Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın kızlar ben yeni hamileyim 6haftalık daha dr gitmedik dr daha erken dedi biz de bekliyoruz çok heyecanlıyım onun kalbini bir duysam hayırlısıyla ben de sizinle bebişimin yolunu gözleyebilir miyima.s.

hoşgeldin canım.haftaya duyarsın herhalde kalp atışını.

günaydınlaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrr... kızlar bugün okuldaki son günüm ama o kadar zor kalktım ki sormayın... eee sizler neler yaptınız bakiim?

biz geldik ama burda kimsecikler yokkk...
kız ceren napmışın sen öyle sağlıkla ve normal şekilde gelecek kuzucuğumuz sen merak etme annesi
akşam benden sonra gelmişsin canım, kimse yok diye ben de hemen çıktım
teyzeleriiii benim oglusum bu resimdeki
oyyyyy yerinm ben o oğlanı yaaa... çok şeker annesi, maşallah, Allah nazarlardan saklasın
hanımcıklarım günaydın
hadi bakalım güzel bi gün daha başlasın bizim için
şöylee neşeli mutlu sağlıklı bir gün olsun hepimiz için
günaydın hayatım... amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah... güzelim senin takvime ne oldu ya?
günaydııııııınnnnnnnnnn.................. a.s. evet inş.güzel bi gün olur.benim burası da sakin olur inş. kaydirigubbakcemile3
sana da günaydın hayatım, akşam haberlerde seyrettim ya :çok üzgünüm: çok üzüldüm... inşallah sakin geçer bundan sonra hayatım
günaydın kızlar ben yeni hamileyim 6haftalık daha dr gitmedik dr daha erken dedi biz de bekliyoruz çok heyecanlıyım onun kalbini bir duysam hayırlısıyla ben de sizinle bebişimin yolunu gözleyebilir miyima.s.

hayırlısı olsun canım, Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah :) hoşgeldin aramıza

günaydın filiz ablacım sağol.inş.inş. :Saruboceq: okulun son günü evet.şu seminer de olmasa hemen giderdim burdan..................neyyse az kaldı artık.......................

canım sakın aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle sağlıkla alıcan miniğini kollarına
sezaryen veya normal bunları düşünme hakkınızda hayırlısı ne ise hangisi sizin için daha
sağlıklı ise o olsun canım hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz
teyzeleriiii benim oglusum bu resimdeki

maşallah canım allah nazarlardan korusun

günaydın kızlarr bugün nasılız bakalım gülçincim şua n bacaklarını açmıştır nihayet bakalım bize hangi haberlerle gelecek umarım cerenimiz yuvaya yerleşmiş pozisyonunu almıştır yavaş yavaş anası gibi olcek bu kız kesin :)) nur uğramadı demek amanin gülçini beklerken nur yapmasın doğumu bu işler sıraya bakmıyor malum hayırlısı bakalım
burası yanıyor kızlar akşam klimaları açtık artık evde durulmuyor kızımın odası eşya doldu cmt günü oda takımı gelecek gelsede dolapların akoysam eşyalarını böyle ortalıkta kaldı hepsi poşet doldu oda :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…