E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.441
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 sendede herbirşey var anacığım ya allah yardımcın olsun ne diyeyimayyyy koptum yıne kıssss...dr gıttım zaten bu orgzm yuzunden panık atak varya onunla ılgılı bır sorun yanı konsantrasyon bozuklugundan oluyorr:roflol::roflol::roflol:
valla ya olsa keşke özledim cadıyı ya:gitme:ohooo ilayda alışkın burcucum bunlara, sağolsun senin dünür bayağı bir aydınlatmıştı bir ara... bugün burda olsa yine aydınlatırdı bizleri kaydirigubbakcemile3
of çok gülmek yaramaz zaten bana.çamaşırıma kahverengi gibi bi akıntı gelmiş tam anlayamadım ped koydum anlamak için.inş. bişey yoktur ya of
of çok gülmek yaramaz zaten bana.çamaşırıma kahverengi gibi bi akıntı gelmiş tam anlayamadım ped koydum anlamak için.inş. bişey yoktur ya of
ya allah korusun canım ya dinlen azcıkın bizede haber ver emi gülmekle alakası yok ya öle deme gülmek herbirşeye iyi gelen mucizevi tek ilaçtır gülmekten korkmayınnof çok gülmek yaramaz zaten bana.çamaşırıma kahverengi gibi bi akıntı gelmiş tam anlayamadım ped koydum anlamak için.inş. bişey yoktur ya of
işin kötü tarafı banada hiç karışmaz çocuk yeter artık karına karış diyecek
ohooo ilayda alışkın burcucum bunlara, sağolsun senin dünür bayağı bir aydınlatmıştı bir ara... bugün burda olsa yine aydınlatırdı bizleri kaydirigubbakcemile3
ped koydum bakalım bidaha gelirse arıcam arasam zaten gel der 1-2 saat içinde tekrarlar herhalde bisorun varsa
ped koydum bakalım bidaha gelirse arıcam arasam zaten gel der 1-2 saat içinde tekrarlar herhalde bisorun varsa
yaa ben gülçini çok özledim niye gelmiyor halasenağlamasenağlama
olmaz inşallah panikleme zaten olabiliyor bazen öyle akıntılar devam etmiyorsa regl ağrısı gibi ağrın yoksa korkma bekle azıcık birşey olmaz inşallah:Saruboceq:
Bulcuk+, CIGDEM79+, GCAN, kumsal+, mavi deniz+, RuzgarDeniz+, sevvttaapp, slvmsstr
herkese selam
nabersiniz bacılar?
bizde kızımla okuldan geldik
2 sınavım vardı bugün:sinifsinif:
sonra annemle banyo yaptıdık meleğime
ama uyumadı gittilmaz:
en son annem uyuttu sonra biz eve gidiyoruz dediler gittiler
zeynep yine uyandı deminden beri uğraşıyprum yeni uyuttum
bende yatıcam biraz
özledim yaw sizleri
görüşemiyoruz hiç
sonra sonra hiç gelen giden olmayacak topiğimize
bu arada cerenden haber var mı?dr.a tekarar ne zaman gidecekti?
geçmişi okuyamıyorum umarım kimseyle ilgili bir sorun yoktur
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
hiç böyle düşünme, gülmekten olmaz öyle bir şey... sen şimdi hemen doktorunu ara, belki çağırır belki bir ilaç verir, sonra da ayaklarını yükseğe kaldırarak yat canım... doktorunla konuştuktan sonra da bize hemen haber ver canım, merak ederiz seniof çok gülmek yaramaz zaten bana.çamaşırıma kahverengi gibi bi akıntı gelmiş tam anlayamadım ped koydum anlamak için.inş. bişey yoktur ya of
isyan kopacak diyorsun :)işin kötü tarafı banada hiç karışmaz çocuk yeter artık karına karış diyecek
gerçekten öyle valla ben de özledimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 sendede herbirşey var anacığım ya allah yardımcın olsun ne diyeyim
valla ya olsa keşke özledim cadıyı ya:gitme:
sen kendi kafana göre birşeyler yapma, ara doktorunu canımped koydum bakalım bidaha gelirse arıcam arasam zaten gel der 1-2 saat içinde tekrarlar herhalde bisorun varsa
ben de özlediiiiiiiiiim :gitme:yaa ben gülçini çok özledim niye gelmiyor halasenağlamasenağlama
tamam canım güle gülekızlar bende bıraz kacar gıdımde az dınleneyım 5 gıbı gelırim yıne optummmm hepinizi kocaman hilalcım az uzan sendee..dıkkat et kendıne haberlesırız.ıyı sohbet ler cok yazmayyın okuması zor oluyorrrzemuszemus
dinlen canım ama bize de haber ver durumunutamam ağrım yok ama bilmiyorum ya ben biraz bekliyim.hadi çıkıyorum ben.dua edin bana öptüm
Bulcuk+, CIGDEM79+, GCAN, kumsal+, mavi deniz+, RuzgarDeniz+, sevvttaapp, slvmsstr
herkese selam
nabersiniz bacılar?
bizde kızımla okuldan geldik
2 sınavım vardı bugün:sinifsinif:
sonra annemle banyo yaptıdık meleğime
ama uyumadı gittilmaz:
en son annem uyuttu sonra biz eve gidiyoruz dediler gittiler
zeynep yine uyandı deminden beri uğraşıyprum yeni uyuttum
bende yatıcam biraz
özledim yaw sizleri
görüşemiyoruz hiç
sonra sonra hiç gelen giden olmayacak topiğimize
bu arada cerenden haber var mı?dr.a tekarar ne zaman gidecekti?
geçmişi okuyamıyorum umarım kimseyle ilgili bir sorun yoktur
hepinizi öpüyorumopuyorumnanaktan
benim az işim var sonra gelirim yanınıza .balımda yine hafiften tuttu sizden uzak olsun...görüşürüz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?