Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

ıyiyim Kumsalcığım sağol canım. Cuma gününün rahatlığı var. Çalışıyorum yavaş yavaş.

Bulcuk oğluşunun resmine baktım. Maaşallah çok yakışıklı paşamız. Allah nazarlardan saklasın.

Mavi 3 lü de iyi çıkacak inşaallah. benim kızım o kadar hareketli değil neden acaba? bazen takmıyorum değil. Daha hiç tekme atmadı. Sakin sakin duruyor valla.

geçmiş olsun canım ya umarım birşey olmaz dikkat et kendine

kaydirigubbakcemile3

günaydınnnn kızlar nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar
günaydın canım

Günaydın kızlar. hayırlı cumalar hepinize.
günaydın haticecim

maşallah ona inşallh iyi çıkar canım
aminnn

burcu cnm benim inşallah iyi çıkra 2 lide bir sıkıntı çıkmamaıştı zaten....ayrın tılı içinde randevuyu aldık bile az önce 20 haziranda gidecem c.tesi günü..
çıkmaz inşallah canım benimde hepsi temiz çıktı şükür bizdde sırada usg var tarma yani ayrıntılı renkli dört boyutlu dedikleri bumu oluyor bilmiyorum doktorum bir isim verdi orda yaptırıcaz ama daha var bende onu merak ediyorum nasıl olucak diye az daha büyüsün bebişim öyle gidicem

bende hiç kasmıyom kendimi nasıl olsa son gün diyerektenkaydirigubbakcemile3

aynen benimde patronlar yok tek başımayım üst katta
karısı gelir ama oda zararsız
işallah sakin bi gün olurr

Günaydın kızlaaaaaaaaaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nasılsınız canlarım? hepinize hayırlı cumalar diliyorum :)

son bi dneyişle bi kaç bişi ekleyebildim albüme kızlar çıkmadan haber vereyim deidm :))
tatlım hepsi birbirinden güzel, Allah iyi günlerde kullanmanızı nasip etsin inşallah, sağlıkla sıhhatle :)
kızlar iii gecelr hepinize nassınız
cerenden haber almak için uğradım nedir durum
bibilgi verin ltfn
canım Ceren gayet iyi, doğurmazsa eğer perşembeye tekrar kontrole gidecek, maşallah herşey yolunda :) sen nasılsın? özledik seni :)
günaydın kızlarrr
haftanın son günü zemuszemus
hepinize hayırlı cumalar
sana da günaydın birtanem :) amiiiiin
günaydınnnn kızlar nasılsınız
hepinize hayırlı cumalar
günaydın tatlım, amiin
çok sevindim canım, inşallah test sonuçları da güzel gelecek :) ayrıntılı ultrasonda doya doya seyredecksin kızını :) ne güzel :), bana da doktor sabah 10.00 ile 15.00 arası güneşden uzak dur dedi doktorum, ıslak mayoyu hemen değiştirmek şartıyla denize girmeme izin verdi... canım merak etme 3'lü sonucu da çok iyi gelecek.... amiiiiiiiiiiiiiin :)

günaydın haticecim :)

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(dualarınızı bekliyoruz)

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

1. Ceren......................................39. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................37. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................34 . haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 33. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................33. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................26. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................23. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................23. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................21 . Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................20. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................18. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................18. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................16. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................16.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 11. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................8. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

günaydın ablacım
sağolasınn amiiiiiiiiiiiiiiiiiin:Saruboceq:

çiğdem ses ver günaydınmı?
canım günaydın ya geçmişi okudum ancak gelebildim naber kız çatlakkaydirigubbakcemile5

günaydın çiğdemcim nasılsın canım nasıl gidiyor cibinlik çok varmı bitmesine merak ettim
tatlım günaydın cibinliğe dün dokunmadım dışarıdaydık eşimle bir kaç gün ara vericem canım ama bitince resmini koyucam merak etme
çok güzel olucak inşallah

Günaydın kızlaaaaaaaaaaar hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nasılsınız canlarım? hepinize hayırlı cumalar diliyorum :)

:)
günaydın ablacım cuma olunca çok iyiyiz tabikidee:dance::dance:

günaydın hanimlar.ya acil bişe sormam alzım.hamilelikte bulantılar ne zaman başlar.iki haftadır inanılmaz bulantıum oluyor sabahları.rüyamda bile bulanıyo.ama adetimede daha çok var.biraz bilgi verebilirseniz sevinirim öptm

slm kızlar bir cee deyip kaçıyorum hemen
üst katımızda tamir var,zeynebi uyandıracaklar şimdi ya offffff
evi az toparlayıp annemlere kaçıyorum bende şimdi
babam almaya gelecek
biz hazırlabalaım
hepinizi öptüm

günayyyyyyyyddddiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnn canlarimmmmmmmmm cumaniz mübarek olsun allah dualarinizi kabul etsin .ben bugün sizinle olamicam misafir gelicek bana hazirlik yapmaliyim haber vereyim diye girdim.artik pazartesi görüsmek üzre herkeze iyi hafda sonlari iyi dinlenin
allaha emanet olun öptttttümmmmmmmmmm byeeeeeeeeeee

herkesde değişik oluyor bu belirtiler ben 23 haftalık hamileyim hala bulanmıyor midem mesela kaydirigubbakcemile3
adetinede çok varmış mideni üşütmüş olabilirmisin CADIARZU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…