- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.361
canım inş apandist falan değildir...
bende hafta sonu biraz fazla ayakta kaldım ondan sancım var
sağolun.aynen devamım ben.artık ağrılarımla barışık yaşamaya çalışıyorum.bebiş iyi çok şükür.ama sağ kasıkta ağrım var ve doktorum yarın acil çağırdı apandist olabilirmiş.çok korkuyorum eğer öyleyse bebek erken alınıp ameliyat olacakmışım.yarın için dua edin bana olmazmı?
tabii iyice ağırlaştında.canım ya az kaldı senin inşallah.geçecek sabret.allah yardımcın olsun...
canıııııım, inşallah apandisit falan değildir... normal şartlarda ne zaman yapacaktın doğumu sen? dualarımız tabii ki seninle birtanem, ama sen de bize bir şekilde haber ver tamam mı?
amin canım ayın 27sini bi atlatalım istiyorum hem sınav hem bebek biraz sarsıyor beni ...
dualarınıza ihtiyacım var bu konuda
ablam temmuz 30 normal doğum zamanım sezeryan olursa 20 temmuz.dayanırmı bebeğim abla.çok korkuyorum.yarın mutlaka haber veririm...
canım tabiki birbirimize dualar ede ede atlatacağız.
ablam temmuz 30 normal doğum zamanım sezeryan olursa 20 temmuz.dayanırmı bebeğim abla.çok korkuyorum.yarın mutlaka haber veririm...
canım tabiki birbirimize dualar ede ede atlatacağız.
tatlım bu sefer herşey yolunda gidecek, lütfen panik yapma, bence Ömür çok kuvvetli canım, annesini üzmeyecek, sen de hiç kendini üzme... senin de dediğin gibi dualar ede ede atlatacağız şu zor günleri :)
ablacım dr randevunuz ne zaman cinsiyeti öğrenecez ya...
ay abla kızın olacak herhalde prensesimizi ne zaman görmeye gideceksin diyecektim
yok ablacım alışamadım malesef tırım tırım boya arıyorum eski haline getirmek içinArifecim alıştın mı saç rengine güzelim?
hoşgeldin kayracım nsılın canım oğluşun nasılselam kızlar.selam filiz abla...
sağolun.aynen devamım ben.artık ağrılarımla barışık yaşamaya çalışıyorum.bebiş iyi çok şükür.ama sağ kasıkta ağrım var ve doktorum yarın acil çağırdı apandist olabilirmiş.çok korkuyorum eğer öyleyse bebek erken alınıp ameliyat olacakmışım.yarın için dua edin bana olmazmı?
anlaşılan hepimizin duaya ihtiyacı varrr
:Saruboceq:
sağolun kızlar allah yardımcımız olsun.
bencede filiz ablanınki erkek....
yavv bayılacam off hem sıcak hemde iş yogun bizim buraya da eleman daha gelmedi acaba bugün için iptal mi ettiler anlamadım..toplantıya girdiler de off.iş üstüne iş bunaldım yaaa.....kayracım geçmiş olsun inşallah apandist degildir...rabbim hepimize kolaylık versin yaa.
anlaşılan hepimizin duaya ihtiyacı varrr
:Saruboceq:
evet canım allahtan ki sizin gibi insanları tanıdım yazınca çok mutlu oluyorum iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?