Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

boşverin kilolarııı :CüvCüv::CüvCüv: çıksın göbüşlerrr gelsin bebişler alkisalkisalkisalkisalkisalkis

selam kızlaaarr biz geldikkkk
doktora gittik muayenmizi olduk herşey yolunda dedi doktor doğum normal olacak bir aksilik yok 1 cm açıklık varmış bakalım haftaya perşemde tekrar kontrole gidicez o zamana kadar eğer doğmazsa yada bir aksilik olmaz ise tabii ceren hanımında keyfi gayet yerinde maşallah bizde haberler böyle canlarımmm...
çok uzun kalamıcam şirkete gitmem gerek akşama gelirim yanınıza kuzular öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakın mucxxxxxxxxxx

insallah veririz ya bende cok takiyorum kkiloyu gerci ben tek karin kisminda aldim tek karnim var yani. bende 55 kg hamile kaldim simdi ise 62 kg:bbo:

cok sükür allaha simdi ceren hanimin gelce günü bekliyoruz bakalim nezaman gelicek
sende kendine iyi bak canim benim

kız dünürrr gelinim iyyimiş maşallah
ama sen bizi ekmeye başladın yavv klava:
damadın içerde üzülüyo kayın annem nerde diyo hep :gitme:

aayyy ne güsel hadi hayırlısı.........allah kurtarsın canım 1 nefeste.gülççççççççiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn!sen yokken ben bide bi arkadaşım sınav olduk.burcu yaptı ikimiz de geçtik bilio mussunnnnn?

ay yerim ben onu öpücük yollamadı mı bize yoksa...
kız ben diyorum sen iş yerinde ben dershanede doğuracaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…