- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.501
slm kızlarr nasılsınız....bende bu ay hamiş kaldım çok şukur 10 ayımızdı hala ınanmıyorum pazartesı kan testı yaptım degerım 1376 idi yanı galıba 4 haftayı azıcık gecmıs daha doktora gıtmedım cok kucuk daha haftaya gel dedı cok heyecanlıyım korkuyorum mutluyum endıselıyım hersey yolunda gıdecekmı dıye suanda ınana beynımın her hucresı onun ıcın calısyor sadece sımdıden dunyam oldu:ecrin_bebek:
ha bide şeyi soarcam şimdi doktorum beni allatan yani vajınadan muayene etmek ıstemıyorum dedi göbekten bakacam oyuzden sımdı pek net gozukmez dedı haftaya gel sızde gobekten ultrasonda kese nezamn net gozuktu
slm kızlarr nasılsınız....bende bu ay hamiş kaldım çok şukur 10 ayımızdı hala ınanmıyorum pazartesı kan testı yaptım degerım 1376 idi yanı galıba 4 haftayı azıcık gecmıs daha doktora gıtmedım cok kucuk daha haftaya gel dedı cok heyecanlıyım korkuyorum mutluyum endıselıyım hersey yolunda gıdecekmı dıye suanda ınana beynımın her hucresı onun ıcın calısyor sadece sımdıden dunyam oldu:ecrin_bebek:
bende iyiyim canım sağol çalışıyoruz işte
hayat güzel gidiyor şükür bi yaramazlık yok
evet canım doktora gidicem bakalım ne dicek
inşallah kötü sonuçla karşılaşmamda bede kaldığım
yerden devam ederim bebiş içinopuyorumnanaktan
ha bide şeyi soarcam şimdi doktorum beni allatan yani vajınadan muayene etmek ıstemıyorum dedi göbekten bakacam oyuzden sımdı pek net gozukmez dedı haftaya gel sızde gobekten ultrasonda kese nezamn net gozuktu
neden berbat bir yer dedinki gülüm yazın çok sıcak oluyor biliyorum ama denizi olan bir yer oldugunu için nemli..
nikah oldugu için gitmek zorundayım ablamın nikahı canım
kumsalcım cok sagol cnm tesekur ederim...sen kac aylık hamılesın
ben geldim herkes gittimaşallah kudurmuşsunuz yine bu gün yetişemedim size :):):)
neyse alacağım olsun bilenler biliyor beni nede olsa :):)
şimdide kimse yazmıyor yaa bari bende evdeki işlerimi yapayım yavaş yavaş yine gelirim kızlar
hoş geldin güzelim gözün aydın
bebeğin hayırlı uğurlu olsun inşallaaahhhh
rabbim kucağına aldığın günleride görmeyi nasip etsinnn...
canım benimmm inşallah güzel haberler alıcaksın doktordan ve bebiş için çalışmalara devam ediceksin son sürat hızla ve ben inanıyorumki bebeğin fazla bekletmeden seni gelicek sakın ama sakın irem gibi kopma bizden yada neşe gibi ayrılma olurmu birtanem
içindeki umudu hiç yitirme bir gün sende anne oalcaksın önce buna sen inan. Dualarım hep seninle balım.
stres yok unutmaaa opuyorumnanaktan
canım dr. doğru söylemiş istersen 7. haftanda git doktora yani üç hafta sonra felan dr. ultrasonla göbekten bakar hem keseyi hemde kalp atışını görürsün
ama herşeyden önce sakin vede sabırlı ol önünde dokuz ay gibi uzun bir süre var herşeyi iyi yönünü düşün ve öyle olsun.
ayy canım banada bi ağırlık bastı ya elim kolum zor kalkıyor...
ben karnımı doyurdum kocişe yemek yapmadım sinirlendirdi beni
kızlar coook tesekur ederiğm hepinize ...valla içim rahatladı....kumsalcım umarım bu ay sende bıze ktılırsın dualarım ısteyen herkese ınsallaaaaaaaa ...kızlar iiki varsınız ya gercekten........
aa ben yazdım yolladım gitmemiş :gitme:
ayy canım banada bi ağırlık bastı ya elim kolum zor kalkıyor...
ben karnımı doyurdum kocişe yemek yapmadım sinirlendirdi beni
inşallah canım inşallah aslında çalışmalara devam ama benim hiç umudum yok hormaonlar birbirine girmiş zaten -tatlicadiarzu-
dediğin gibi umarım fazla bekletmez sıpam yok canım bırakırmmıyım ben sizi hiç
naparım sonra eşimden sonra en büyük desteğimsiniz öyle bi niyetim yok cicim
ben o umudu hep içimde taşıyorum canım ve inanıyorum hayırlısıyla bekliyoz bebişimizi
inşallahhhhhhhhhh sağol canım arkadaşım allah razı olsun opuyorumnanaktan
ceren cim valla antakyada şuan ev ama daha önce isk derunda yaşadık orasıda ayrı ama toz olyı pek dikkatimi çekmedi senin bulundugun yerde olmuştur ama sıcagı fena birşey diyemem nemde olunca sürekli ter içinde yapış yapış oluyorsun ama ne yapcan memleket işte kardeşin nerede yaptı askerligini ?çok gezemem zaten helede sıcakta hiç dolanamam akşam üzeri güneş etkisini yitirince zaten çarşıya bile 4 den 5 ten sonra giderdik...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?