Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ya ben bugun bi garip hissediyorum kendimi kızlarr ruh hali değilde
böyle sanki burnum kanıcakmış gibi bi sızı elim kolum tutmuyo gibi
gripmi olcam yoksaadelikafadulden

gerginliği ve kaşıntısı rahatsız ediyor çok insanı
benimde göbek kocaman olcak 4 ay içinde yürümek bile zor olcak gereçekten şimdiden farkına varabiliyorum :uhm:
desene ikimizde poku yidik hemide avuçlankaydirigubbakcemile3

günaydın şekerler naslsınız bakalım
günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın bugün ilaydamızımı görüceksin amanda aman kocaman kız olmuştur o şimdi annesi

ya ben bugun bi garip hissediyorum kendimi kızlarr ruh hali değilde
böyle sanki burnum kanıcakmış gibi bi sızı elim kolum tutmuyo gibi
gripmi olcam yoksaadelikafadulden

aman haa canım ya dikkat et kendine bugün çok yorulmamaya çalış akşam erkenden uyu güzel bir rezene çayı iç limon ye ama hasta olayım deme yaa çok uzun sürüyor geçmiyor hele şu sıcakta hiç çekilmez kendini hasat olucam galiba diye şartlandırma halsizim galiba de geçç tamamı anladınmı beniiiiii hasta olmayacann psikopata bağladım şu an kendi gribim aklıma geldidekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlarrrrrr gene kapıyı sen mi açtın kız :) vezirganbaşı nasılsın

günaydınnn tekne güzeliii demek prens geliyor allah sağlıkla versin çok sevindimopuyorumnanaktan
günaydın tatlım, bakalım son kararı kendi doktorumuz verecek ama görünüşte oğluş geliyor canım :) amiiiiiiiiiiiin birtanem amiiiiiiiiiiiiin hepimizin inşallah Şeniz
günaydınn ablacım
şimdiden yüzükleri takmak lazım galibaa :roflol:
valla sen tak bir an önce yüzükleri yoksa kız elden gidiyor :)
opuyorumnanaktan günaydın canım
geliyorum hergün kapı kapalı
bende açıp siz gelene kadar topiği silip süpürüyom temiz olsun kaydirigubbakcemile3
hamaratım beniiiiiiim aferim kız sana, şu hamile halinle topiği de temizliyorsun ya erken erken, bravo valla zemuszemus
ohhhh maşallah güzelime benim... herşeyin yolunda olmasına sevindim canım :) akşamı nasıl edeceksin bakalım sen? mirmirmirmir
kakao yağını tavsiye ediyor doktorlar canım :) eğer kaşınıyorsa çatlayacak demekmiş, ben başkalarının yalancısıyım valla :)

günaydın canım biz iyiyiz sen nasılsın bugün ilaydamızımı görüceksin amanda aman kocaman kız olmuştur o şimdi annesi

bizimde ufak ağrılar dışında bi sıkıntımı yok allaha şükür evet kızım kocaman olmuştur teyzesi 2 haftadır görmedik bide bu haftadan sonra haftada 1 gidecez bahar kokulumu görmeye

günaydın kızlar nasılsınız? biz çok iyiyiz. duruşmaya gideceğim birazdan.

Burcu hemen limon, kivi vs... birşeyler yemeye çalış canım. mümkünse izin alabilsen keşke. dikkat et olur mu? klima vs... açmamaya çalış, cereyanda pek durma. ayyy kendimi öğretmen gibi hissettim.

Filiz ablacığım oğluşun olacak büyük ihtimalle demek. Çok sevindim hayırlısı olsun.

Nur güle güle kirlet canım. evin tertemiz olmuş. insan çok rahatlıyor temizlik yapılınca.

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

dur dur panik yapmaa yasakkelime
tamam anladım canım merak etme sen halsizim dedim geçiyorum kaydirigubbakcemile3

dimi abla işi garantiye alam
hamaratlım üstümde psikolojik temizlik bile yoruyo galiba beni artık baksana iki dakkada elden ayakdan düştüm kaydirigubbakcemile3
evet kako yağını duydum almadım ma daha badem yağı kullanıyorum bide bebe yağı

hafif ağrılar dışında iyiyim ablacım ilaydada yerinde durmuyor bu yüzden sancı yapıyor...
siz nasılsınız
Allah yardımcın olsun canım :) iyiyiz biz çok şükür :)
biz bi kahvaltı yapıp gelelim
afiyet olsuuuun :)
bakalım canım dün gittiğim doktor öyle dedi, kendi doktoruma 15 gün sonra gideceğim bakalım o ne diyecek :)

bu sıcaklarda Allah yardımcın olsun güzelim :)
o zaman cereeen beni de ekler misinnnnnn?hadi sınav yap beni ben hazırım ömrüm sınavlarla geçiyo zaten

daha Ceren gelmedi hayatım, gelince sınava alır seni kaydirigubbakcemile3

günaydınlar hepinize inşallah güzel bir geçiririz nasılsınız kızlarrr

günaydın canlarımmm
hadi bakalım buyrun gelin topiğee kapı açıldıı
buyrunnnnnnnnn
günaydın burcu nasılsın canım
günaydın kızlaaaaaar :) nasılsınız bakalım?

Burcucum oğluşuna rakip geldi valla Ceren paylaşılamıyor, napcez ki?
günaydın ablacım nasılsın çok sevindim bi oğluş daha geliyo maşallah allah nazarlardan saklasın artık korkma meleğimiz çok iyi
günaydın kızlarrrrrr gene kapıyı sen mi açtın kız :) vezirganbaşı nasılsın

günaydınnn tekne güzeliii demek prens geliyor allah sağlıkla versin çok sevindimopuyorumnanaktan
günaydın canım nasılsın
maşalalh maşallah ne çabuk büyümüş kızımız kiloyu dert etme canım onlar iyi olsun sağlıklı olsun yoksa şuncacık fazlalığı vermekte ne var kaydirigubbakcemile3
günaydın şekerler naslsınız bakalım

günaydın nurcum nasılsın ağrıların devam ediyomu hala
bugün kontrolün var dimi inşallah güzel haberler getirisin

biz bi kahvaltı yapıp gelelim
afiyet olsun canım

günaydın canım
kaydirigubbakcemile3 ben arkdaşlarımın sözünü dinlerim a.seve gidince dopingimi alıcam hemen
herkese günaydın bu arada zart diye daldım pardon süprizzzzz
günaydın şekerim

günaydınlar hepinize inşallah güzel bir geçiririz nasılsınız kızlarrr

günaydın burcu nasılsın canım

günaydın arifecim iyi olma çabasındayız kaydirigubbakcemile3
sen nasılsın sarı şeker kaydirigubbakcemile3

tamam ben beklerim inş.çabuk gelir. zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…