Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

benim sorum kaynadı herhal.neyse .hepinize iyi öğlenler..................yemek yiyenlere afiyet olsun 2-3 haftaya ben de doğru düzgün bişeyler yiyebilirim inş. cokacimcoook

hemşo kız hoşgeldinn
amanda pıtpıtlarıda görmüşün maşallahh
hoşbulduk hemşo evet gördük canım inşallah sağlıkla sıhhatle büyür şu sıkıntılı dönemide tez zamanda atlatırım inşallah
canım çok sevindim maşallah inşalllah sağlıkla kucağınada alırsın vaktiyle

sağol canım benim sen ne yapıyosun sende durum nedir günün geçtimi yanılmıyosam haziran başıydı senin günün ?

yasemin'cim gözün aydın canım, çok şükür pıt pıtları da gördün, inşallah sıkıntılı dönem de bitince keyfini yaşayacaksın canım hamileliğin :)

yemeğe gidenler afiyet olsun size :)
sağol abla sanada afiyet olsun
herkese afiyet olsun bende yemek hazırlamaya üşendim dışardan sipariş verdim
iyi yapmışsın canım afiyet olsun
herkesler yedi yemeğini galibaa
yarasın hepiciğinizee
sağol canım

napalaım hayatım çalışuyoz işte henüz bi değişiklik yok bekliyorum yok canım daha günüm geçmedi onbeşinde bekliyom neler olucak görcez

selam canım nasılsın bakalım paşamız nasıl

selam kayracım, nasılsın? oğluşumuz nasıl?

sağolun.aynen devamım ben.artık ağrılarımla barışık yaşamaya çalışıyorum.bebiş iyi çok şükür.ama sağ kasıkta ağrım var ve doktorum yarın acil çağırdı apandist olabilirmiş.çok korkuyorum eğer öyleyse bebek erken alınıp ameliyat olacakmışım.yarın için dua edin bana olmazmı?

canım dularımız seninle umarım apandist değilde senin ufaklık yapıodur ağrıyı :Saruboceq:

kayracım bebek yapıyordur veya enfeksiyon vardır benim 1 aydır sağ kasığımda ağrım var dr enfeksiyondan dedi mutlaka öyle bişeydir

kayracım bebek yapıyordur veya enfeksiyon vardır benim 1 aydır sağ kasığımda ağrım var dr enfeksiyondan dedi mutlaka öyle bişeydir

ama canım geçen hafta idrar tahlili yaptırmıştım yoktu...kanımda enfeksiyon var ondanda olabilirmiki?sanada geçmiş olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…