- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.481
kaydirigubbakcemile3 sana da günaydın canım :)herkese günaydın bu arada zart diye daldım pardon süprizzzzz
15 gün sonra kesinleşecek hayatım ama dün gittiğim doktor %80 oğlan dedi :)filiz abla çok heyecanlandım ya oğluşun olucak galiba bana noluyosa :CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol: sen işi kesin garantiye al, bak talipleri arttı... bir kızı 100 kişi istermiş 1 kişi alırmış :)dimi abla işi garantiye alam
hamaratlım üstümdepsikolojik temizlik bile yoruyo galiba beni artık baksana iki dakkada elden ayakdan düştüm kaydirigubbakcemile3
evet kako yağını duydum almadım ma daha badem yağı kullanıyorum bide bebe yağı
günaydınlar hepinize inşallah güzel bir geçiririz nasılsınız kızlarrr
günaydın ablacım nasılsın çok sevindim bi oğluş daha geliyo maşallah allah nazarlardan saklasın artık korkma meleğimiz çok iyi
tamam ben beklerim inş.çabuk gelir. zemuszemus
bebeginiz kime benzeyecek diye cok eglenceli bi si yapmislar...
happily ever after...: Bebeğiniz kime benzeyecek????
maşallah ona az kaldı annesine gelecek yakında koklarsın bahar kokulunu mis missopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanbizimde ufak ağrılar dışında bi sıkıntımı yok allaha şükür evet kızım kocaman olmuştur teyzesi 2 haftadır görmedik bide bu haftadan sonra haftada 1 gidecez bahar kokulumu görmeye
afiyet olsun canımbiz bi kahvaltı yapıp gelelim
merhaba canım sağol inşallah canım sağlıkla büyürÇiğdemciğim maaşallah canım. bebişin çok iyi büyümüş. inşaallah hep böyle gider.
kumsalcım günaydın hoşgeldin cicim evet benimki büyümüş ablası ya tabiki sağlıklı olsunlarda veririz kiloyu kaydirigubbakcemile3günaydınlar hepinize inşallah güzel bir geçiririz nasılsınız kızlarrr
günaydın burcu nasılsın canım
günaydın ablacım nasılsın çok sevindim bi oğluş daha geliyo maşallah allah nazarlardan saklasın artık korkma meleğimiz çok iyi
günaydın canım nasılsın
maşalalh maşallah ne çabuk büyümüş kızımız kiloyu dert etme canım onlar iyi olsun sağlıklı olsun yoksa şuncacık fazlalığı vermekte ne var kaydirigubbakcemile3
günaydın nurcum nasılsın ağrıların devam ediyomu hala
bugün kontrolün var dimi inşallah güzel haberler getirisin
ortaya karışık kaydirigubbakcemile3bebeginiz kime benzeyecek diye cok eglenceli bi si yapmislar...
happily ever after...: Bebeğiniz kime benzeyecek????
güle güle haticeee sende kendine çok iyi bakkızlar biz çıkıyoruz. kendinize iyi bakın. işim erken biterse yeniden görüşürüz.
filiz abla şaşırtmaz herhalde bizi erkekse yanılma payı daha az olmaz mı?görülen görülmüştür artık kaydirigubbakcemile3
günaydın nasılsın kolay gelsin cicimgünaydın kızlar nasılsınız? biz çok iyiyiz. duruşmaya gideceğim birazdan.
Burcu hemen limon, kivi vs... birşeyler yemeye çalış canım. mümkünse izin alabilsen keşke. dikkat et olur mu? klima vs... açmamaya çalış, cereyanda pek durma. ayyy kendimi öğretmen gibi hissettim.
Filiz ablacığım oğluşun olacak büyük ihtimalle demek. Çok sevindim hayırlısı olsun.
Nur güle güle kirlet canım. evin tertemiz olmuş. insan çok rahatlıyor temizlik yapılınca.
günaydın nasılsın canım önemli değilherkese günaydın bu arada zart diye daldım pardon süprizzzzz
güle güle canım grşkızlar biz çıkıyoruz. kendinize iyi bakın. işim erken biterse yeniden görüşürüz.
filiz abla şaşırtmaz herhalde bizi erkekse yanılma payı daha az olmaz mı?görülen görülmüştür artık kaydirigubbakcemile3
günayyyyyyydinnnnnnn hayirli ve bol kazancli bir gün diliyorum herkeze
nasilsiniz ben iyiyim bugün 4 boyutlu ultrasonum var cok heycanliyim
günaydın nasılsın kolay gelsin cicim
günaydın nasılsın canım önemli değil
günaydın hemşerimm ohh ne güzel doya doya görücen bebişini güzel haberlerle gel bizeede anlat emiigünayyyyyyydinnnnnnn hayirli ve bol kazancli bir gün diliyorum herkeze
güle güle haticeee sende kendine çok iyi bak
bazen göbek bağıda yanıltabiliyor
çabuk gel hayatım :)kızlar biz çıkıyoruz. kendinize iyi bakın. işim erken biterse yeniden görüşürüz.
valla güzelim bizim Hatice'nin erkek demişlerdi sonradan kız olduğu çıktı :)filiz abla şaşırtmaz herhalde bizi erkekse yanılma payı daha az olmaz mı?görülen görülmüştür artık kaydirigubbakcemile3
hadi bakalım, oğluşunu göreceksin, ne güzel :)günayyyyyyydinnnnnnn hayirli ve bol kazancli bir gün diliyorum herkeze
güle güle haticeee sende kendine çok iyi bak
bazen göbek bağıda yanıltabiliyor
evet bugün cok güzel bir gün oglumu görücem cok heycanli oluyor ya ultrasonda görünce.günaydın gönülcümm
ohh en güzel gün dört boyutluda oğlunu görüceksin ne güzel
bende sürekli çekilen videoyu izleyip duruyorum kaydirigubbakcemile3
günaydın hemşerimm ohh ne güzel doya doya görücen bebişini güzel haberlerle gel bizeede anlat emii
bende iyiim canım sağol çalışıyoruz işte bugün aşırı duygusalım benngünaydın arifecim iyi olma çabasındayız kaydirigubbakcemile3sen nasılsın sarı şeker kaydirigubbakcemile3
günaydın abla sağol inşallah hadi bakalım hayırlısıkaydirigubbakcemile3 sana da günaydın canım :)
15 gün sonra kesinleşecek hayatım ama dün gittiğim doktor %80 oğlan dedi :)
:roflol: :roflol: :roflol: sen işi kesin garantiye al, bak talipleri arttı... bir kızı 100 kişi istermiş 1 kişi alırmış :)
sana da günaydın canım :) inşallah hep böyle iyi gider hayatım, 15 gün sonra kesin oğlan mı kız mı öğreneceğim inşallah :)
tamam canım görüşmek üzereekızlar biz çıkıyoruz. kendinize iyi bakın. işim erken biterse yeniden görüşürüz.
günaydın canım saol canım allah razı olsun nasılsın oğluşun nasıl bebişini görcen demek güzel haberlerel gel canımgünayyyyyyydinnnnnnn hayirli ve bol kazancli bir gün diliyorum herkeze
maşallah ona az kaldı annesine gelecek yakında koklarsın bahar kokulunu mis missopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
afiyet olsun canım
merhaba canım sağol inşallah canım sağlıkla büyür
kumsalcım günaydın hoşgeldin cicim evet benimki büyümüş ablası ya tabiki sağlıklı olsunlarda veririz kiloyu kaydirigubbakcemile3
ortaya karışık kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?