- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.241
önce bi kaynaşalım hemşerim
hoşgeldin nassın
saol cnm ya hoşbuldum walla :CüvCüv:göbüş muhabbetleri filan.ama şu sınav nedir çok merak ettim ünv.beri sınav olmamıştımmafoldumben
nerden bakiliyor albüme ya bende bakayim
nerden bakiliyor albüme ya bende bakayim
arya kopya verebılırımmmmmmkötükedihüso
canım arkadaşlık teklifi yolladım kabul edinc sayfamdan görebilirsin
canım kendi aramızda bi espiri aslında bazı arkadaşlar gellip kendini listeye yazdırırp bi daha uğramıyorlar bizde burda onlne görüşmek istiyoruz listede ki herkesle buna karşılık bi önlem bu sınav
saol cnm çaktırmadan ver bari herkes duydu böyle:k
kısss verırısem bunlar benı keser valla lime lime ederler daha cok gencım benı azad et bak sana slvmsstr verır kopya o eskı ona bısey demezler:roflol::roflol::roflol:
canım 15 gün var sınavanur bu arada bizim şafak kaç? ben hiç çalışmıyorum valla
ay filiz abla da bana yollamış ama ben açamadım
canım arkadaşlık teklifi yolladım kabul edinc sayfamdan görebilirsin
amanda aman ilaydama maşallahh çıksında görelim hanımı zamanıında çıksın dabi kaydirigubbakcemile3kızlar albüme taze göbüşler ekledim
hadi işallah güzel haberler alırsın doktordanhoşbulduk hemşerim :1hug:iyiyim çok heycanlıyım ben daha fazla yeniyim günüm dahi geçmedi.dr gitsem rahatlıycam cumartesi kan testi yaptırıcam.
dettthh listeye eklenmenin dışında bir çıkarılma vaararya kopya verebılırımmmmmmkötükedihüso
ben bı bulasıkları makınaya atsam evı az toplasam evı at kosturduk sankı valla bırı falan gelır rezıl olurum kızlar cok yazmayın haaaa okumam zor oluyoookaydirigubbakcemile3
çok yoğunsun anlaşılan canım, olsun, sonuçta gelecek birazdan, afiyet olsun güzelim :)off tıkandım haaa tlf da laf anlatana kadar cnm çıktı oynamıyorum banane yaaaa....filiz ablam sen msj çek,ip cvp almıştın bile valla arayıp soruyordum bende...ama işte o geldi bu gitti tlf çaldı ..neyse bende yemege gidecem şimdi...görüşürüz kızlar
kıyamam... canııııııım :1hug: güzelim senin takvimin yok mu? bana önce kaç haftalık olduğunu söyle, sonra muhetemel doğum tarihini ver, listeye ekleyeyim seni de.... haaaaaaa bu arada mazeretsiz 4-5 gün gelmeyeni listeden siliyoruz canımcım :)RuzgarDeniz, tesekkurler ınsallah sızelere layik bırı olacagımkaydirigubbakcemile3
görüşürüüüüz afiyet olsun :)afıyet olsun kızlar bende bıseyler yıyeyım ılacım saatı geldı...20 dk burdayım
offff yani niye bu erkekler böyle... benim ki de bazen şaşırıyor kendiniablacım benim eşim evden çalışıyor biliyorsun homeofis yani salı günü mesaim var diye ben dr randevusunu alırken bir sürü kızdı bana çıkışa al falan diye... sonrada annemin bileti alınacaktı bideona kızdı hafta içi ben evden çıkamadım diye...
bugünde görümcem çocuğunu dra götürecekmiş 2 gündür arıyor bizi bi götür diye benimkide tabi gelirim aa hiç zahmet olur muı falan diye şey yaptı bende sinirlendim bana gelince hafta içi mesaide onlara ağzını açmadan gittin diye..
istanbulu biliyorsun alacım ben küçükçekmecedeyim burdan kartala gitti onları alacak çapaya götürecek bide çapadan evlerine bırakacak...
çıkarkende durmuş hadi sende gel diyor
tamam ben değiştiririm canım :)hadi bakalım hayırlı uğuru olsun cevaplar süperdi vereliniortak
değerlendiridm bencede geçtiler ablacım liste güncelleme işini sana bıraksam onu beceremiyorum iştee bi türlü :kedi:
afiyet olsun ablacım
alemsin :) Şenizteşekkürler burcu filiz ablamın yüzünü kara çıkarmadım hakettiğim yerdeyim :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3
aynen öyle, sana katılıyorumaa sopayı elimize alıp savurmalıymışız bileeklava:
niye bu eşler böyle yav ailelerine deli oluyolar
üzülme sen canım emi hepsi aynı bunların napcaz
canıııım nasılsın? ben iyiyim, sen görmek ne güzel hayatım :)selam.bir bakayım size sonra kaçacağım.nasılsınız?
onu biliyoruz canım, merak etme :)tabii ne demek şekerim.yalnız ben malum bi yerde olduğumdan bağlantılar gidiveriyo onu önceden sööliyim kaydirigubbakcemile2
şimdiden hayırlı olsun canım, kan testi yaptır kesin sonuç zaten çıkar, Allah sağlıkla tamamına erdirsin :)SLM kızlar bende aranıza katıldığımı umuyorum 3 gündür test yapıyorum 2.çizgi silik ama uzak tuttğunda da belli oluyor adet günüme daha 3 gün var önceden test yaptım umarım hamileyimdir.cumartesi kan testi vericem.çok belim ağrıyor ve midem bulanıyor ve ağzımda sürekli metal tadı var sürekli yatıyorum.umarım herşey yolunda gider bende sizlerle paylaşırım:Saruboceq:
çok almışsıııııııın delikafaduldenburcuuuuuuu.....gectimmi....kıssss :)))))amma cok yedım yav 4.5 aylık oldum 6 kılo almısım valla bu gıdısle daha alırım...
anladım cnm diğer topiklerde sürekli görüştüğüm arkadaşlarım var bu bir referans olabilirmi acabavereliniortak umarım bir sorun olmaz hamileliğimde de terk etmek zorunda kalmam burayı ilk bebeğimi düşürdüm debenneyaptımki
ay canim masallah cok güzel bir göbüsn var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?