- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.041
günaydın kızlar ben yeni hamileyim 6haftalık daha dr gitmedik dr daha erken dedi biz de bekliyoruz çok heyecanlıyım onun kalbini bir duysam hayırlısıyla ben de sizinle bebişimin yolunu gözleyebilir miyima.s.
ya ceren cerenin adı değil mi ya kafam karıştı kafamçokkarıştı
akşam benden sonra gelmişsin canım, kimse yok diye ben de hemen çıktımbiz geldik ama burda kimsecikler yokkk...
kız ceren napmışın sen öyle sağlıkla ve normal şekilde gelecek kuzucuğumuz sen merak etme annesi
oyyyyy yerinm ben o oğlanı yaaa... çok şeker annesi, maşallah, Allah nazarlardan saklasınteyzeleriiii benim oglusum bu resimdeki
günaydın hayatım... amiiiiiiiiiiiiiiiin inşallah... güzelim senin takvime ne oldu ya?hanımcıklarım günaydın
hadi bakalım güzel bi gün daha başlasın bizim için
şöylee neşeli mutlu sağlıklı bir gün olsun hepimiz için
sana da günaydın hayatım, akşam haberlerde seyrettim ya :çok üzgünüm: çok üzüldüm... inşallah sakin geçer bundan sonra hayatımgünaydııııııınnnnnnnnnn.................. a.s. evet inş.güzel bi gün olur.benim burası da sakin olur inş. kaydirigubbakcemile3
günaydın kızlar ben yeni hamileyim 6haftalık daha dr gitmedik dr daha erken dedi biz de bekliyoruz çok heyecanlıyım onun kalbini bir duysam hayırlısıyla ben de sizinle bebişimin yolunu gözleyebilir miyima.s.
Ceren doğcak kızının adı
Ceren doğacak kızının ismi, kendi ismi ise Gülçin :)ya ceren cerenin adı değil mi ya kafam karıştı kafamçokkarıştı
valla uyandım uyanmasına da yavaşım bugün nedense... tembelliğim üzerimde :)arifee filiz abla sesiniz çıkmıyorr
uyanamadınızmı
canım sakın aklına kötü şeyler getirme allahın izniyle sağlıkla alıcan miniğini kollarınabiz geldik güzelleerrrrr
son yazımla sizi üzmşüm canlarım bende üzüldüm şimdi okuyunca ama niyetim sizi üzmek değildi kuzularımmmm sadece bir an içimden geldi ve helallik alayım ne olur ne olmaz dedim
zaten bir bokta olmadı kızlar meraklanmayın
eşim beni almak için yetişemedi son anda iş çıkmış geldiğinde doktor hastaneden muayenehanesine geçmişti bizde direk muayenehaneye gittik ama sadece ultrasonla baktu durum nedir diye normalinde bu zamanda bebeğin başının doğum kanalına girmiş olması gerekiyormuş ama hala girmemiş neden acaba dedi benide telaşlandırdı fakat muayene etmedi yarın sabah hastaneye gel orda muayene edicem burası uygun değil dedi. Anlayacağınız açamadım kendimi doktora o kadarda niyetlenmiştim halbuki :):)
bakalım yarın sabah muayeneden sonra belli olucak pek bir şey söylemedi çünkü ama benim içime kurt düştü. Neyse iyi düşünelim iyi olsun dimi :):):)
Bakıyorumda bu gün yine coşmuş +18 durumları olmuşsunuz allah iyiliğinizi versin emi kuduruk karılar :):)
teyzeleriiii benim oglusum bu resimdeki
Ceren doğcak kızının adı
Ceren doğacak kızının ismi, kendi ismi ise Gülçin :)
valla uyandım uyanmasına da yavaşım bugün nedense... tembelliğim üzerimde :)
anacığım görmemişizdir yaw amma alıngan oldun hee hamilemisin yoksa :))merhaba demiştim nasılsınız demiştim ama neyse?
günaydın mavicim nasılsınmerhaba demiştim nasılsınız demiştim ama neyse?
ay okadar yazmış yalnışlıkla silindi sinir oldum yaaamafoldumben
canlarım hepinize günaydın nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?