Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ayyyy koptum yıne kıssss...dr gıttım zaten bu orgzm yuzunden panık atak varya onunla ılgılı bır sorun yanı konsantrasyon bozuklugundan oluyorr:roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 sendede herbirşey var anacığım ya allah yardımcın olsun ne diyeyim

ohooo ilayda alışkın burcucum bunlara, sağolsun senin dünür bayağı bir aydınlatmıştı bir ara... bugün burda olsa yine aydınlatırdı bizleri kaydirigubbakcemile3
valla ya olsa keşke özledim cadıyı ya:gitme:

of çok gülmek yaramaz zaten bana.çamaşırıma kahverengi gibi bi akıntı gelmiş tam anlayamadım ped koydum anlamak için.inş. bişey yoktur ya of
ya allah korusun canım ya dinlen azcıkın bizede haber ver emi gülmekle alakası yok ya öle deme gülmek herbirşeye iyi gelen mucizevi tek ilaçtır gülmekten korkmayınn

işin kötü tarafı banada hiç karışmaz çocuk yeter artık karına karış diyecek

der tabi çocuk karış karış nereye kadar dimi yaakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ped koydum bakalım bidaha gelirse arıcam arasam zaten gel der 1-2 saat içinde tekrarlar herhalde bisorun varsa

olmaz inşallah panikleme zaten olabiliyor bazen öyle akıntılar devam etmiyorsa regl ağrısı gibi ağrın yoksa korkma bekle azıcık birşey olmaz inşallah:Saruboceq:

kızlar bende bıraz kacar gıdımde az dınleneyım 5 gıbı gelırim yıne optummmm hepinizi kocaman hilalcım az uzan sendee..dıkkat et kendıne haberlesırız.ıyı sohbet ler cok yazmayyın okuması zor oluyorrrzemuszemus

Bulcuk+, CIGDEM79+, GCAN, kumsal+, mavi deniz+, RuzgarDeniz+, sevvttaapp, slvmsstr
herkese selam
nabersiniz bacılar?
bizde kızımla okuldan geldik
2 sınavım vardı bugün:sinifsinif:
sonra annemle banyo yaptıdık meleğime
ama uyumadı gittilmaz:
en son annem uyuttu sonra biz eve gidiyoruz dediler gittiler
zeynep yine uyandı deminden beri uğraşıyprum yeni uyuttum
bende yatıcam biraz
özledim yaw sizleri
görüşemiyoruz hiç
sonra sonra hiç gelen giden olmayacak topiğimize
bu arada cerenden haber var mı?dr.a tekarar ne zaman gidecekti?
geçmişi okuyamıyorum umarım kimseyle ilgili bir sorun yoktur
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan

oh masllah size vallaha
biz iyiyiz cok sükür...

ben gellldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiim
amma yazmışsınız kızlar valla okuyamadım yarısını pes ettim sonunda
nurucum göbüşün çok tatlııııı maşalah
gönülcüm oğlun çok tatlı çıkmış maşallah
hilalcim korma canım sakin ol ve bekle bişi olursada hiç vakit kaybemeden doğru doktora inşallah bişi yoktur allah büyük canım dualarımız seninle güzelim

of çok gülmek yaramaz zaten bana.çamaşırıma kahverengi gibi bi akıntı gelmiş tam anlayamadım ped koydum anlamak için.inş. bişey yoktur ya of
hiç böyle düşünme, gülmekten olmaz öyle bir şey... sen şimdi hemen doktorunu ara, belki çağırır belki bir ilaç verir, sonra da ayaklarını yükseğe kaldırarak yat canım... doktorunla konuştuktan sonra da bize hemen haber ver canım, merak ederiz seni
işin kötü tarafı banada hiç karışmaz çocuk yeter artık karına karış diyecek
isyan kopacak diyorsun :)

kaydirigubbakcemile3 sendede herbirşey var anacığım ya allah yardımcın olsun ne diyeyim

valla ya olsa keşke özledim cadıyı ya:gitme:
gerçekten öyle valla ben de özledim
ped koydum bakalım bidaha gelirse arıcam arasam zaten gel der 1-2 saat içinde tekrarlar herhalde bisorun varsa
sen kendi kafana göre birşeyler yapma, ara doktorunu canım
yaa ben gülçini çok özledim niye gelmiyor halasenağlamasenağlama
ben de özlediiiiiiiiiim :gitme:

tamam canım güle güle

tamam ağrım yok ama bilmiyorum ya ben biraz bekliyim.hadi çıkıyorum ben.dua edin bana öptüm
dinlen canım ama bize de haber ver durumunu

güzell anne hoşgeldinn oy kızımız yormuş seni
ceren bugun gitti doktora durumu iyiymiş haftaya tekrar gidicek
evet hepimizin kucağında bebek olunca çok sık uğrayamıcaz bu bi gerçek :gitme:
bizde seni özledik enden ve zeynepten haberler almak bize çok iyi geliyor

benim az işim var sonra gelirim yanınıza .balımda yine hafiften tuttu sizden uzak olsun...görüşürüz..

geçmiş olsun canım işallah çabucak geçer başın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…