Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canıııııım, inşallah apandisit falan değildir... normal şartlarda ne zaman yapacaktın doğumu sen? dualarımız tabii ki seninle birtanem, ama sen de bize bir şekilde haber ver tamam mı?

canıııııım, inşallah apandisit falan değildir... normal şartlarda ne zaman yapacaktın doğumu sen? dualarımız tabii ki seninle birtanem, ama sen de bize bir şekilde haber ver tamam mı?

ablam temmuz 30 normal doğum zamanım sezeryan olursa 20 temmuz.dayanırmı bebeğim abla.çok korkuyorum.yarın mutlaka haber veririm...

amin canım ayın 27sini bi atlatalım istiyorum hem sınav hem bebek biraz sarsıyor beni ...
dualarınıza ihtiyacım var bu konuda

canım tabiki birbirimize dualar ede ede atlatacağız.

ablam temmuz 30 normal doğum zamanım sezeryan olursa 20 temmuz.dayanırmı bebeğim abla.çok korkuyorum.yarın mutlaka haber veririm...

canım tabiki birbirimize dualar ede ede atlatacağız.

tatlım bu sefer herşey yolunda gidecek, lütfen panik yapma, bence Ömür çok kuvvetli canım, annesini üzmeyecek, sen de hiç kendini üzme... senin de dediğin gibi dualar ede ede atlatacağız şu zor günleri :)

tatlım bu sefer herşey yolunda gidecek, lütfen panik yapma, bence Ömür çok kuvvetli canım, annesini üzmeyecek, sen de hiç kendini üzme... senin de dediğin gibi dualar ede ede atlatacağız şu zor günleri :)

ablacım dr randevunuz ne zaman cinsiyeti öğrenecez ya...
ay abla kızın olacak herhalde prensesimizi ne zaman görmeye gideceksin diyecektim

ablacım dr randevunuz ne zaman cinsiyeti öğrenecez ya...
ay abla kızın olacak herhalde prensesimizi ne zaman görmeye gideceksin diyecektim

hayatım 22 Haziran'da kontrolümüz... aaa içine öyle mi doğdu? hayırlısı olsun tatlım :) benim içime ne doğuyor henüz çözemedim, etrafımdaki herkes erkek diyor, ben de etkilendim sanırım, sağlıklı olsun da inşallah :)

Arifecim alıştın mı saç rengine güzelim?
yok ablacım alışamadım malesef tırım tırım boya arıyorum eski haline getirmek için
selam kızlar.selam filiz abla...
hoşgeldin kayracım nsılın canım oğluşun nasıl

dularımız seninle cenım kotrkma allahın izniyle herşey yolundadır inşallah baka kızlarda yazmış zaten onlardada oluyomuş bi ihtimal doktorun görmek istemiştir içini ferah tut lütfen

yavv bayılacam off hem sıcak hemde iş yogun bizim buraya da eleman daha gelmedi acaba bugün için iptal mi ettiler anlamadım..toplantıya girdiler de off.iş üstüne iş bunaldım yaaa.....kayracım geçmiş olsun inşallah apandist degildir...rabbim hepimize kolaylık versin yaa.

sıcakta da çekilmiyor, öffff.... ağrın devam ediyor mu mavicim?

ay eve temizlikçi almak çok güzel bişeymiş ben otururyorum evim tertemiz oluyor bu kadar zaman kendimi boşuna yıpratmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…