- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.561
şekerim kocanın salaklığı o ateşle barut aynı yerde insan hiçmi farketmez
hayırlısı seneye acısını cıkartırız artıkın:))valla benim de bu yaz benim için de farklı olacak :) yasaklarla dolu kaydirigubbakcemile3
10 subat son adet tarıhım sanırım suanda 17 hafta 5 gunluk erkek
sen sütünü iç bakiim kaydirigubbakcemile3:teytey:kadehde benim kadehlerden hatunun iyice canım çekcek şimdi
inşallah canım :)hayırlısı seneye acısını cıkartırız artıkın:))
bu sayfanın en üstünde kullanıcı paneli butonu var, ona tıkla ve profili düzenleye gir o sayfada, o sayfanın en altında kilo-doğum takip kısmına aşağıda sana vereceğim linki kopyala ve değişiklikleri kaydet butonuna tıkla canım :)
yuh artık... sinir oldum iyice yaaaaaa... çok kızdım Bihter'e
tamam tatlım, hazırlayınca haber ver bakalım albüme :)aktarabildiklerimi albüm yapıcam kalanını sonra hallederim artık
bence biraz daha bekle eğer hala hastalnmazsan doktorunu ara canımslm arkadaslar hesaplayıcıya gore adet tarıhım 9 hazırandı ama hala olmadım ama dun ıdrar testı yaptım ama negatıftı 3 ay oncede dusuk yappmıstım dusukten sonrakı ıkı ayda hep duzenlı olarak ayın 10 unda geldı ne yapmalıyım pek belırtımde yok ara ara kramplar gırıo karnıma ates basıo arada akıntımda var sarımtrak onun dısında pek bısı yokfisfisfis
rica ederim canım, ne demek :)cok tesekkurler senıde yordummm canımmm ellerıne saglıkzemuszemus
boyutları küçülttün mü?yav yüklenmiyor resimler yine iş yerinde deniyyim bari ben nedense evden denedimde hata veriyor sürekli
bayanlar ben bi duş alıp uyku moduna geçeyim
sütümüde içip tabii kaydirigubbakcemile3
size iyi geceler yarın görüşürüz çok öptüm
bayanlar ben bi duş alıp uyku moduna geçeyim
sütümüde içip tabii kaydirigubbakcemile3
size iyi geceler yarın görüşürüz çok öptüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?