Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

hosgeldin canim sagol teyzesi

beyazcım cvp yazmadan çıkmak istemedim cnm ya çok yoruluyorsun sende inşallah zeynep biran çnce düzelir uykusu falanda hala devam ediyormu gaz sıkıntısı..ceren hala dogrumadı zamanı var bizimkinin yeri rahat sanırım olsun zmanı gelince bekliyoruz biz..hilalcim doktoruna sor sen yinede fazla oturma git yat dinlen..

hoşgeldin arifecim gözlerim seni aradı topikde
çokmuydu işlerin

güle gülee topik beklemez valla ilerlerr ben diyeyim :) torpil yok ölee

tamam ağrım yok ama bilmiyorum ya ben biraz bekliyim.hadi çıkıyorum ben.dua edin bana öptüm
dua ederiz canım sen iyi düşün öptüm by

canım hoşgeldin demek zeynebimiz biraz yaramaz uyumuyor öylemi annesi ilk zamanlar alışana kadar olur canım sıkma canını ceren bu sabah gitti doktora bir santim açılmış herşey yolundaymış beklemede ceren hanımın keyfi gelince gelecek inşallah herşey yolunda tatlım sende kendine iyi bak zeynebimizede emi öptüm

benim az işim var sonra gelirim yanınıza .balımda yine hafiften tuttu sizden uzak olsun...görüşürüz..
güle güle canım geçmiş olsun bol su iç

evet bugün çenemiz düştü yeni arkadaşlarda vardı derken aldık başımızı gittik aman hep böyle olsun dimi hoşgeldinnn canımcım nasılsın

iyiyim beyazcım sen nasılsın maşallah kızımıza ohhh missss kokuyodur şimdi zeynebimiz
bizde seni çok özledik canım herşey yolunda bi yaramazlık yok şimdilik kimsedebi yaramazlık yok çok şükür gülçinde iyi şükür cerenimiziz yeri baya rahat son günlerinin keyfini çıkarıyor

tamam canım hadi görüşürüz :)
tamam ağrım yok ama bilmiyorum ya ben biraz bekliyim.hadi çıkıyorum ben.dua edin bana öptüm
dualarım seninle canım, habersiz bırakma muhakkak haber ver bize
canım hazır Zeynep uyumuşken sen de uyu hemen... bu sabah gitti doktora, 1 cm. açılma olmuş, inşallah normal doğum olacakmış, eğer perşembeye kadar doğurmazsa tekrar kontrole gidecek

beyazcım benim ismimi yazmamışın ama ben sana yazayım...
maşallah prensesimize şimdiden okul yollarında geziyor misler gibide olmuş bizim için kokla onu

hosgeldin canim sagol teyzesi
hoşbbulduk canım nasılsın
hoşgeldin arifecim gözlerim seni aradı topikde
çokmuydu işlerin
hoşbulduk canım evet anca toparladım canım

heeeeeeeeeeeyyyyyyyyyyyyyy milllleeeeeeeeeeeettttttttttt biz geldik
ulaan amma ne düşmüşçeneniz yaaaa geldim 1 saattir geçmişi okuyorum bir şey kaçırmayayım diye ama baktım oalcak gibi değil son sayfaya attım kendimi bu ne hal yaaa
aynı mahalle karıları gibi olmuşsunuz çen çen çen :):):)
topiği açıp oturdum ayıptırrr söölemesi dondurma yemeye başladım anam bir kase dolusu dondurma bitti sayfalar bitmedi yaa o kadar yazmışınız :):):)

bakıyorumda sınavlar yapılmış dünürüm el atmış duruma :):)

sevtap ve hilal hoş geldiniz kızlaaaaaaaaarrrrrrrrrrr

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................39. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................37. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................34 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 33. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................33. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................26. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................23. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................23. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................21 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................20. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................18. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................18. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................16. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................16.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 11. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................8. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

cereniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, birtaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, gün ışığııııııııııııııııııııııım, özledik seni yaaaaa... kulaklarını çınlattık :)

ben çıkıyorum kızlar, herkesle vedalaşıp helalleşeyim, zaten o arada zil çalar eve gidince açarım yine topiği, öpüldünüz şimdilik byeeeeeeeeeee :)

cereniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim, birtaneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem, gün ışığııııııııııııııııııııııım, özledik seni yaaaaa... kulaklarını çınlattık :)

hoş gördük ablacımmmmm
evet okudum ablaa baya bir anmışsınız beni
unutulmamak çok güzel:):):):)

ben çıkıyorum kızlar, herkesle vedalaşıp helalleşeyim, zaten o arada zil çalar eve gidince açarım yine topiği, öpüldünüz şimdilik byeeeeeeeeeee :)

hadi eve git ve bir an önce aç topiği ben buralardaykene görüşelim :):)

hoş bulduk ruh ikizimmmmmm
nasılsın bitanem iyimisin? Formdasın yne bu gün maşallah :)
zeynebimiz odası geliyormuş cumartesi hadi bakalım hayırlı olsun

ÖZLEDİK KUZUM YAA hepimiz iyiyiz şükür sıkıntıdan çen çen çene çaldık napalım sıcaklardan giridk donlardan çıktık cerenimiz iyiymiş annesi maşallah yakında güzel haberinide alıcaz inşallah bir vazda olsun balım benimmm sen geldin ben çıkıyorum ama olsun seni gördüm ya yeter çok öpüyorum canım görüşrüz yine kendine çok iyi bak emii cerenimizede habersiz bırakma bizi arada gel ya çok özlüyoruz seniii :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…