- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.601
geçmiş olsun canım ya umarım birşey olmaz dikkat et kendineselam herkese gerçi kimse yok ama.ben yaytıyorum sürekli bidaha olmadı.olsaydı gidicektim hemen doktora merak etmeyin die yazdım.zaten tam anlamadım sarı mı kahve mi benim sarı akıntım oluyo zaten doktor normal demişti.inş. bişey yoktur çok öptüm herkesiiiiiiiiiiiii
kaydirigubbakcemile3Yeryüzündeki herkes ölür ve Tanrının huzuruna
çıkarlar...
Tanrı buyurur :
' Erkekler iki sıra olsun, bir sırada karıları tarafından yönetılen erkekler, diğer sırada karılarını yöneten erkekler. Bütün kadınları cennete aldım, onlar meleklerle birlikte ayrılsınlar şimdi! '
Kadınlar gittikten sonra Tanrı erkeklerin karşısına geçer. Karıları tarafından yönetilen erkeklerin sırası kilometrelerce uzarken, karılarını yöneten erkeklerin
sırasında sadece bir adam durmaktadır.
Tanrı uzun sıradakilere hışımla bağırır: " Kendinizden utanın! Sizi bu dünyada güç ve iradenin temsilcisi olarak yarattım! Şuraya bak, hepiniz güçsüz, karaktersiz yüzlerce kilometrelik sıra olmuşsunuz.. Şu tarafta tek başına gururla dikilen kuluma
bakın ve ondan ders alın!'
Ve ona dönerek;
" Anlat bunlara kulum ; sen ne yaptın da ''Karılarını yöneten erkekler '' sırasında tek oldun?
Adam cevap verir :
-Bilmem... Karım bana burda durmamı söyledi
günaydın canımgünaydınnnn kızlar nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar
günaydın haticecimGünaydın kızlar. hayırlı cumalar hepinize.
maşallah ona inşallh iyi çıkar canımslm kızlar nasılsınız? ben dün doktora gittim malum 3 lü için ultrasonla baktı gayet iyi dedi sıpam çok hareketli kan vermeye gittik sonra..p.tesi alabilecegiz sonucu büyük ihtimalle..10 gün sonrasına ayrıntılı ultrasona girin dedi namı deger eyüp amcamıza gidecez onun için bu işte uzman sayılır..bakalım bugünde onun randevusunu alacaz..güneş kremi kullanabilirmiyim diye sordum gerçi yüzüme lekeden korunmak için sürüyordum..kullanabilecegimi pek fazla güneşlenmemi istemedi...denize havuxa girebilirsin dedi..durumlar böyle umarım 3 lünün sonucuda iyi çıkar...rabbim tüm işlerimizi rast getirsin..
çıkmaz inşallah canım benimde hepsi temiz çıktı şükür bizdde sırada usg var tarma yani ayrıntılı renkli dört boyutlu dedikleri bumu oluyor bilmiyorum doktorum bir isim verdi orda yaptırıcaz ama daha var bende onu merak ediyorum nasıl olucak diye az daha büyüsün bebişim öyle gidicemburcu cnm benim inşallah iyi çıkra 2 lide bir sıkıntı çıkmamaıştı zaten....ayrın tılı içinde randevuyu aldık bile az önce 20 haziranda gidecem c.tesi günü..
İyiyim Kumsalcığım sağol canım. Cuma gününün rahatlığı var. Çalışıyorum yavaş yavaş.
Bulcuk oğluşunun resmine baktım. Maaşallah çok yakışıklı paşamız. Allah nazarlardan saklasın.
Mavi 3 lü de iyi çıkacak inşaallah. benim kızım o kadar hareketli değil neden acaba? bazen takmıyorum değil. Daha hiç tekme atmadı. Sakin sakin duruyor valla.
Bulcuk oğluşunun resmine baktım. Maaşallah çok yakışıklı paşamız. Allah nazarlardan saklasın.
.
kızlar cerenin kontrolü nasıl geçmiş. Doğum nasıl olacakmış bir bilgi var mı?
tatlım hepsi birbirinden güzel, Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah, sağlıkla sıhhatle :)son bi dneyişle bi kaç bişi ekleyebildim albüme kızlar çıkmadan haber vereyim deidm :))
canım Ceren gayet iyi, doğurmazsa eğer perşembeye tekrar kontrole gidecek, maşallah herşey yolunda :) sen nasılsın? özledik seni :)kızlar iii gecelr hepinize nassınız
cerenden haber almak için uğradım nedir durum
bibilgi verin ltfn
sana da günaydın birtanem :) amiiiiingünaydın kızlarrr
haftanın son günü zemuszemus
hepinize hayırlı cumalar
günaydın tatlım, amiingünaydınnnn kızlar nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar
çok sevindim canım, inşallah test sonuçları da güzel gelecek :) ayrıntılı ultrasonda doya doya seyredecksin kızını :) ne güzel :), bana da doktor sabah 10.00 ile 15.00 arası güneşden uzak dur dedi doktorum, ıslak mayoyu hemen değiştirmek şartıyla denize girmeme izin verdi... canım merak etme 3'lü sonucu da çok iyi gelecek.... amiiiiiiiiiiiiiin :)slm kızlar nasılsınız? ben dün doktora gittim malum 3 lü için ultrasonla baktı gayet iyi dedi sıpam çok hareketli kan vermeye gittik sonra..p.tesi alabilecegiz sonucu büyük ihtimalle..10 gün sonrasına ayrıntılı ultrasona girin dedi namı deger eyüp amcamıza gidecez onun için bu işte uzman sayılır..bakalım bugünde onun randevusunu alacaz..güneş kremi kullanabilirmiyim diye sordum gerçi yüzüme lekeden korunmak için sürüyordum..kullanabilecegimi pek fazla güneşlenmemi istemedi...denize havuxa girebilirsin dedi..durumlar böyle umarım 3 lünün sonucuda iyi çıkar...rabbim tüm işlerimizi rast getirsin..
İyiyim Kumsalcığım sağol canım. Cuma gününün rahatlığı var. Çalışıyorum yavaş yavaş.
Mavi 3 lü de iyi çıkacak inşaallah. benim kızım o kadar hareketli değil neden acaba? bazen takmıyorum değil. Daha hiç tekme atmadı. Sakin sakin duruyor valla.
Günaydın kızlaaaaaaaaaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nasılsınız canlarım? hepinize hayırlı cumalar diliyorum :)
tatlım hepsi birbirinden güzel, Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah, sağlıkla sıhhatle :)
canım günaydın ya geçmişi okudum ancak gelebildim naber kız çatlakkaydirigubbakcemile5çiğdem ses ver günaydınmı?
tatlım günaydın cibinliğe dün dokunmadım dışarıdaydık eşimle bir kaç gün ara vericem canım ama bitince resmini koyucam merak etmegünaydın çiğdemcim nasılsın canım nasıl gidiyor cibinlik çok varmı bitmesine merak ettim
günaydın ablacım cuma olunca çok iyiyiz tabikidee:dance::dance:Günaydın kızlaaaaaaaaaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nasılsınız canlarım? hepinize hayırlı cumalar diliyorum :)
:)
canım günaydın ya geçmişi okudum ancak gelebildim naber kız çatlakkaydirigubbakcemile5
günaydın hanimlar.ya acil bişe sormam alzım.hamilelikte bulantılar ne zaman başlar.iki haftadır inanılmaz bulantıum oluyor sabahları.rüyamda bile bulanıyo.ama adetimede daha çok var.biraz bilgi verebilirseniz sevinirim öptm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?