- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.221
ben zaten listedeyim hahayyyyyttttt kaydirigubbakcemile3
:dilcikar:neyini begencekse ....yemek yedınmı hilallllcokacimcoook
bAna hoşgeldin yokmu kızlar:gitme:
normalde 58 kıloyduk uzunboylu balık etlıyım sımdı kılolu oldum kısss valla ınsallah dahada almayız doguma kadar 12_14 kılo almak normalmıs:1shok:dogumdan sonra nasıl vercem kocam benı begenmıcek valla uyus oluyo kılolulara....
yeni geldıysen yandın sınav var buarada cok gecmıs olsun...canını sıkma moralını yuksek tut...
bende 5,5 aylik oldum 7 kilo aldim ama normalmis ben doktora sordum doguma kadar bi 6 kilo daha alirsak iyi
yeni geldıysen yandın sınav var buarada cok gecmıs olsun...canını sıkma moralını yuksek tut...
selam kızlaaarr biz geldikkkk
doktora gittik muayenmizi olduk herşey yolunda dedi doktor doğum normal olacak bir aksilik yok 1 cm açıklık varmış bakalım haftaya perşemde tekrar kontrole gidicez o zamana kadar eğer doğmazsa yada bir aksilik olmaz ise tabii ceren hanımında keyfi gayet yerinde maşallah bizde haberler böyle canlarımmm...
çok uzun kalamıcam şirkete gitmem gerek akşama gelirim yanınıza kuzular öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın mucxxxxxxxxxx
doktora gittik muayenmizi olduk herşey yolunda dedi doktor doğum normal olacak bir aksilik yok 1 cm açıklık varmış bakalım haftaya perşemde tekrar kontrole gidicez o zamana kadar eğer doğmazsa yada bir aksilik olmaz ise tabii ceren hanımında keyfi gayet yerinde maşallah bizde haberler böyle canlarımmm...
çok uzun kalamıcam şirkete gitmem gerek akşama gelirim yanınıza kuzular öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın mucxxxxxxxxxx
boşverin kilolarııı :CüvCüv::CüvCüv: çıksın göbüşlerrr gelsin bebişler alkisalkisalkisalkisalkisalkis
gönülcüm maşallah paşana çok tatlı olmuş
aryaa hoşgeldin canım
ne sınavıdır arkadaşlar bu:sinifsinif:ayyy umarım geçerim:roflol:
ne sınavıdır arkadaşlar bu:sinifsinif:ayyy umarım geçerim:roflol:
kızlar albüme taze göbüşler ekledim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?