zırt pırt kalkmak zorunda kalıyorum...o zman kötü oluyor ..bakalım ya perşembe zaten doktora gidecem tekrar 3 lü için o zman yine sorarım zaten ultrasonlada bakacak büyük ihtimal bebk iyimi degilmi görür.bende bebekten dolayı tedirgin oldum..yoksa agrım benim için önemli dgl.. burcu yine bekliyoruz dimi ...nur valla bende hiç almadım ne bileyim çalışmıyordum evde yapıyordum tüm gün bitirmesemde az az yapıyordum ee genciz yaparız mantıgıda vardı ama olmuyor ben çok yoruluyorum yaşla ilgisi yok ben normalde acayip tıkanıyordum zaten o yüzden bir günde bitiremezdim işi oda oda yapıyordum yada 3 cam siliyordum ev topluyordum 3 4 günde bitiriyordum...oh bizim evde şimdi tertemiz rahatım yanii.
kumsalcım canım sağol.sen nasılsın
inşallah neşem inşallah arife ve sen aklımdasınız her an dualarımdasınız
doğuma giderkende doğururkende millet annneeeeee diye bağırırken ben neşeeeeeee arifeeeeeeee diye bağırıcam kaydirigubbakcemile3 ve ceren doğduktan sonra direk deli gömleği giyicem kaydirigubbakcemile3
evet canom orada dahil vücutta nerde kıl tüy varsa hepsi gitti saç kaş kirpik hariç tabii kaydirigubbakcemile3
acımadı kızz hissetmedim ben sadistmiyim neyim delikafadulden
Doğru sözlü, hayır işleyen kimse dmekmiş anlamı ama ben isim kulaga hoş geldigini düşündügüm için daha dogrusu ailecek hoş geldigini düşündük..%90 bu isim olur gibi.
hehehe... valla 3 kişi gelmişler, koskoca kazık kadar adamlar, sınıfa tıkamıyorsun, film getirmişler, seyrediyorlar :)
hiç sorma güzelim, çok şükür bitiyor :)
canııııım.... Allah nazarlardan saklasın, maşallahyalnız şu da var güzelim annem derdi bana, annelerin nazarı daha çok değer diye, onun için anacığım aklımdan bile geçirmeye korkarım derdi :) Yusuf'umuzdan esirger miyiz hiç dualarımızı? sen korkma canım, her daim hepiniz dualarımızdasınız :)
ahaaaaaaaaa bu bomba haber kızlar... Ceren sonunda açtıııııııııııııı delikafadulden delikafadulden delikafadulden hadi bakalım sıra doktorda :roflol: :roflol: :roflol:
canııııııııııııım inşallaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhh hep dua ediyorum canım, sen ve Arife bir an önce evlat sahibi olun diye hep dua ediyorum canım :)
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
kız doktora açmıyor musun? gerçi seninki kadın doktordu ama olsun, kuafördekiler de kadın :roflol: :roflol: :roflol: göbek iyice şişince ne yapacaksın bakalım?
amiiiin canım, hepimizin inşallah :) evet ilk sen demiştin bana erkek diye, bakalım 15 gün sonra öğreneceğiz
şekerler ben tekrar geldim temizlikçi çalışma odasına gelmiştide ondan gitmek zorunda kaldım.....
cerenim nasılsın canım valla hiçbirşey yapmıyorum oturuyorum ağrıda olunca tırstım sağolsun bayanda söylemeden herşeyi yapıyor
ceren hoşgeldin. nasılsın? az kaldı inşallah. hadi heyecanla bekliyoruz.
Menzilgülü, daha okuduğumda maaşallah dedim ama tekrarlıyorum canım. Umarım bir an önce güzel güzel emmeye başlar yine oğluşumuz.
Kızlar ben çıkacağım birazdan görüşemk üzere.
ahaaaaaaaaa bu bomba haber kızlar... Ceren sonunda açtıııııııııııııı delikafadulden delikafadulden delikafadulden hadi bakalım sıra doktorda :roflol: :roflol: :roflol:
annaa kıı dünürrrrdelikafadulden acımadımı ben korkuom yaa gitcemmiki
güle güle kıllan canım, çünkü kurtuluş yok onlardan maalesef... eh artık alışırsın yaptırırsın hep kaydirigubbakcemile3
estağfurullah, herkesin acıyacak diye bir şey yok ki, allah allaaaah
kız dünür hayvanimi :roflol::roflol::roflol:
çatlak yaa
selam kızlar nasılsınız ben aynen devam cuma günü bebişimin kalp atışlarını gördük ne kadar tatlıydı o an bütün bu çektiklerimi unuttum sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah
kız ceren nerdesin senklava: klava:
dünürr dünür yarım saat dedin kaç saat geçti
işte geldim burdayımmmmm
evet kızlar yarım saatliğine gitmiştim biliyorum ama ben şirkete gidip geldim orda da işlere daldım ha şunu yapayım ha bu kalmasın derken 2 saati geçti valla geldiğim gibide yine topiğin başına geçtim :):):)
hala ağrın varmı birtanem?
hoş gördük hatice denk gelemedik seninle neyse sağlık olsun
az kaldı evet bakalım çarşamba doktor ne dicek delikafadulden
evet abla hemde ne bomba haber hatta dün kız bir ara benle boğuşurken siz aklıma geldiniz kendi kendime güldüm gelecek tepkileri aklıma getirdikçe kaydirigubbakcemile3
kızda şaşırdı noluyor diye millet bağırır gözünden yaş gelir siz gülüyorsunuz ne güzel diye var bende bir manyaklık dedim kendi kendime kaydirigubbakcemile3
heeee açtım abla yaydım kendimi kaydirigubbakcemile3
ama nasıl rahatmış varya anlatamam çok rahata alıştım ben evde temizlikçi var kılları başkası yoluyor ohh ne ala memleket kaydirigubbakcemile3
acımadı kııı dünür cart curt yoldu hatun beni en ince ayrıntıya kadar sen düşün kendimi yeniden doğmuş gibi hisseettim bu kadar tüysüz olunca kaydirigubbakcemile3
korkma kıı dünür valla çok rahat edersin dene bence en azından doğuma yakın bir defaya mahsus yaptırmalısın doğumda ve sonrasında rahat edersin.
artık gülerekmi kıllanırım ağlayarakmı bilemiycem ablacım ama dediğin gibi elinde sonunda kıllanıcam
yok abla alışamam belki sadece tatile giderken rahat etmek için ama sürekli gitmem hele özel bölegeye sürekli ağda istemiyorum srkıyormuş ya ne gerek var normal doğum yaparsam zaten deforme olucak birde ağda ile kendimi mahvetmeyeyim diyorum.
gerçi ben zaten doğumdan sonra lazer epilasyona gidip temelli kurtulmak istiyorum bu kıldan tüyden bakalım.
hee kıı acımadı yaa bende şaştım kaydirigubbakcemile3
yasemin gözün aydın güzelim pıt pıtları duymuşsun ne mutlu hihoyyyt
kesinlikle nurr büyük rahatlık kadından memnun kalırsan bence devamlı al güzelim
geldim birtanem geldim
sorma dünür iş aşkı tuttu yine beni kaydirigubbakcemile3
cerenim ağrım yok canım daha iyiyim hiç kalkmıyorum zaten
:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ceren valla agrımaması güzelmiş benim bacagım bile çok agrıyor gebelikten sonra...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?