Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet yaa darısı bana bende ilerde işallah şu badanalrdan sonra sabit bi temilikçi arıcam

canım evleneli eşim kendini yorma ayda al birini diyordu ama ben biraz pimpirikliyim güvenememiştim şimdi mecburen aldım iyiki de almışım canım ya valla rahatlıkmış artık eylülden sonra 15 günde bir almayı düşünüyorum

bende hep küçük evin nesine alıcam diye geçiştiriyorum
ama dediğim gibi bebekten sonra alıcam zaten 15 günde bir çok rahatlık eminim

agrım hala oluyor birde zırt pırt kalkmak zorunda kalıyorum...o zman kötü oluyor ..bakalım ya perşembe zaten doktora gidecem tekrar 3 lü için o zman yine sorarım zaten ultrasonlada bakacak büyük ihtimal bebk iyimi degilmi görür.bende bebekten dolayı tedirgin oldum..yoksa agrım benim için önemli dgl.. burcu yine bekliyoruz dimi ...nur valla bende hiç almadım ne bileyim çalışmıyordum evde yapıyordum tüm gün bitirmesemde az az yapıyordum ee genciz yaparız mantıgıda vardı ama olmuyor ben çok yoruluyorum yaşla ilgisi yok ben normalde acayip tıkanıyordum zaten o yüzden bir günde bitiremezdim işi oda oda yapıyordum yada 3 cam siliyordum ev topluyordum 3 4 günde bitiriyordum...oh bizim evde şimdi tertemiz rahatım yanii.

mavicim ağrılar normaldir büyük ihtimal bende çok yaşadım bulantı falan olmadı ama kasık ağrılarım hiç bitmediydi üü testinde normal çıkar merak etme
evet yaa beklemedeyiz gelicek kıza ulaşamıoz biz

valla bunlar başka birileriyle toplantıya geçtiler ne zman gelir bilmem artık acaba yarına mı aldılar bana cuma dediydi p.tesi bir kişi gelecek diye..

:roflol: :roflol: :roflol:

Doğru sözlü, hayır işleyen kimse dmekmiş anlamı ama ben isim kulaga hoş geldigini düşündügüm için daha dogrusu ailecek hoş geldigini düşündük..%90 bu isim olur gibi.

Sağlıkla gelsin inşallah canım..

Saolasınız canım...

amiiiin canım, hepimizin inşallah :) evet ilk sen demiştin bana erkek diye, bakalım 15 gün sonra öğreneceğiz

Bence kız:))

işte geldim burdayımmmmm
evet kızlar yarım saatliğine gitmiştim biliyorum ama ben şirkete gidip geldim orda da işlere daldım ha şunu yapayım ha bu kalmasın derken 2 saati geçti valla geldiğim gibide yine topiğin başına geçtim :):):)

hala ağrın varmı birtanem?

hoş gördük hatice denk gelemedik seninle neyse sağlık olsun
az kaldı evet bakalım çarşamba doktor ne dicek delikafadulden

ahaaaaaaaaa bu bomba haber kızlar... Ceren sonunda açtıııııııııııııı delikafadulden delikafadulden delikafadulden hadi bakalım sıra doktorda :roflol: :roflol: :roflol:

evet abla hemde ne bomba haber hatta dün kız bir ara benle boğuşurken siz aklıma geldiniz kendi kendime güldüm gelecek tepkileri aklıma getirdikçe kaydirigubbakcemile3
kızda şaşırdı noluyor diye millet bağırır gözünden yaş gelir siz gülüyorsunuz ne güzel diye var bende bir manyaklık dedim kendi kendime kaydirigubbakcemile3
heeee açtım abla yaydım kendimi kaydirigubbakcemile3
ama nasıl rahatmış varya anlatamam çok rahata alıştım ben evde temizlikçi var kılları başkası yoluyor ohh ne ala memleket kaydirigubbakcemile3

annaa kıı dünürrrrdelikafadulden acımadımı ben korkuom yaa gitcemmiki

acımadı kııı dünür cart curt yoldu hatun beni en ince ayrıntıya kadar sen düşün kendimi yeniden doğmuş gibi hisseettim bu kadar tüysüz olunca kaydirigubbakcemile3
korkma kıı dünür valla çok rahat edersin dene bence en azından doğuma yakın bir defaya mahsus yaptırmalısın doğumda ve sonrasında rahat edersin.

güle güle kıllan canım, çünkü kurtuluş yok onlardan maalesef... eh artık alışırsın yaptırırsın hep kaydirigubbakcemile3

estağfurullah, herkesin acıyacak diye bir şey yok ki, allah allaaaah

artık gülerekmi kıllanırım ağlayarakmı bilemiycem ablacım ama dediğin gibi elinde sonunda kıllanıcam
yok abla alışamam belki sadece tatile giderken rahat etmek için ama sürekli gitmem hele özel bölegeye sürekli ağda istemiyorum srkıyormuş ya ne gerek var normal doğum yaparsam zaten deforme olucak birde ağda ile kendimi mahvetmeyeyim diyorum.
gerçi ben zaten doğumdan sonra lazer epilasyona gidip temelli kurtulmak istiyorum bu kıldan tüyden bakalım.

kız dünür hayvanimi :roflol::roflol::roflol:
çatlak yaa

hee kıı acımadı yaa bende şaştım kaydirigubbakcemile3

selam kızlar nasılsınız ben aynen devam cuma günü bebişimin kalp atışlarını gördük ne kadar tatlıydı o an bütün bu çektiklerimi unuttum sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah

yasemin gözün aydın güzelim pıt pıtları duymuşsun ne mutlu hihoyyyt

ay eve temizlikçi almak çok güzel bişeymiş ben otururyorum evim tertemiz oluyor bu kadar zaman kendimi boşuna yıpratmışım

kesinlikle nurr büyük rahatlık kadından memnun kalırsan bence devamlı al güzelim

kız ceren nerdesin senklava:klava:

geldim birtanem geldim

dünürr dünür yarım saat dedin kaç saat geçti

sorma dünür iş aşkı tuttu yine beni kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

neye gülcem sana güldüm yaydım kendimi demişin
cevapalrın çok hoşuma gitti opuyorumnanaktan
ne yemeği yapıosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…