- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.581
günaydın kızlarrr
haftanın son günü zemuszemus
hepinize hayırlı cumalar
günaydın burcum nasılsın canım
sanada hayırlı cumlar
cicileriniz çok güzelmiş güle güle kullanın
günaydın haticeeGünaydın kızlar. hayırlı cumalar hepinize.
slm kızlar nasılsınız? ben dün doktora gittim malum 3 lü için ultrasonla baktı gayet iyi dedi sıpam çok hareketli kan vermeye gittik sonra..p.tesi alabilecegiz sonucu büyük ihtimalle..10 gün sonrasına ayrıntılı ultrasona girin dedi namı deger eyüp amcamıza gidecez onun için bu işte uzman sayılır..bakalım bugünde onun randevusunu alacaz..güneş kremi kullanabilirmiyim diye sordum gerçi yüzüme lekeden korunmak için sürüyordum..kullanabilecegimi pek fazla güneşlenmemi istemedi...denize havuxa girebilirsin dedi..durumlar böyle umarım 3 lünün sonucuda iyi çıkar...rabbim tüm işlerimizi rast getirsin..
bende iyiyim canım sağol geldik gene çalışıyoz haftanın son günühihoyyytgünaydın arifecim
iyyim sen nasılsınn
sağol teyzesi amiinn darısı sana
günaydın canım nasılsın sanada hayırlı cumalarGünaydın kızlar. hayırlı cumalar hepinize.
slm kızlar nasılsınız? ben dün doktora gittim malum 3 lü için ultrasonla baktı gayet iyi dedi sıpam çok hareketli kan vermeye gittik sonra..p.tesi alabilecegiz sonucu büyük ihtimalle..10 gün sonrasına ayrıntılı ultrasona girin dedi namı deger eyüp amcamıza gidecez onun için bu işte uzman sayılır..bakalım bugünde onun randevusunu alacaz..güneş kremi kullanabilirmiyim diye sordum gerçi yüzüme lekeden korunmak için sürüyordum..kullanabilecegimi pek fazla güneşlenmemi istemedi...denize havuxa girebilirsin dedi..durumlar böyle umarım 3 lünün sonucuda iyi çıkar...rabbim tüm işlerimizi rast getirsin..
burcu cnm benim inşallah iyi çıkra 2 lide bir sıkıntı çıkmamaıştı zaten....ayrın tılı içinde randevuyu aldık bile az önce 20 haziranda gidecem c.tesi günü..
kumsalım sagol evet kıpır kıpır dı bizim zilli..ayy gidebilecegim düşüncesi mutlu ediyor ama işler umarım benim istedigim gibi gelişir malum eleman alınma durumalrı bir an önce alınırda iyi olur bu durumda normal iznimi bile almam zor olur..
burcu sen gitmemişmiydin ayrıntılıya?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?