- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.401
aaaaaa sana da kız mı doğdu? bakalım ne çıkacak :):roflol: :roflol: :roflol:
Sağlıkla gelsin inşallah canım..
Saolasınız canım...
Bence kız:))
neye gülcem sana güldüm yaydım kendimi demişin
cevapalrın çok hoşuma gitti opuyorumnanaktan
ne yemeği yapıosun
ceren valla agrımaması güzelmiş benim bacagım bile çok agrıyor gebelikten sonra...
kızlar ben çıkıyorum, sonra görüşmek üzere, hepinize iyi akşamlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr.... mucks mucks mucks
valla nurcum her daim degil ama agrıyor işte ara ara acaba üşüttümmü diyorum bazende belim agrıyor çünkü..
cnm ya inş sınavı atlatırsın ilayda gelmedenay yerim ben onun ağzını...
valla canım ilayda tepiklemeye devam ayağı böbreklerimde poposu midemde herhalde 1 ay böyle geçecek hayırlısıyla şu sınavı atlatsaydık...dualarını esirgeme benden
maşallah cnm maşallah,zaten dün de demiştik ama olsun tekrar diyelim,benim dilim çok alıştı maşallah demeye,en çok anne babalrın nazarı geçermiş bebeğe annem öyle der,bende yavruma her zaman maşallah diyorum,nerdeyse yatırıken bile bismillah yerine maşallah diyeceğimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3Merhaba herkese...
Dun buraya bebegimin gelisiminin iyi oldugu, emzirebildigimle ilgili seyler yazdim. Bebegim dunden beridir gogsumu uzattigimda ciyak ciyak itiyor ve agliyor. En sonunda ac oldugu icin sagip verdim onuda icerken iki kere bogazina kacti, yavrum ucuncu denemesindede uyuya kaldi yorgunluktan. Resmen yavrum sutumu icemiyor..Nazardan suphelenmeye basladim. Lutfen dunku yazimi okuyan herkes bir kere maasallah desin ve dua etsin. Ben herkesin bebegine, saglik haberine en basta maasallah diyorum..Lutfen dualarinizi esirgemeyin...
aaaa kızlaarrr bu arada size birşey söyliceeemmm
ben dün utanma duygumu yendimmm ve ağdaya gitttimmmmm
her bir tarafım pırıl pırıl oldu hemde ilk defa yaptırdığım halde hiç bir şey hissetmedimmm yumuşacık oldum yaneeee çarşamba günüde doktora açıcam kendimi ve sonra iflah olmıcaaammm kaydirigubbakcemile3
sanırım bebk olunca içimde iyice hassas oldum neyse...cnm ya özel bölgeyi nadiren agda ile aldım bazen üst kızımalarını makina ile alıyordum gerisi yine jilet..ya agda uzun süre yapılınca sarkıtıyor diye duydum...bacaklarımıda makina ile alıyordum ama uzun zmandır genelde agda ile aldırıyorum..ama ilerde ne yapacam bilmem..
bana müsade mesai bitmek üzere...gcan sende gelmişsin umarım iyisindir kendine iyi bak..iyi akşamlar.
filiz abla yok mu o mu ekliyo listeye..............
merhaba kızlar, bugün biraz korktum, neden derseniz, karnımın üstünde iğne batırır gibi bir acı vardı öğlenden beri, eve geldiğim zaman da devam etti, buradan kendi doktoruma gitmek çok uzun zaman alacaktı, ben de Ayvalık'taki bir doktora gideyim, en azından bebeğimi ultrasonda göreyim, iyi mi değil mi onu öğreneyim dedim... çok büyük bir korku, dolayısıyla da heyecan yaşadım doğrusu... hala kalbim çarpıyor, sakinleşemedim, çünkü bu acıyı diğer düşüklerimde de yaşamıştım... çok şükür bebeğim çok iyi hatta bir hafta önden gidiyor, doktor kalp atışlarını dinletti, güm güm duydum, kıpır kıpırdı, yumurcak yüzünü göstermedi, hep sırtını döndü yaramaz, suyu da iyi dedi, kısacası doktor iyi buldu çok şükür... idrar yollarında enfeksiyon olabilir dedi ve bir test yaptı, enfeksiyon yok çok şükür, magnezyum eksikliğinden olabilir dedi, suda eriyen bir magnezyum ilacı verdi, rahatlamanız için isterseniz progestan içebilirsiniz dedi... ilginçtir acı geçti şimdi... veeeeeeeeeeeeeeeeeeee %80 erkek geliyor dedi :) yaaa böyle bir korku yaşadım anlayacağınız, ama şimdi rahatladım.
filiz abla yok mu o mu ekliyo listeye..............
ayyy ablacım çok sevindim bi erkek daha geliyor desenehihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?