- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #32.501
çabuk gel hayatım :)
valla güzelim bizim Hatice'nin erkek demişlerdi sonradan kız olduğu çıktı :)
hadi bakalım, oğluşunu göreceksin, ne güzel :)
evet ben de o yüzden kendi doktoruma gitmeyi bekliyorum :)
güle güle canım grş
pipi gözüktüüü kaydirigubbakcemile3
çabuk gel hayatım :)
valla güzelim bizim Hatice'nin erkek demişlerdi sonradan kız olduğu çıktı :)
hadi bakalım, oğluşunu göreceksin, ne güzel :)
evet ben de o yüzden kendi doktoruma gitmeyi bekliyorum :)
bende iyiim canım sağol çalışıyoruz işte bugün aşırı duygusalım benn
günaydın abla sağol inşallah hadi bakalım hayırlısı
tamam canım görüşmek üzeree
günaydın canım saol canım allah razı olsun nasılsın oğluşun nasıl bebişini görcen demek güzel haberlerel gel canım
hoşbulduk canım maşallah maşallah büyüsün miniğimiz dimi ama veririz tabiii
evet bugün cok güzel bir gün oglumu görücem cok heycanli oluyor ya ultrasonda görünce.
sen nasilsin tatlim hersey yolundadir insallah...
evet abla allahin izniyle görücem bakalim nasil bizim pasa bey.
benin brbis nasil cinsiyeti beli oldumu oglan diye duydum
yaaa çok panikledim gerçekten, öğlen başladı, geçer diye bekledim ama geçmek bilmedi... eve geleyim uzanayım, geçer belki dedim, yine olmadı, geçmeyince panikledim işte, evden 5 dakika uzaklıkta bir kadın doğumcu var, telefonu yoktu, gittim hemen, saat 7.30'da girdim muayeneye... ilk etapta gümbür gümbür kalp atışını duyunca ohhh dedim, bir de kıpır kıpır görünce eh iyi oldu bebişimi görmüş oldum dedim :) adam bir de büyük bir olasılıkla erkek deyince bayağı bir keyiflendim... haklısın canım o yüzden babama söylemedim zaten, eşime de tembih ettim aman kimseye söyleme sonra kız olduğu çıkarsa insanlar şaşırır dedim :) bakalım ağzını ne kadar sıkı tutacak :)
inşallah yarın denk gelirsiniz, çok şeker bir arkadaş :)
iyi geceler birtanem, sen de Cerenimize iyi bak :)
hadi bakalım yarın görüşürüz o zaman :)
selam kıslar kıs ceren dogur artık valla bak benim oğlan gelio talip olacam senin kıza doğur bacımmm
deeethhhhhklava: gelinime sulanmaaa
cerenin başı bağlı kaydirigubbakcemile3
günaydın canlarımmm
hadi bakalım buyrun gelin topiğee kapı açıldıı
buyrunnnnnnnnn
günaydın kızlaaaaaar :) nasılsınız bakalım?
Burcucum oğluşuna rakip geldi valla Ceren paylaşılamıyor, napcez ki?
