- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.481
dünürüm hoşgeldin cicim :1hug:heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy milllleeeeeeeeeeeettttttttttt biz geldik
ulaan amma ne düşmüşçeneniz yaaaa geldim 1 saattir geçmişi okuyorum bir şey kaçırmayayım diye ama baktım oalcak gibi değil son sayfaya attım kendimi bu ne hal yaaa
aynı mahalle karıları gibi olmuşsunuz çen çen çen :):):)
topiği açıp oturdum ayıptırrr söölemesi dondurma yemeye başladım anam bir kase dolusu dondurma bitti sayfalar bitmedi yaa o kadar yazmışınız :):):)
bakıyorumda sınavlar yapılmış dünürüm el atmış duruma :):)
sevtap ve hilal hoş geldiniz kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr
güle güle canımcanolar ben cikiyorum esimle bebkek odalaria bakmaya gidiyoruz
hepinizi öpüyorum bye
güle güle ablacımben çıkıyorum kızlar, herkesle vedalaşıp helalleşeyim, zaten o arada zil çalar eve gidince açarım yine topiği, öpüldünüz şimdilik byeeeeeeeeeee :)
ana sendemi gittin kıı güle gülee şekerimkızlar herkese iyi akşamlar öpüyorum bye byee
ÖZLEDİK KUZUM YAA hepimiz iyiyiz şükür sıkıntıdan çen çen çene çaldık napalım sıcaklardan giridk donlardan çıktık cerenimiz iyiymiş annesi maşallah yakında güzel haberinide alıcaz inşallah bir vazda olsun balım benimmm sen geldin ben çıkıyorum ama olsun seni gördüm ya yeter çok öpüyorum canım görüşrüz yine kendine çok iyi bak emii cerenimizede habersiz bırakma bizi arada gel ya çok özlüyoruz seniii :1hug:
gülin hoşgeldin canım nasılsınız bakalım
dünürüm hoşgeldin cicim :1hug:
valla kaynattıkdurduk bugun maşallah
he el attım sınav sınav diye tutturdular kaydirigubbakcemile3
dünür görüyon dimi bunlar böle özledim der sonra kaçarlarr kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ay ortalığı kızştırmıyyım çene çalmakdan yorgun düştüler gitsinerde dinlensinler birazz kaydirigubbakcemile3
hoş bulduk birtanem
biz iyiyiz çok şükür cicim yaydık kendimizi doktora gösterdik bir taraflarımızı ve geldik işte
herşey yolunda imiş çok şükür artık yavaş yavaş ceren hanımın çıkış yolu açılıyor bakalım tam anlamı ile ne zaman açılacak
sen nasılsın gülüm benim ilaydam nasıl keyfin yerindemi?
eşin kızdırmış seni biraz kendine geldinmi? Geçtimi sinirin bitanem?
çok güzeller nurcum güle güle kullanın
nurcum çoraplarıda olmuş ilaydanın küçük emrahlıkdan çıktı artık kaydirigubbakcemile3
gülçüncim hoşgeldin canım nasılsın
canım bizde iyiyiz ilayda ile oturuyoruz hala geçmedi sinirim ama atlatmaya çalışıyoruz hala gelmedi...
az kaldı tabiki cerenimiz yavaş yavaş gelişe hazırlanıyor annesi sağlıkla gelsin inş
ceren hoşgeldin valla özledik seni bende işime ara verdimne kadar yaptıysam..sonra yine bakarım sanırım...millet dagılmış bakıyorum...nurcum albüme baktım ne güzlemiş cicileriniz valla kıskandım kız bebek kıyafetleri hoşuma giderdi şimdi bende alabilecem..
ceren hoşgeldin valla özledik seni bende işime ara verdimne kadar yaptıysam..sonra yine bakarım sanırım...millet dagılmış bakıyorum...nurcum albüme baktım ne güzlemiş cicileriniz valla kıskandım kız bebek kıyafetleri hoşuma giderdi şimdi bende alabilecem..
gülçinim evet yapacagım alışverişide bu ara pek harcamak istemiyorum para hem akçaya gitme durumumuz var hem hataya nikaha elimde para olması lazım..yine ufak tefek bir kaç şey alırızda zaten kayınvalidem bir kısmını izmirden akçayda oralardan alacaktı onların aldıklarına göre bakacam bende..zevkleride iyidir hani
bende iyiim canım evet gelemedim pek işler yoğundu anca toaprladımteşekkür ederim canım..<
sen nasılsın bugün bakalım pek katılamadın
hoş bulduk arifeemmmmmm
iyiyim birtanem sen nasılsın gülüm
nasıl gidiyor hayat
herşey yolunda değilmi?
Bu cumartesi tekrar doktora gideceksin değilmi guatr için
hadi bakalım hayırlısı balımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?