Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

nurcum ben de biraz uzanayım, sonra tekrar gelirim belki, gelemezsem yarın görüşürüz... yarın doktordan gelir gelmez haber ver bize tamam mı? çok öpüyorum canım, şimdilik hoşçakal :)

heeeyyyy biz geldik ama kimsecikler yokkkk
ben bu gün yemek yaparken pc nin şarjı bitmiş ve kapanmış kızlar sonrada zaten eşim geldi birde ustalar felan e temizlikçide vardı evde malum giremedim topiğe anca fırsat buldum yazmaya kusuruma bakmayın anacım yoksa pat diye gidermiyim heeçç

ahh keşke o bölgede olmasa diger yerleri aldırıyorsun ama orası çok açıyor..len oraya lazerde çok pahalı oluyordur ya altında nasıl kalkacaz bir kerede de bitmez ki o..

valla lazer zaten pahalı güzelim sadece özel bölge için değil genel olarak pahalı ama her ay uğraşmaktansa bir yıl boyunca 2-3 ayda bir seanslara gider tamamen kurtulurum araştırmak lazım işte neresi sağlıklı neresi doğru yer neresi uygun bakalım hele bir doğurayım şu çitlenbiği sonra yaşayarak görürüz zatiii... Mutlaka haberiniz olur :):)

hayır canım ceren ekliyor ama önce küçük ve masum bi sınavdan geçiyosun

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

oy oy oy kıyamam ben sana ablaammm panikmi oldun sen canım benimmmm allah korusun ablacım kötü şeyler getirme aklına lütfen iyi düşün iyi olsun lütfen.
demek miniğimiz büyük ihtimalle erkek ama sen yinede emin olma haticeyi biliyorsun erkek dediler önce sonra kız çıktı kaydirigubbakcemile3

canımcım bugün okuldaydım, çok fazla katılamadım... listeye ekleriz tabii, ama önce Ceren'in çok şirin bir sınavı var, ona gireceksin, sınav bahane maksat muhabbet tabii :roflol:

valla o arkadaş aslında bana denk gelmiyor pek ablacım o yüzden adımıda duymadı yabancıyım ona kaydirigubbakcemile3

hanımlar ben kapıyorum uzanalım azıcık Miraç bey keyif yapsın
size sağlıklı huzurlu akşamlar
yarın görüşürüz

iyi geceler dünüüürrr yat bari birazda damadımda dinlensin alkisalkisalkis

iyi akşamlar burcucum:a015::a015:
şimdi eşime sinirlendim şimdide çarşamba gidemeyiz yarına al tekrar diyor

eşine söyle totem yapsın nur kaydirigubbakcemile3
yarın gelir gelmez yaz bize balım bakalım ne durumdasın ilayda hanım nasıl?

nurcum ben de biraz uzanayım, sonra tekrar gelirim belki, gelemezsem yarın görüşürüz... yarın doktordan gelir gelmez haber ver bize tamam mı? çok öpüyorum canım, şimdilik hoşçakal :)

sanada iyi geceler ablacım kendine ve miniğimize iyi bak olurmu denk geldikçe grş. inşallah.

bende kapatıyorum kıssslarrr malum kimsecikler yok yalnız kaldım topikte bari kocişimle ilgilenemde hasret giderem yarın evde temizlik yok eğer ekstra bir şey çıkmaz ise hemen hemen bütün gün burda olabilirim ama ne zaman uyanırım bilmiyorum :):):)
hepiciğinize iyi geceler canlarımmm sizleri çok özlüyorum gerçekten vede çok seviyorum allaha emanetolun hepiniz kendinize iyi bakın mucxxxx mucxxxx

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................39. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................37. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................34 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 33. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................33. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................26. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................23. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................23. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................21 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................20. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................18. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12.Ra_ra......................................16. Haftamızdayız (23 Kasım)

13.Rüzgar Deniz..........................16.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

14. Jasminn_23............................8. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

yaaa çok panikledim gerçekten, öğlen başladı, geçer diye bekledim ama geçmek bilmedi... eve geleyim uzanayım, geçer belki dedim, yine olmadı, geçmeyince panikledim işte, evden 5 dakika uzaklıkta bir kadın doğumcu var, telefonu yoktu, gittim hemen, saat 7.30'da girdim muayeneye... ilk etapta gümbür gümbür kalp atışını duyunca ohhh dedim, bir de kıpır kıpır görünce eh iyi oldu bebişimi görmüş oldum dedim :) adam bir de büyük bir olasılıkla erkek deyince bayağı bir keyiflendim... haklısın canım o yüzden babama söylemedim zaten, eşime de tembih ettim aman kimseye söyleme sonra kız olduğu çıkarsa insanlar şaşırır dedim :) bakalım ağzını ne kadar sıkı tutacak :)

inşallah yarın denk gelirsiniz, çok şeker bir arkadaş :)

iyi geceler birtanem, sen de Cerenimize iyi bak :)
hadi bakalım yarın görüşürüz o zaman :)

selam kıslar kıs ceren dogur artık valla bak benim oğlan gelio talip olacam senin kıza doğur bacımmm

günaydın canlarımmm
hadi bakalım buyrun gelin topiğee kapı açıldıı
buyrunnnnnnnnn
günaydın kızlarrrrrr gene kapıyı sen mi açtın kız :) vezirganbaşı nasılsın

günaydın kızlaaaaaar :) nasılsınız bakalım?

Burcucum oğluşuna rakip geldi valla Ceren paylaşılamıyor, napcez ki?
günaydınnn tekne güzeliii demek prens geliyor allah sağlıkla versin çok sevindimopuyorumnanaktan

dün kontrolümüz vardı zeynebimiz gayet iyiydi kıpır kıpır tam tamına 358 gr olmuş cadı öncekinde 183 gr idi çok şaşırdım doktorda hızlı büyüdü dedi tabi anasıda fazla kaçırdı bu ayda ondan bende biraz fazla kilo almışım bu ay dikkat edicem ya yoksa ipin ucunu kaçırıcam neyseki herşey yolunda 3 hafta sonra renkli ayrıntılı ultrasana gricez sonraki haftada tektat kontrolümüz var işte böyle kızlar dün akşam hiç uyuyamadım sabah altıda uyandım dipçik gibi kahvaltı hazırladım iyide oldu eşimle kahvaltı yaptık şimdi uyku bastı bütün gün nasıl geçecek bilmem mirmirmirmir

oh oh maşallah hızla büyyor kızın
afiyet bal şeker olsun sabah kahvaltası süperdir
bende gece kaşınmakdan uyyamıyorum karnım öyle kaşınıyo ki
böyle yara olcak farkında olmadan kaşıyorum
gecenin bi yarısı kalkıp bebe yağı sürdüm

benim kaşıntı yok ama gerginlik çok zaten bu son zaman baya şişti karnım daha önümde beş ay var ne olacak benim halim fezaya kadar gidicek benim karnım galiba ürküyorumm:bbo:

benim kaşıntı yok ama gerginlik çok zaten bu son zaman baya şişti karnım daha önümde beş ay var ne olacak benim halim fezaya kadar gidicek benim karnım galiba ürküyorumm:bbo:

gerginliği ve kaşıntısı rahatsız ediyor çok insanı
benimde göbek kocaman olcak 4 ay içinde yürümek bile zor olcak gereçekten şimdiden farkına varabiliyorum :uhm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…