- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.461
ben gellldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
amma yazmışsınız kızlar valla okuyamadım yarısını pes ettim sonunda
nurucum göbüşün çok tatlııııı maşalah
gönülcüm oğlun çok tatlı çıkmış maşallah
hilalcim korma canım sakin ol ve bekle bişi olursada hiç vakit kaybemeden doğru doktora inşallah bişi yoktur allah büyük canım dualarımız seninle güzelim
ben gellldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
hilalcim korma canım sakin ol ve bekle bişi olursada hiç vakit kaybemeden doğru doktora inşallah bişi yoktur allah büyük canım dualarımız seninle güzelim
güle gülee topik beklemez valla ilerlerr ben diyeyim :) torpil yok öleekızlar bende bıraz kacar gıdımde az dınleneyım 5 gıbı gelırim yıne optummmm hepinizi kocaman hilalcım az uzan sendee..dıkkat et kendıne haberlesırız.ıyı sohbet ler cok yazmayyın okuması zor oluyorrrzemuszemus
dua ederiz canım sen iyi düşün öptüm bytamam ağrım yok ama bilmiyorum ya ben biraz bekliyim.hadi çıkıyorum ben.dua edin bana öptüm
canım hoşgeldin demek zeynebimiz biraz yaramaz uyumuyor öylemi annesi ilk zamanlar alışana kadar olur canım sıkma canını ceren bu sabah gitti doktora bir santim açılmış herşey yolundaymış beklemede ceren hanımın keyfi gelince gelecek inşallah herşey yolunda tatlım sende kendine iyi bak zeynebimizede emi öptümBulcuk+, CIGDEM79+, GCAN, kumsal+, mavi deniz+, RuzgarDeniz+, sevvttaapp, slvmsstr
herkese selam
nabersiniz bacılar?
bizde kızımla okuldan geldik
2 sınavım vardı bugün:sinifsinif:
sonra annemle banyo yaptıdık meleğime
ama uyumadı gittilmaz:
en son annem uyuttu sonra biz eve gidiyoruz dediler gittiler
zeynep yine uyandı deminden beri uğraşıyprum yeni uyuttum
bende yatıcam biraz
özledim yaw sizleri
görüşemiyoruz hiç
sonra sonra hiç gelen giden olmayacak topiğimize
bu arada cerenden haber var mı?dr.a tekarar ne zaman gidecekti?
geçmişi okuyamıyorum umarım kimseyle ilgili bir sorun yoktur
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
güle güle canım geçmiş olsun bol su içbenim az işim var sonra gelirim yanınıza .balımda yine hafiften tuttu sizden uzak olsun...görüşürüz..
evet bugün çenemiz düştü yeni arkadaşlarda vardı derken aldık başımızı gittik aman hep böyle olsun dimi hoşgeldinnn canımcım nasılsınben gellldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
tamam canım hadi görüşürüz :)kızlar bende bıraz kacar gıdımde az dınleneyım 5 gıbı gelırim yıne optummmm hepinizi kocaman hilalcım az uzan sendee..dıkkat et kendıne haberlesırız.ıyı sohbet ler cok yazmayyın okuması zor oluyorrrzemuszemus
dualarım seninle canım, habersiz bırakma muhakkak haber ver bizetamam ağrım yok ama bilmiyorum ya ben biraz bekliyim.hadi çıkıyorum ben.dua edin bana öptüm
canım hazır Zeynep uyumuşken sen de uyu hemen... bu sabah gitti doktora, 1 cm. açılma olmuş, inşallah normal doğum olacakmış, eğer perşembeye kadar doğurmazsa tekrar kontrole gidecekBulcuk+, CIGDEM79+, GCAN, kumsal+, mavi deniz+, RuzgarDeniz+, sevvttaapp, slvmsstr
herkese selam
nabersiniz bacılar?
bizde kızımla okuldan geldik
2 sınavım vardı bugün:sinifsinif:
sonra annemle banyo yaptıdık meleğime
ama uyumadı gittilmaz:
en son annem uyuttu sonra biz eve gidiyoruz dediler gittiler
zeynep yine uyandı deminden beri uğraşıyprum yeni uyuttum
bende yatıcam biraz
özledim yaw sizleri
görüşemiyoruz hiç
sonra sonra hiç gelen giden olmayacak topiğimize
bu arada cerenden haber var mı?dr.a tekarar ne zaman gidecekti?
geçmişi okuyamıyorum umarım kimseyle ilgili bir sorun yoktur
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
hoşbbulduk canım nasılsınhosgeldin canim sagol teyzesi
hoşbulduk canım evet anca toparladım canımhoşgeldin arifecim gözlerim seni aradı topikde
çokmuydu işlerin
yeni arkadaşlarda hoş gelmiş yetişemedim valla sonunda bıraktım bende hoşbulduk iyiyim sen nasılsınçiğdemcim
Ceren gelİyorr mÜjdeeeeeeee
nasıl yaniiiiidelikafaduldendelikafaduldendelikafadulden:1shok::1shok:
CERENNNNNNNNNNNNNNNNN
BALIMMMM HOŞGELDİNNNNa.s.
cereniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, birtaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, gün ışığııııııııııııııııııııııım, özledik seni yaaaaa... kulaklarını çınlattık :)
ben çıkıyorum kızlar, herkesle vedalaşıp helalleşeyim, zaten o arada zil çalar eve gidince açarım yine topiği, öpüldünüz şimdilik byeeeeeeeeeee :)
hoş bulduk ruh ikizimmmmmm
nasılsın bitanem iyimisin? Formdasın yne bu gün maşallah :)
zeynebimiz odası geliyormuş cumartesi hadi bakalım hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?