Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

dünürüm hoşgeldin cicim :1hug:
valla kaynattıkdurduk bugun maşallah
he el attım sınav sınav diye tutturdular kaydirigubbakcemile3

canolar ben cikiyorum esimle bebkek odalaria bakmaya gidiyoruz
hepinizi öpüyorum bye
güle güle canım

ben çıkıyorum kızlar, herkesle vedalaşıp helalleşeyim, zaten o arada zil çalar eve gidince açarım yine topiği, öpüldünüz şimdilik byeeeeeeeeeee :)
güle güle ablacım
kızlar herkese iyi akşamlar öpüyorum bye byee
ana sendemi gittin kıı güle gülee şekerim

dünür görüyon dimi bunlar böle özledim der sonra kaçarlarr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay ortalığı kızştırmıyyım çene çalmakdan yorgun düştüler gitsinerde dinlensinler birazz kaydirigubbakcemile3

canım benimmmmmmm Şeniz
inan bende sizi çok özlüyorum hata acaba ben her gün normal bir şekilde işemiş gitsem diye düşünüyorum yaa çalışırken daha sık görüşüyorduk valla şimdi koptum elimde olmayan sebeplerden dolayı ne yapayım her fırsatta gelmeye çalışıyorum ama evde olu ncada yapacak iş çok oluyor birazda ben oturamıyorum bir şeyler batıyor sanırsam bir taraflarıma :):):)
canım ya allah muhabbetlrinizi arttırsın ne güzel durulmasın topik hep böyle şen şakrak olsun inşallah kuzucuğum

sana iyi akşamlar gülüm benimm denk geldikçe görüşürüz artık birtanem kendine iyi bak bu sıcakta sokaklarda fazla fink fink dolaşma yoksa klava:

gülin hoşgeldin canım nasılsınız bakalım

hoş bulduk birtanem
biz iyiyiz çok şükür cicim yaydık kendimizi doktora gösterdik bir taraflarımızı ve geldik işte
herşey yolunda imiş çok şükür artık yavaş yavaş ceren hanımın çıkış yolu açılıyor bakalım tam anlamı ile ne zaman açılacak
sen nasılsın gülüm benim ilaydam nasıl keyfin yerindemi?
eşin kızdırmış seni biraz kendine geldinmi? Geçtimi sinirin bitanem?

hoş gördük dünüüüüüüüüüüürrrrrrrr
oh oh kaynamış kaynamış bitmişsiniz zaten kaynamaktan :):):)
iyi etmişsin dünür sınavı olmuşlar en sonunda :):):)

sormaa yaa ben geldim millet çil yavrusu gibi dağıldı

ay ortalığı kızştırmıyyım çene çalmakdan yorgun düştüler gitsinerde dinlensinler birazz kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım bizde iyiyiz ilayda ile oturuyoruz hala geçmedi sinirim ama atlatmaya çalışıyoruz hala gelmedi...
az kaldı tabiki cerenimiz yavaş yavaş gelişe hazırlanıyor annesi sağlıkla gelsin inş

gülçüncim hoşgeldin canım nasılsın

hoş bulduk arifeemmmmmm
iyiyim birtanem sen nasılsın gülüm
nasıl gidiyor hayat
herşey yolunda değilmi?
Bu cumartesi tekrar doktora gideceksin değilmi guatr için
hadi bakalım hayırlısı balımmm

canım bizde iyiyiz ilayda ile oturuyoruz hala geçmedi sinirim ama atlatmaya çalışıyoruz hala gelmedi...
az kaldı tabiki cerenimiz yavaş yavaş gelişe hazırlanıyor annesi sağlıkla gelsin inş

canım benimmm sıkma canını yaa
dün ben aynı durumda idim eşime değilde kayınvalideme takıktım hormnlardanmı bilmiyorum ama dün sabah onun borazan sesine ürkerek uyandım ya bütün gün sinirliydim hele birde kapıya geldi bir ara boğacak gibiydim onu apar topar gitti bir dahada gelmedi zaaarr :jeyyar: herşey batar oldu valla ya allahtan eşim üstüme gelmiyor susuyor hep benle ilgili yoksa oda mahvolurdu elimde kaydirigubbakcemile3 sıkma canını balım eşin gelince konuşursun ayar etmesin bizi yaaaa klava:

amin balım amin sağlıkla gelsin vaktinde gelsin bütün bebişler inşallaahhhhh

ceren hoşgeldin valla özledik seni bende işime ara verdimne kadar yaptıysam..sonra yine bakarım sanırım...millet dagılmış bakıyorum...nurcum albüme baktım ne güzlemiş cicileriniz valla kıskandım kız bebek kıyafetleri hoşuma giderdi şimdi bende alabilecem..

ben hala saldıryorum dükkanlara ama eşim engel oluyor

canım beim hoş buldum birtanem
valla bende sizi çok özlüyorum ama yazdım işte kızlarada bir türlü eskisi gibi tüm gün sizle olamıyorum sanırım bunun için işe başlamam gerekecek :):):)
bence artık sende başla alışverişe kuzum son zamanlara bırakma eksikleri tamamlamaya başla biraz biraz.

gülçinim evet yapacagım alışverişide bu ara pek harcamak istemiyorum para hem akçaya gitme durumumuz var hem hataya nikaha elimde para olması lazım..yine ufak tefek bir kaç şey alırızda zaten kayınvalidem bir kısmını izmirden akçayda oralardan alacaktı onların aldıklarına göre bakacam bende..zevkleride iyidir hani

hımmm anladım cicim
neyse sen bilirsin ne yapacağını
fazlada para harcama hee kenarında da dursun biraz neme lazım
fazlada gezip tozma unutma sen hamilesin
yaaa bu havada haayamı gidilir beee
bende iki yıl önce gitmiştim berbat bir yerrr

slm kızlarr nasılsınız....bende bu ay hamiş kaldım çok şukur 10 ayımızdı hala ınanmıyorum pazartesı kan testı yaptım degerım 1376 idi yanı galıba 4 haftayı azıcık gecmıs daha doktora gıtmedım cok kucuk daha haftaya gel dedı cok heyecanlıyım korkuyorum mutluyum endıselıyım hersey yolunda gıdecekmı dıye suanda ınana beynımın her hucresı onun ıcın calısyor sadece sımdıden dunyam oldu:ecrin_bebek:

teşekkür ederim canım..<
sen nasılsın bugün bakalım pek katılamadın
bende iyiim canım evet gelemedim pek işler yoğundu anca toaprladım
hoş bulduk arifeemmmmmm
iyiyim birtanem sen nasılsın gülüm
nasıl gidiyor hayat
herşey yolunda değilmi?
Bu cumartesi tekrar doktora gideceksin değilmi guatr için
hadi bakalım hayırlısı balımmm

bende iyiyim canım sağol çalışıyoruz işte
hayat güzel gidiyor şükür bi yaramazlık yok
evet canım doktora gidicem bakalım ne dicek
inşallah kötü sonuçla karşılaşmamda bede kaldığım
yerden devam ederim bebiş içinopuyorumnanaktan

ha bide şeyi soarcam şimdi doktorum beni allatan yani vajınadan muayene etmek ıstemıyorum dedi göbekten bakacam oyuzden sımdı pek net gozukmez dedı haftaya gel sızde gobekten ultrasonda kese nezamn net gozuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…