Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hoşgeldin aryacım.allah gönlüne göre versin.rahat ol ya ben 1-2 hafta sonra oldum sınav.biz de yeni katıldık buraya

saol cnm ya hoşbuldum walla :CüvCüv:göbüş muhabbetleri filan.ama şu sınav nedir çok merak ettim ünv.beri sınav olmamıştımmafoldumben

canım kendi aramızda bi espiri aslında bazı arkadaşlar gellip kendini listeye yazdırırp bi daha uğramıyorlar bizde burda onlne görüşmek istiyoruz listede ki herkesle buna karşılık bi önlem bu sınav

ben bı bulasıkları makınaya atsam evı az toplasam evı at kosturduk sankı valla bırı falan gelır rezıl olurum kızlar cok yazmayın haaaa okumam zor oluyoookaydirigubbakcemile3

arya kopya verebılırımmmmmmkötükedihüso

saol cnm çaktırmadan ver bari herkes duydu böyle:kedi:

hoşgeldin aryacım.allah gönlüne göre versin.rahat ol ya ben 1-2 hafta sonra oldum sınav.biz de yeni katıldık buraya

saol cnm hhhmmms daha 2 haftam var yani çalışayım bari o zaman kadar:roflol:

canım kendi aramızda bi espiri aslında bazı arkadaşlar gellip kendini listeye yazdırırp bi daha uğramıyorlar bizde burda onlne görüşmek istiyoruz listede ki herkesle buna karşılık bi önlem bu sınav

anladım cnm diğer topiklerde sürekli görüştüğüm arkadaşlarım var bu bir referans olabilirmi acabavereliniortak umarım bir sorun olmaz hamileliğimde de terk etmek zorunda kalmam burayı ilk bebeğimi düşürdüm debenneyaptımki

kızlar albüme taze göbüşler ekledim
amanda aman ilaydama maşallahh çıksında görelim hanımı zamanıında çıksın dabi kaydirigubbakcemile3

hoşbulduk hemşerim :1hug:iyiyim çok heycanlıyım ben daha fazla yeniyim günüm dahi geçmedi.dr gitsem rahatlıycam cumartesi kan testi yaptırıcam.
hadi işallah güzel haberler alırsın doktordan

arya kopya verebılırımmmmmmkötükedihüso
dettthh listeye eklenmenin dışında bir çıkarılma vaarlmaz:klava:

ben bı bulasıkları makınaya atsam evı az toplasam evı at kosturduk sankı valla bırı falan gelır rezıl olurum kızlar cok yazmayın haaaa okumam zor oluyoookaydirigubbakcemile3

kolay geslin sana canım

çok yoğunsun anlaşılan canım, olsun, sonuçta gelecek birazdan, afiyet olsun güzelim :)
RuzgarDeniz, tesekkurler ınsallah sızelere layik bırı olacagımkaydirigubbakcemile3
kıyamam... canııııııım :1hug: güzelim senin takvimin yok mu? bana önce kaç haftalık olduğunu söyle, sonra muhetemel doğum tarihini ver, listeye ekleyeyim seni de.... haaaaaaa bu arada mazeretsiz 4-5 gün gelmeyeni listeden siliyoruz canımcım :)
afıyet olsun kızlar bende bıseyler yıyeyım ılacım saatı geldı...20 dk burdayım
görüşürüüüüz afiyet olsun :)
offff yani niye bu erkekler böyle... benim ki de bazen şaşırıyor kendini
tamam ben değiştiririm canım :)
teşekkürler burcu filiz ablamın yüzünü kara çıkarmadım hakettiğim yerdeyim :enbuyukkk: kaydirigubbakcemile3
alemsin :) Şeniz
aa sopayı elimize alıp savurmalıymışız bileeklava:
niye bu eşler böyle yav ailelerine deli oluyolar
üzülme sen canım emi hepsi aynı bunların napcaz
aynen öyle, sana katılıyorum
selam.bir bakayım size sonra kaçacağım.nasılsınız?
canıııım nasılsın? ben iyiyim, sen görmek ne güzel hayatım :)
tabii ne demek şekerim.yalnız ben malum bi yerde olduğumdan bağlantılar gidiveriyo onu önceden sööliyim kaydirigubbakcemile2
onu biliyoruz canım, merak etme :)
şimdiden hayırlı olsun canım, kan testi yaptır kesin sonuç zaten çıkar, Allah sağlıkla tamamına erdirsin :)
burcuuuuuuu.....gectimmi....kıssss :)))))amma cok yedım yav 4.5 aylık oldum 6 kılo almısım valla bu gıdısle daha alırım...
çok almışsıııııııın delikafadulden

canım hayırlısıyla sana tutunsun ve sağlıkla gelsin inş

saolun kızlar dualarınızı esirgemeyin.bebişlerinize iyi bakın ben şimdi çıkıyorum ama akşamüstü gelicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…