- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.441
aaa noldu ki?
müdürü iş çıkarmış yeni mail gelmiş şimdi tekrar yarına aldık...
müdürümüz biraz dengesizde ablcım
ahh keşke o bölgede olmasa diger yerleri aldırıyorsun ama orası çok açıyor..len oraya lazerde çok pahalı oluyordur ya altında nasıl kalkacaz bir kerede de bitmez ki o..
hayır canım ceren ekliyor ama önce küçük ve masum bi sınavdan geçiyosun
merhaba kızlar, bugün biraz korktum, neden derseniz, karnımın üstünde iğne batırır gibi bir acı vardı öğlenden beri, eve geldiğim zaman da devam etti, buradan kendi doktoruma gitmek çok uzun zaman alacaktı, ben de Ayvalık'taki bir doktora gideyim, en azından bebeğimi ultrasonda göreyim, iyi mi değil mi onu öğreneyim dedim... çok büyük bir korku, dolayısıyla da heyecan yaşadım doğrusu... hala kalbim çarpıyor, sakinleşemedim, çünkü bu acıyı diğer düşüklerimde de yaşamıştım... çok şükür bebeğim çok iyi hatta bir hafta önden gidiyor, doktor kalp atışlarını dinletti, güm güm duydum, kıpır kıpırdı, yumurcak yüzünü göstermedi, hep sırtını döndü yaramaz, suyu da iyi dedi, kısacası doktor iyi buldu çok şükür... idrar yollarında enfeksiyon olabilir dedi ve bir test yaptı, enfeksiyon yok çok şükür, magnezyum eksikliğinden olabilir dedi, suda eriyen bir magnezyum ilacı verdi, rahatlamanız için isterseniz progestan içebilirsiniz dedi... ilginçtir acı geçti şimdi... veeeeeeeeeeeeeeeeeeee %80 erkek geliyor dedi :) yaaa böyle bir korku yaşadım anlayacağınız, ama şimdi rahatladım.
canımcım bugün okuldaydım, çok fazla katılamadım... listeye ekleriz tabii, ama önce Ceren'in çok şirin bir sınavı var, ona gireceksin, sınav bahane maksat muhabbet tabii :roflol:
hanımlar ben kapıyorum uzanalım azıcık Miraç bey keyif yapsın
size sağlıklı huzurlu akşamlar
yarın görüşürüz
iyi akşamlar burcucum:a015::a015:
şimdi eşime sinirlendim şimdide çarşamba gidemeyiz yarına al tekrar diyor
nurcum ben de biraz uzanayım, sonra tekrar gelirim belki, gelemezsem yarın görüşürüz... yarın doktordan gelir gelmez haber ver bize tamam mı? çok öpüyorum canım, şimdilik hoşçakal :)
yaaa çok panikledim gerçekten, öğlen başladı, geçer diye bekledim ama geçmek bilmedi... eve geleyim uzanayım, geçer belki dedim, yine olmadı, geçmeyince panikledim işte, evden 5 dakika uzaklıkta bir kadın doğumcu var, telefonu yoktu, gittim hemen, saat 7.30'da girdim muayeneye... ilk etapta gümbür gümbür kalp atışını duyunca ohhh dedim, bir de kıpır kıpır görünce eh iyi oldu bebişimi görmüş oldum dedim :) adam bir de büyük bir olasılıkla erkek deyince bayağı bir keyiflendim... haklısın canım o yüzden babama söylemedim zaten, eşime de tembih ettim aman kimseye söyleme sonra kız olduğu çıkarsa insanlar şaşırır dedim :) bakalım ağzını ne kadar sıkı tutacak :)oy oy oy kıyamam ben sana ablaammm panikmi oldun sen canım benimmmm allah korusun ablacım kötü şeyler getirme aklına lütfen iyi düşün iyi olsun lütfen.
demek miniğimiz büyük ihtimalle erkek ama sen yinede emin olma haticeyi biliyorsun erkek dediler önce sonra kız çıktı kaydirigubbakcemile3
valla o arkadaş aslında bana denk gelmiyor pek ablacım o yüzden adımıda duymadı yabancıyım ona kaydirigubbakcemile3
sanada iyi geceler ablacım kendine ve miniğimize iyi bak olurmu denk geldikçe grş. inşallah.
hadi bakalım yarın görüşürüz o zaman :)bende kapatıyorum kıssslarrr malum kimsecikler yok yalnız kaldım topikte bari kocişimle ilgilenemde hasret giderem yarın evde temizlik yok eğer ekstra bir şey çıkmaz ise hemen hemen bütün gün burda olabilirim ama ne zaman uyanırım bilmiyorum :):):)
hepiciğinize iyi geceler canlarımmm sizleri çok özlüyorum gerçekten vede çok seviyorum allaha emanetolun hepiniz kendinize iyi bakın mucxxxx mucxxxx
selam kıslar kıs ceren dogur artık valla bak benim oğlan gelio talip olacam senin kıza doğur bacımmm
günaydın kızlarrrrrr gene kapıyı sen mi açtın kız :) vezirganbaşı nasılsıngünaydın canlarımmm
hadi bakalım buyrun gelin topiğee kapı açıldıı
buyrunnnnnnnnn
günaydınnn tekne güzeliii demek prens geliyor allah sağlıkla versin çok sevindimopuyorumnanaktangünaydın kızlaaaaaar :) nasılsınız bakalım?
Burcucum oğluşuna rakip geldi valla Ceren paylaşılamıyor, napcez ki?
günaydın kızlaaaaaar :) nasılsınız bakalım?
Burcucum oğluşuna rakip geldi valla Ceren paylaşılamıyor, napcez ki?
günaydın kızlarrrrrr gene kapıyı sen mi açtın kız :) vezirganbaşı nasılsın
opuyorumnanaktan günaydın canım
geliyorum hergün kapı kapalı
bende açıp siz gelene kadar topiği silip süpürüyom temiz olsun kaydirigubbakcemile3
dün kontrolümüz vardı zeynebimiz gayet iyiydi kıpır kıpır tam tamına 358 gr olmuş cadı öncekinde 183 gr idi çok şaşırdım doktorda hızlı büyüdü dedi tabi anasıda fazla kaçırdı bu ayda ondan bende biraz fazla kilo almışım bu ay dikkat edicem ya yoksa ipin ucunu kaçırıcam neyseki herşey yolunda 3 hafta sonra renkli ayrıntılı ultrasana gricez sonraki haftada tektat kontrolümüz var işte böyle kızlar dün akşam hiç uyuyamadım sabah altıda uyandım dipçik gibi kahvaltı hazırladım iyide oldu eşimle kahvaltı yaptık şimdi uyku bastı bütün gün nasıl geçecek bilmem mirmirmirmir
oh oh maşallah hızla büyyor kızın
afiyet bal şeker olsun sabah kahvaltası süperdir
bende gece kaşınmakdan uyyamıyorum karnım öyle kaşınıyo ki
böyle yara olcak farkında olmadan kaşıyorum
gecenin bi yarısı kalkıp bebe yağı sürdüm
benim kaşıntı yok ama gerginlik çok zaten bu son zaman baya şişti karnım daha önümde beş ay var ne olacak benim halim fezaya kadar gidicek benim karnım galiba ürküyorumm:bbo:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?