günaydınn ablacım
şimdiden yüzükleri takmak lazım galibaa :roflol:
opuyorumnanaktan günaydın canım
geliyorum hergün kapı kapalı
bende açıp siz gelene kadar topiği silip süpürüyom temiz olsun kaydirigubbakcemile3
dün kontrolümüz vardı zeynebimiz gayet iyiydi kıpır kıpır tam tamına 358 gr olmuş cadı öncekinde 183 gr idi çok şaşırdım doktorda hızlı büyüdü dedi tabi anasıda fazla kaçırdı bu ayda ondan bende biraz fazla kilo almışım bu ay dikkat edicem ya yoksa ipin ucunu kaçırıcam neyseki herşey yolunda 3 hafta sonra renkli ayrıntılı ultrasana gricez sonraki haftada tektat kontrolümüz var işte böyle kızlar dün akşam hiç uyuyamadım sabah altıda uyandım dipçik gibi kahvaltı hazırladım iyide oldu eşimle kahvaltı yaptık şimdi uyku bastı bütün gün nasıl geçecek bilmem mirmirmirmir
o zaman cereeen beni de ekler misinnnnnn?hadi sınav yap beni ben hazırım ömrüm sınavlarla geçiyo zaten
ceren geldin miiiiii
bütün kızlar toplandık toplandıkkk hihoyyythihoyyyt
zemuszemuszemuszemus
ohh herkesler burda kalabalıklaştı topik ahanda cerende gelmiş oh ohh yandan yandan kıvır sağdan soldan sallaaa ohh ohhhkaydirigubbakcemile2
biz mamamızı yiyip geldikhihoyyythihoyyyt
şimdide ders çalışıyoruz ama allahtan bugün ders sayısı az
cok sükür allaha allah iyilik versin canimhadi hayırlı güzel haberler getir bize işallah
ben iyyim canım çok şükür yolunda herşey
dün başka birodktora gittim, kontrol esnasında büyük bir ihtimalle erkek dedi :) bakalım canım
bnede iyiyim canım ne olsun aynı işte iş güç zeynepte büyüyor yavaş yavaş herşey yolunda şükürevet bugün cok güzel bir gün oglumu görücem cok heycanli oluyor ya ultrasonda görünce.
sen nasilsin tatlim hersey yolundadir insallah...
evet doya doya görücem oglusumu insallah iyi haberlerle gelirimde anlatirim
sen nasilsin canim
kıyamam sana ay niye duygusallaştın sen bakim bazen oluyor gerçi durduk yere ağlayınca rahatlıyor insan senağlamabende iyiim canım sağol çalışıyoruz işte bugün aşırı duygusalım benn
günaydın abla sağol inşallah hadi bakalım hayırlısı
tamam canım görüşmek üzeree
günaydın canım saol canım allah razı olsun nasılsın oğluşun nasıl bebişini görcen demek güzel haberlerel gel canım
hoşbulduk canım maşallah maşallah büyüsün miniğimiz dimi ama veririz tabiii
hosgeldinnnnn gülcincim nasilsin canim günler azaliyor allahin izniyle nasil hisediyorsun kendini
nuuurrr günaydın balım afiyet olsun nasılsın?
İlaydamız nasıl cicim?
hoşgeldin ceren seni bekliyodum listeye girmek istiyodum bulabilirsen yaparsın ya yoksa sorun değil.ben öğrtmenim de dersane de orda burda çalışıyorum.atanmak için kpss ye gircem ondan yane ömrüm sınavla geçiyo -tatlicadiarzu-
canımbenim hoşgeldinn sefa getirdinnn inşallah canım ya kilolarıda hesaplarız ileride ceren nasıl ondan haber ver biz iyiyiz zeynep turp gibi maşallah ceren kız napıyor tekmeler hızlandımı annnesiGünaydınnnnnnn güzellleeerrrrrrrrrr
canlarımmm benimmmm kahvaltımı yaptım ve hemen yanınıza koştummmmmmm
sizleri çoooooooookkkkkkkkk özledimmmmmmmmmmmmm
ruh ikizim balım canım birtanem günaydın tatlım nassen
zeynebimiz büyüdü demek oh oh gramlarla başladın kilolarıda hesaplıcaksın yakında gülüm.....
:sm_cool: :sm_cool: :dance: :dance: :teytey: :teytey:
hosgeldinnnnn gülcincim nasilsin canim günler azaliyor allahin izniyle nasil hisediyorsun kendini
hoşgeldin ceren seni bekliyodum listeye girmek istiyodum bulabilirsen yaparsın ya yoksa sorun değil.ben öğrtmenim de dersane de orda burda çalışıyorum.atanmak için kpss ye gircem ondan yane ömrüm sınavla geçiyo -tatlicadiarzu-
ilada iyi canım ayağını poposunu dayayıp duruyor...
ceren hanım nasıl
canımbenim hoşgeldinn sefa getirdinnn inşallah canım ya kilolarıda hesaplarız ileride ceren nasıl ondan haber ver biz iyiyiz zeynep turp gibi maşallah ceren kız napıyor tekmeler hızlandımı annnesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?