- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.541
umarım daha iyisindir canım, seni merak ettim belki bir not bırakmışsındır diye, yanılmamışım :) eğer akıntı koyulaşırsa doktorunla muhakkak görüş canım, bu akşam iyice dinlen canım :)selam herkese gerçi kimse yok ama.ben yaytıyorum sürekli bidaha olmadı.olsaydı gidicektim hemen doktora merak etmeyin die yazdım.zaten tam anlamadım sarı mı kahve mi benim sarı akıntım oluyo zaten doktor normal demişti.inş. bişey yoktur çok öptüm herkesiiiiiiiiiiiii
hiçbir şey yapmadığım halde yorulmuşum canım, sanırım sıcaktan böyle oldum :) lütfen fırsat buldukça gel çünkü seni çok özlüyoruz, doğumdan sonra zaten bu kadar sık görüşemeyeceğiz, en azından bugünlerde acısını çıkaralım hayatım :)ne o abla okulun son günü baya yoruldun sanırım
neyse artık önünde up uzun bir tatil dönemi var tadını çıkar bol bol
bende fırsat buldukça sizlere katılacağım canlarım çok özlüyorum sizleri çünkü
akşamları ve hafta sonları genelde böyle burası canım, herkes kocişleriyle ilgileniyor :) sana da iyi geceler :)kimsecikler yok neyse kızlar hepınıze hayırlı gecelerkaydirigubbakcemile3
kız kendin yapamıyorsun diye ne çatıyorsun millete kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 şaka şaka... hiç çekilmiyor değil mi? bir de ne kadar gamsız oluyor millet ya, utanmıyorlar hiçbende geldim kızlar çok yorulmuşum yolda zor geldim sıcakda
hermen yattım üst kattaki azgın salkların yatak gıcırtısına uyyamadım vee baardım
onalrda kalktılar gittiler dalmışım sonra şimdi yicek bişeyler hazırlıyaım kendime
neyse ben birazcıcık uzanayım zaten kimseciklerde yok şka topikler daha çekici geldi zaaaaarr
belki yine uğrarım söz vermiyorum ama.....
benim eşim gec gelıyor 11 ve 11 bucuk arası sıkılıyorum cok fılızcım sen ne yapıyorsun nasılsın...
iyiyim canım, benim de eşim geç geliyor o yüzden ben de bilgisayar ve TV ile oyalanıyorum :)
aynen valla suanda askı memnuyu ızlıyorum bende sanırım yınede senın kızın var yanında tek deılsın beım kımsecıklerım yok:çok üzgünüm:
albumunde resım vardıda kucuk guzeller guzelı bır kız....kac yasındasın albumdekı senmısın ?
albümdeki küçük güzeller güzeli kız görümcemin kızı :) albümdeki benim ve 42 yaşındayım :)
slm kızlarr bende geldimm benim kocişte gelmedi daha yanlızım takılıyorum öyle
sen de mi bizdensin canım, katıl o zaman bize :)slm kızlarr bende geldimm benim kocişte gelmedi daha yanlızım takılıyorum öyle
evet canım, geç evlendim, bana istediğin gibi hitap edebilirsin canım :) çok teşekkürler evet çok şükür ki göstermiyorum yaşımı, takvim istiyorsan yardımcı oluruz canım :)masallah valla ılk hamılelıgın sanırım hayırlı olsun...annemle yasıtsın sakın yanlıs anlama ozaman ben sana artık abla derım yaaaa ayıp oyle fılız falan:))albumdekı sensın ozaman gostermıyorsun ama...masallah buarada bebişlerın tarıhlerını gosterıyorya altta o nasıl oluyor ben bulamıyorum:)))
evet canım, geç evlendim, bana istediğin gibi hitap edebilirsin canım :) çok teşekkürler evet çok şükür ki göstermiyorum yaşımı, takvim istiyorsan yardımcı oluruz canım :)
hoşbulduk canım bende aşkı memnuya bakıyorum kız harbiden hoş oldu valla
yaa valla diziyi izlerken özendim şarap marap bakımlı olmak
şimdi ne kadar uzağım öyle hoş olmaya(((
valla çok hoş oldu gerçekten :)hoşbulduk canım bende aşkı memnuya bakıyorum kız harbiden hoş oldu valla
ben yaparım senin yerine canım, son adet tarihin neydi?cok tesekkurler cok ıyısın...nasıl olucak bu takvım nasıl yapacagım:)))
heyooooo oğluşun resimleri geliyooooooooooooooooo hihoyyyt hihoyyyt hihoyyytevet ablacım sizdenim bebişimin kıyafetlerinin resmini çekiyodum makinanın pili bitti dolmasını bekliyorum şimdi :)))
uyuz olmak ne kelime, bir kaşık suda boğasım geliyor vallabende ızlıyorum uyus oluyorum kadına ya ınsan oyle bır kocayı aldatırmı?hatta ınsan kocasını anlatırmı?:roflol:
bende ızlıyorum uyus oluyorum kadına ya ınsan oyle bır kocayı aldatırmı?hatta ınsan kocasını anlatırmı?:roflol:
hiç sorma yaaa... ama seneye yaza fıstık gibi olacağız kızlar zemuszemusyaa valla diziyi izlerken özendim şarap marap bakımlı olmak
şimdi ne kadar uzağım öyle hoş olmaya(((
valla benim de bu yaz benim için de farklı olacak :) yasaklarla dolu kaydirigubbakcemile3eeee olacak artık neyapalım anneler cook fedakar bosuna demıyorlar:))bu yaz tatıle gıdecegız...alkolsuz bır tatıl yapacagım bıraz garıp olucak en azından onceden eglenmeye gıderken bıkac bısıler atıyordumm ama sımdııı nerdee:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?