Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

tebrik ederim allah kucağına almayı nasip etsin

hoş geldin güzelim gözün aydın
bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallaaahhhh
rabbim kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsinnn...

canım benimmm inşallah güzel haberler alıcaksın doktordan ve bebiş için çalışmalara devam ediceksin son sürat hızla ve ben inanıyorumki bebeğin fazla bekletmeden seni gelicek sakın ama sakın irem gibi kopma bizden yada neşe gibi ayrılma olurmu birtanem
içindeki umudu hiç yitirme bir gün sende anne oalcaksın önce buna sen inan. Dualarım hep seninle balım.
stres yok unutmaaa opuyorumnanaktan

ha bide şeyi soarcam şimdi doktorum beni allatan yani vajınadan muayene etmek ıstemıyorum dedi göbekten bakacam oyuzden sımdı pek net gozukmez dedı haftaya gel sızde gobekten ultrasonda kese nezamn net gozuktu

canım dr. doğru söylemiş istersen 7. haftanda git doktora yani üç hafta sonra felan dr. ultrasonla göbekten bakar hem keseyi hemde kalp atışını görürsün
ama herşeyden önce sakin vede sabırlı ol önünde dokuz ay gibi uzun bir süre var herşeyi iyi yönünü düşün ve öyle olsun.

neden berbat bir yer dedinki gülüm yazın çok sıcak oluyor biliyorum ama denizi olan bir yer oldugunu için nemli..

ççooooooooooookkkkkkkkkk aşırı değişik bir sıcağı var oranın birde toz kalkıyor sürekli yanıyorsunnn yaaa
ben kardeşimin yemin törenine gitmiştim mahvoldum neyse sen başka rahat ferah bir yerlere gidersin belki gülüm

nikah oldugu için gitmek zorundayım ablamın nikahı canım

evet doğru ablanın nikahı olunca mecbur gidiceksin canım aman dikkat et fazla yorma kendini

ben geldim herkes gittimaşallah kudurmuşsunuz yine bu gün yetişemedim size :):):)
neyse alacağım olsun bilenler biliyor beni nede olsa :):)
şimdide kimse yazmıyor yaa bari bende evdeki işlerimi yapayım yavaş yavaş yine gelirim kızlar

ayy canım banada bi ağırlık bastı ya elim kolum zor kalkıyor...
ben karnımı doyurdum kocişe yemek yapmadım sinirlendirdi beni

inşallah canım inşallah aslında çalışmalara devam ama benim hiç umudum yok hormaonlar birbirine girmiş zaten -tatlicadiarzu-
dediğin gibi umarım fazla bekletmez sıpam yok canım bırakırmmıyım ben sizi hiç
naparım sonra eşimden sonra en büyük desteğimsiniz öyle bi niyetim yok cicim
ben o umudu hep içimde taşıyorum canım ve inanıyorum hayırlısıyla bekliyoz bebişimizi
inşallahhhhhhhhhh sağol canım arkadaşım allah razı olsun opuyorumnanaktan

kızlar coook tesekur ederiğm hepinize ...valla içim rahatladı....kumsalcım umarım bu ay sende bıze ktılırsın dualarım ısteyen herkese ınsallaaaaaaaa ...kızlar iiki varsınız ya gercekten........

ceren cim valla antakyada şuan ev ama daha önce isk derunda yaşadık orasıda ayrı ama toz olyı pek dikkatimi çekmedi senin bulundugun yerde olmuştur ama sıcagı fena birşey diyemem nemde olunca sürekli ter içinde yapış yapış oluyorsun ama ne yapcan memleket işte kardeşin nerede yaptı askerligini ?çok gezemem zaten helede sıcakta hiç dolanamam akşam üzeri güneş etkisini yitirince zaten çarşıya bile 4 den 5 ten sonra giderdik...

ohh boşver kocayı sen kızınla doydunmu tamam
o gelsin yapsın kendine yemek :umursamaz:
banada nası ağırlık bastı nası otobüse binim eve gidicem bilmim gözmde büyüdü yol :çok üzgünüm:

kızlar coook tesekur ederiğm hepinize ...valla içim rahatladı....kumsalcım umarım bu ay sende bıze ktılırsın dualarım ısteyen herkese ınsallaaaaaaaa ...kızlar iiki varsınız ya gercekten........

bişi değil canım inşalalh canım aminnnnnnn çok teşekkür ederim allah razı olsun

aa kızlarr ilk defa çok şidddetli tekme yedim ödüm patladı noluyo die arka arkaya 3 tane olunca zemuszemuszemuszemusalkisalkisalkisalkisalkisalkis
oğlum dövmeye başladı :dance::sm_cool:

canım yaa sıcaktan heralde bitkin düşüyoruz valla
kız delüüüüü kocana sinirlendin diye adamı açmı bırakıcan yapma gülüm yaaa
bak adam snei teeee adapazarına kahvaltıya getiriyor yapma böyle gülüm alk bi tabak bişi koy adamın önüne :):)

inşallah birtanem herşey çok güzel olucak zamanı var işte beklicez mecbur :umursamaz:

heh çok güzel bir soru gelde hatırla şimdi nerde yapmıştı askerliği kaydirigubbakcemile3
neyse dediğin gibi sıcağı kötü sen dikkatli ol gerisi mühim değil canikom yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…