- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.341
selam kızlar nasılsınız ben aynen devam cuma günü bebişimin kalp atışlarını gördük ne kadar tatlıydı o an bütün bu çektiklerimi unuttum sizler nasılsınız iyisinizdir inşallah
hoşbulduk hemşo evet gördük canım inşallah sağlıkla sıhhatle büyür şu sıkıntılı dönemide tez zamanda atlatırım inşallahhemşo kız hoşgeldinn
amanda pıtpıtlarıda görmüşün maşallahh
canım çok sevindim maşallah inşalllah sağlıkla kucağınada alırsın vaktiyle
iyi yaptın güzelim, sana da afiyet olsun :)herkese afiyet olsun bende yemek hazırlamaya üşendim dışardan sipariş verdim
amiiiiiinherkesler yedi yemeğini galibaa
yarasın hepiciğinizee
hoşbulduk hemşo evet gördük canım inşallah sağlıkla sıhhatle büyür şu sıkıntılı dönemide tez zamanda atlatırım inşallah
sağol abla sanada afiyet olsunyemeğe gidenler afiyet olsun size :)
iyi yapmışsın canım afiyet olsunherkese afiyet olsun bende yemek hazırlamaya üşendim dışardan sipariş verdim
sağol canımherkesler yedi yemeğini galibaa
yarasın hepiciğinizee
hoşbulduk hemşo evet gördük canım inşallah sağlıkla sıhhatle büyür şu sıkıntılı dönemide tez zamanda atlatırım inşallah
sağol canım benim sen ne yapıyosun sende durum nedir günün geçtimi yanılmıyosam haziran başıydı senin günün ?
selam kızlar.selam filiz abla...
selam kızlar.selam filiz abla...
selam canım nasılsın bakalım paşamız nasıl
selam kayracım, nasılsın? oğluşumuz nasıl?
sağolun.aynen devamım ben.artık ağrılarımla barışık yaşamaya çalışıyorum.bebiş iyi çok şükür.ama sağ kasıkta ağrım var ve doktorum yarın acil çağırdı apandist olabilirmiş.çok korkuyorum eğer öyleyse bebek erken alınıp ameliyat olacakmışım.yarın için dua edin bana olmazmı?
kayracım bebek yapıyordur veya enfeksiyon vardır benim 1 aydır sağ kasığımda ağrım var dr enfeksiyondan dedi mutlaka öyle bişeydir
ama canım geçen hafta idrar tahlili yaptırmıştım yoktu...kanımda enfeksiyon var ondanda olabilirmiki?sanada geçmiş olsun canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?