Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

neye gülcem sana güldüm yaydım kendimi demişin
cevapalrın çok hoşuma gitti opuyorumnanaktan
ne yemeği yapıosun

allah gülmekten ayırmasın o halde dünürrrrr

ayyy canım ya söleyeyim canınız ister bu akşam biraz özenerekyemek yapıyorum kocişimede :asigim:

ceren valla agrımaması güzelmiş benim bacagım bile çok agrıyor gebelikten sonra...

peki normalde ne yapıyorsun? Nasıl baş ediyorsun?

kızlar ben çıkıyorum, sonra görüşmek üzere, hepinize iyi akşamlaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr.... mucks mucks mucks

yaaaa nereyeeee daha karpuz keseceydik kaydirigubbakcemile3

valla nurcum her daim degil ama agrıyor işte ara ara acaba üşüttümmü diyorum bazende belim agrıyor çünkü..

dikkat et kendine dikkkaaatttttttt
birde kendini çok fazla dinlemeeee sal gitsin normal zamanda gibi :sm_cool:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................39. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................37. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................34 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 33. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................33. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................26. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................23. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................23. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................21 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................20. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................18. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12.Ra_ra......................................16. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................16.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Jasminn_23............................8. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

sanırım bebk olunca içimde iyice hassas oldum neyse...cnm ya özel bölgeyi nadiren agda ile aldım bazen üst kızımalarını makina ile alıyordum gerisi yine jilet..ya agda uzun süre yapılınca sarkıtıyor diye duydum...bacaklarımıda makina ile alıyordum ama uzun zmandır genelde agda ile aldırıyorum..ama ilerde ne yapacam bilmem..

ay yerim ben onun ağzını...
valla canım ilayda tepiklemeye devam ayağı böbreklerimde poposu midemde herhalde 1 ay böyle geçecek hayırlısıyla şu sınavı atlatsaydık...dualarını esirgeme benden
cnm ya inş sınavı atlatırsın ilayda gelmeden
maşallah cnm maşallah,zaten dün de demiştik ama olsun tekrar diyelim,benim dilim çok alıştı maşallah demeye,en çok anne babalrın nazarı geçermiş bebeğe annem öyle der,bende yavruma her zaman maşallah diyorum,nerdeyse yatırıken bile bismillah yerine maşallah diyeceğimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vay gittin yani,ne güzel,güle güle büyüt mü diyelim:roflol::roflol:
kızlar geçmişi tam okuyamadım zeynep mırıldanıyor bugün sabah sınava gittik yine,annemde evine gitti ordan eşim nöbette olunca gelecek artık,zormuş valla evde yalnız olmak:çok üzgünüm:

bende öyle idim canım bütün bacaklar makina bikini bölgeside alabildiğim yere kadar makina devamı jilet ama dediğin gibi ağda sarkıtıyormuş devamlı düşünmüyorum o yüzden ama jilette berbat bakalım şu lazer epilasyonu araştırıcam ve sonsuza dek köse olucam hihoyyyt

ahh keşke o bölgede olmasa diger yerleri aldırıyorsun ama orası çok açıyor..len oraya lazerde çok pahalı oluyordur ya altında nasıl kalkacaz bir kerede de bitmez ki o..

merhaba kızlar, bugün biraz korktum, neden derseniz, karnımın üstünde iğne batırır gibi bir acı vardı öğlenden beri, eve geldiğim zaman da devam etti, buradan kendi doktoruma gitmek çok uzun zaman alacaktı, ben de Ayvalık'taki bir doktora gideyim, en azından bebeğimi ultrasonda göreyim, iyi mi değil mi onu öğreneyim dedim... çok büyük bir korku, dolayısıyla da heyecan yaşadım doğrusu... hala kalbim çarpıyor, sakinleşemedim, çünkü bu acıyı diğer düşüklerimde de yaşamıştım... çok şükür bebeğim çok iyi hatta bir hafta önden gidiyor, doktor kalp atışlarını dinletti, güm güm duydum, kıpır kıpırdı, yumurcak yüzünü göstermedi, hep sırtını döndü yaramaz, suyu da iyi dedi, kısacası doktor iyi buldu çok şükür... idrar yollarında enfeksiyon olabilir dedi ve bir test yaptı, enfeksiyon yok çok şükür, magnezyum eksikliğinden olabilir dedi, suda eriyen bir magnezyum ilacı verdi, rahatlamanız için isterseniz progestan içebilirsiniz dedi... ilginçtir acı geçti şimdi... veeeeeeeeeeeeeeeeeeee %80 erkek geliyor dedi :) yaaa böyle bir korku yaşadım anlayacağınız, ama şimdi rahatladım.

ayyy ablacım çok sevindim bi erkek daha geliyor desenehihoyyythihoyyythihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…