Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

, RuzgarDeniz benımde eşim geldi filiz ablacımmm...bende cıkayım artık yarın gorusuruz allah sanada rahatlık versın gecen ıyı olsun optum eşimde yazdıklarımı okuyor slmı var:))):roflol::roflol:

Yeryüzündeki herkes ölür ve Tanrının huzuruna
çıkarlar...

Tanrı buyurur :

' Erkekler iki sıra olsun, bir sırada karıları tarafından yönetılen erkekler, diğer sırada karılarını yöneten erkekler. Bütün kadınları cennete aldım, onlar meleklerle birlikte ayrılsınlar şimdi! '

Kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına geçer. Karıları tarafından yönetilen erkeklerin sırası kilometrelerce uzarken, karılarını yöneten erkeklerin
sırasında sadece bir adam durmaktadır.

Tanrı uzun sıradakilere hışımla bağırır: " Kendinizden utanın! Sizi bu dünyada güç ve iradenin temsilcisi olarak yarattım! Şuraya bak, hepiniz güçsüz, karaktersiz yüzlerce kilometrelik sıra olmuşsunuz.. Şu tarafta tek başına gururla dikilen kuluma
bakın ve ondan ders alın!'

Ve ona dönerek;

" Anlat bunlara kulum ; sen ne yaptın da ''Karılarını yöneten erkekler '' sırasında tek oldun?

Adam cevap verir :

-Bilmem... Karım bana burda durmamı söyledi

slm kızlar nasılsınız? ben dün doktora gittim malum 3 lü için ultrasonla baktı gayet iyi dedi sıpam çok hareketli kan vermeye gittik sonra..p.tesi alabilecegiz sonucu büyük ihtimalle..10 gün sonrasına ayrıntılı ultrasona girin dedi namı deger eyüp amcamıza gidecez onun için bu işte uzman sayılır..bakalım bugünde onun randevusunu alacaz..güneş kremi kullanabilirmiyim diye sordum gerçi yüzüme lekeden korunmak için sürüyordum..kullanabilecegimi pek fazla güneşlenmemi istemedi...denize havuxa girebilirsin dedi..durumlar böyle umarım 3 lünün sonucuda iyi çıkar...rabbim tüm işlerimizi rast getirsin..

Günaydın kızlar. hayırlı cumalar hepinize.
günaydın haticee
sanada hayırlı cumalar

slm mavicim maşallah ufaklık kıpır kıpır dimi
üçlüde iyi çıkcak merak etme hiç :Saruboceq:

burcu cnm benim inşallah iyi çıkra 2 lide bir sıkıntı çıkmamaıştı zaten....ayrın tılı içinde randevuyu aldık bile az önce 20 haziranda gidecem c.tesi günü..

günaydın arifecim
iyyim sen nasılsınn
sağol teyzesi amiinn darısı sana
bende iyiyim canım sağol geldik gene çalışıyoz haftanın son günühihoyyyt
aminnn canımm inşallah :Saruboceq:
Günaydın kızlar. hayırlı cumalar hepinize.
günaydın canım nasılsın sanada hayırlı cumalar

mavicim günaydın nasılsın aman ne güzel hbaerler getirdin bize maşallah kzımıza
test sonuçların güzel çıkıcak inşallah sen merak etme canım deniz havuz serbest
hadi bakalım tatile zemuszemus

kumsalım sagol evet kıpır kıpır dı bizim zilli..ayy gidebilecegim düşüncesi mutlu ediyor ama işler umarım benim istedigim gibi gelişir malum eleman alınma durumalrı bir an önce alınırda iyi olur bu durumda normal iznimi bile almam zor olur..

inşallah herşey istediğin gibi gönlünde olur canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…