Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sevtap kiloya ilk zamanlarda dikkat et canım ben ilk 7 ay 4 kilo aldım son kalan aylarda 9 kilo aldım son aylarda kilo sen istemesende geliyor

nurcum nasil ekliyon resimleri albüme ??????

canım kendi sayfanda albüm diye bi yer var yan tarafta ordan albüm açıyorsun...
daha sonra resim yükle diyorsun resimlerin boyutunu küçültüp ekleme yapıyorsun göza diye çıkıyor zaten orda

RuzgarDeniz, 10 subat son adet tarıhım....18 haftalık oldum...erkekkim gelıo...10 ve 17 kasım arası sezeryan dogum sekerım yasım 24

ablacım valla bende anlamadım bazen çok anlayış gösteriyor ama bazende sanki benim düşmanımmış gibi oluyor..birde ben ona gitme demedim tabi gidecek ailesi ama benimle bu konuda sorun yaşayıpta onlara bişey dememesi çok zoruma gittisenağlamasenağlama

haklısın valla canım bence aynen böyle bize söylediğin gibi eşinede söyle
:teselli:

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................39. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................37. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................34 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 33. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................33. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................26. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................23. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................23. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................21 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................20. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................18. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................18. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................16. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................16.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 11. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................8. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

haklısın valla canım bence aynen böyle bize söylediğin gibi eşinede söyle
:teselli:
canım söyledim ben asla içimde tutmam böyle şeylri tripte yapmam direk anlatırım
yüzüne söyleyemezsem mesaj veya mail yazar içimi dökerim
ama çok şekersin opuyorumnanaktan
teşekkür ederim :1hug:
nur sen de çok tatlısın.maaşallah göbişine.içindeki çıkınca da görelim ama.

sağol canım inş görüşürüz ben bu topiktekilerden kopmayı düşünmüyorum inş...
eylülde de filiz ablaya misafiriz

evet en doğrusunu yapmışsın içinde tutma

aaaa negüzel peki arkadaslik nasil gönderiliyor kusura bakma cok soru sordum hakkini helal et

helal olsun canım tabiki birbirimizden öğrenecez...
göndereceğin kişinin sayfasına gir yan tarafta arkadaşlarının olduğu yerde arkadaşlık teklifi gönder diyor ordan yolluyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…