Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

evet abla allahin izniyle görücem bakalim nasil bizim pasa bey.
benin brbis nasil cinsiyeti beli oldumu oglan diye duydum

oglusum iyi kipir kipir masallah.insallah iyi haberlerle gelcem ve bunu sizlerle paylascammm

biz mamamızı yiyip geldikhihoyyythihoyyyt
şimdide ders çalışıyoruz ama allahtan bugün ders sayısı az

Günaydınnnnnnn güzellleeerrrrrrrrrr
canlarımmm benimmmm kahvaltımı yaptım ve hemen yanınıza koştummmmmmm
sizleri çoooooooookkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmm

canım ablam benim panin yok artık
NO PANİK NO PANİK :):):)

enişte bey bence ağzını tutaıcak gör bak hadi iddiaya girelim :):):)

selam kıslar kıs ceren dogur artık valla bak benim oğlan gelio talip olacam senin kıza doğur bacımmm

ayy yani sende var ya vaktinden öne getirticen kızımı heee daha dur ya zamanı var erken deli karıııııı

deeethhhhhklava: gelinime sulanmaaa
cerenin başı bağlı kaydirigubbakcemile3

anaaaaa kıııı dünür daha şimdiden mutasıpmı ettin kızımı
olmaz anam mini etekler giydirice ben ona fırfırlı ne o öyle başı bağlı felan :):):)

günaydın canlarımmm
hadi bakalım buyrun gelin topiğee kapı açıldıı
buyrunnnnnnnnn

günaydın dünüüüüürrrrr :):):)

günaydın kızlaaaaaar :) nasılsınız bakalım?

Burcucum oğluşuna rakip geldi valla Ceren paylaşılamıyor, napcez ki?

günaydın ablacımmmm

evet ceren paylaşılamıyorrr aynı beeennn
anasına bak kızını al :dilcikar:

günaydınn ablacım
şimdiden yüzükleri takmak lazım galibaa :roflol:

dünüüüürrr hele dur beee bu ne acele beşik kertmesi yapalım oldu olceeekkk kaydirigubbakcemile3

opuyorumnanaktan günaydın canım
geliyorum hergün kapı kapalı
bende açıp siz gelene kadar topiği silip süpürüyom temiz olsun kaydirigubbakcemile3

ellerine sağlık dünürüm ama fazla yoruyorsun kendini seni değilde damadımı düşünüyorum ben

ruh ikizim balım canım birtanem günaydın tatlım nassen
zeynebimiz büyüdü demek oh oh gramlarla başladın kilolarıda hesaplıcaksın yakında gülüm.....

o zaman cereeen beni de ekler misinnnnnn?hadi sınav yap beni ben hazırım ömrüm sınavlarla geçiyo zaten

neden ömrün sınavla geçiyor kııııııı
senin mesleğin ne acep?
valla sınavı yapçamda canım soruları bulabilirsem yaparım olmadı senin için yeniden soru hazırlarım kaydirigubbakcemile3

ceren geldin miiiiii

tık tık tık geldimmmm kaydirigubbakcemile3

bütün kızlar toplandık toplandıkkk hihoyyythihoyyyt
zemuszemuszemuszemus

evettttt alkisalkisalkis alkisalkisalkis

ohh herkesler burda kalabalıklaştı topik ahanda cerende gelmiş oh ohh yandan yandan kıvır sağdan soldan sallaaa ohh ohhhkaydirigubbakcemile2

:sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :teytey: :teytey:

hadi hayırlı güzel haberler getir bize işallah
ben iyyim canım çok şükür yolunda herşey
cok sükür allaha allah iyilik versin canim

dün başka birodktora gittim, kontrol esnasında büyük bir ihtimalle erkek dedi :) bakalım canım

hadi hayirlisi eli ayagi düzgün olsunda kiz erkek farketmez saglikli olsun yeterki
senin adina cok seviniyorum abla bugünlere geldin icin cok sükür allaha

bnede iyiyim canım ne olsun aynı işte iş güç zeynepte büyüyor yavaş yavaş herşey yolunda şükür

kıyamam sana ay niye duygusallaştın sen bakim bazen oluyor gerçi durduk yere ağlayınca rahatlıyor insan senağlama

kııızzz gönüüüülll naabbbeeeeeeeeerrrrrrrrrrr?
Paşamızı göreceksin demek bu gün oh oh ne güzelll
eve döndüğün gibi yaz bize güzelim?
nasıl orda havalar hala soğukmu?

hoşgeldin ceren seni bekliyodum listeye girmek istiyodum bulabilirsen yaparsın ya yoksa sorun değil.ben öğrtmenim de dersane de orda burda çalışıyorum.atanmak için kpss ye gircem ondan yane ömrüm sınavla geçiyo -tatlicadiarzu-

hoş bulduk canım sende hoş geldin
valla ne yapar ne eder seni sınava sokarım güzelim sen rahat ol
kızlar cadı der bana anla yanee :):):)
allah yardımcın olsun o halde bacım ne diyim işin zor rabbim herşeyi gönlüne göre versin

canımbenim hoşgeldinn sefa getirdinnn inşallah canım ya kilolarıda hesaplarız ileride ceren nasıl ondan haber ver biz iyiyiz zeynep turp gibi maşallah ceren kız napıyor tekmeler hızlandımı annnesi

hosgeldinnnnn gülcincim nasilsin canim günler azaliyor allahin izniyle nasil hisediyorsun kendini

ay canım sende mi kpss mağdurusun senağlamasenağlama

ilada iyi canım ayağını poposunu dayayıp duruyor...
ceren hanım nasıl

aynıııı kaydirigubbakcemile3
bir yerlerini dayıyor hatta yukarı doğru kendisini ittiriyor ama neresi bilemiyorum
poposu olduğundan emin olsam pa pa yapçam ama ya değilse kaydirigubbakcemile3

canımbenim hoşgeldinn sefa getirdinnn inşallah canım ya kilolarıda hesaplarız ileride ceren nasıl ondan haber ver biz iyiyiz zeynep turp gibi maşallah ceren kız napıyor tekmeler hızlandımı annnesi

hoş gördük gülümmm

evet hesap yapmak lazım hamur işlerine şekere yağa dikkat et o zaman kilo almıyorsun gerçekten bak çikolatayı abartma tamammı :):):)

ceren hanım iyi maşallah canım çıkmaya niyeti yok sanırım bu aralar pek bir keyifliyiz çok şükürrr tekmeleri hızlanmadı ama dahada kuvvetli canım ya görsen göbeğim şekilden şekle giriyor :):):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…