Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

Merhaba kızlar, dün Cunda'daydım, gece de teknede kaldık, o yüzden tekrar uğrayamadım, nasılsınız?

slm ben hamiş deilim hepiniz tedeaviyle mi çocuk sahibi oldunuz acaba ne tadavisi oldunuz ben tedavi oluyorumda umut arıyorum:sinifsinif:
merhaba canım, inşallah en kısa zamanda sen de anne olursun, sakın umudunu yitirme, bu topikte hem tedaviyle hem de tedavisiz hamile kalan arkadaşlar var canım... sadece biraz sabretmen gerekiyor :)
Canım duyduklarıma çok çok sevindim, sabırla bu işin üstesinden geleceksin, eminim... eşini ikna etmen çok güzel bir haber, görüyorsun Allah çok büyük... zamanla herşey daha da yoluna girecek ve sen de miniğine kavuşacaksın, içimden bir ses çok az kaldı diyor :) sen umudunu ve sabrını kaybetme yeterki :) seni çok seviyorum tatlım :) dualarımız seninle ve diğer arkadaşlarla :)
Slm kızlar hepİnİze ya ben bİŞey sorucam cycl prognam kullanıpta hamİle kalan akrabanız tanıdıĞınız yada bu konuyla alakalı bİlgİsİ olan var mı yardımcı olursanız Çok sevİnİrm
hiç duymadım canım, keşke yardımcı olabilseydim :)
zemuszemuskızlar bugün kan testi sonucumu aldım adetime 2 gün kala 214 sizce iyi bir değermi?sizin değerleriniz nasıldı?çok mutluyum hamileyimmmm
kan değerleri kişiden kişiye değişir canımcım, bence senin değerin gayet iyi, hamilelik yolunda sabır çok önemli, inşallah değerlerin güzelce katlanır ve bebişinin önce kesesini sonra da kalp atışlarını görürsün :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım, tebrikler :)
güzelim benim, Zeynep uyuduğu anda sen de yat uyu, vücudunu dinlendir, işler bir şekilde olur ama senin de enerjini toplaman gerekiyor bunlar için :) kolay gelsin tatlım :)
saol cnm evham işte pazartesi dr gidicem tekrar kan vericem 2 katı olmuşsa sorun yoktur herhalde.birde birşey sorucam size benim sol yumurtalığımda ara ara sızlama oluyor bu normalmi?:uhm:
merak etme canım, herşey yolunda bence, o sızlamalar da gayet normal :)
ohhh bayağı iş yapmışsın hayatım, hadi bakalım, eşinle güzel bir vakit geçir, çünkü başbaşa geçireceğiniz sayılı günler bunlar, Ceren hanım teşrif edince tüm ilgiyi kendisine isteyecek ve eşinle başbaşa geçireceğin saatler bir müddet için askıya alınacak :) iyi tatiller birtanem, ben de seni çok seviyorum tatlım :):):):):)
biz geldik ama herke gitmiş...
tansiyonumuz bugün iyi çıktı çok mutlu olduk bu duruma...
neşecim bütün dualarımız seninle canım hayırlısıyla inş bu sefer olacak
çok sevindim hayatım, lütfen kendine çok dikkat et de İlayda vaktinde gelsin :) acele etmesin annesi :)

zeynebi anca uyuttum ama tekrar yine kalkar şimdi
çokkkk acıktım annemi bekliyorum gelsinde yemek yapıp yielim,eşim nöbetçi bugün evde yok pc bana kaldı ama ne faydakaydirigubbakcemile3zeynep var artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sağolsun hiç boş bırakmıyor beni
ayakta sallayınca uyumuyor,beşiğinde de,anakucağında da
eşim öyle bir alıştırdı ki
kuağına alıp gezdiriyor,öyle omzunda uyuya kalıyor yavrum
bende öyle yapıyorum artık
çok hoşuma gidiyor beşiğine koymak istemiyorum hiç
bir süre bekliyorum öylece bakabilirsem yüzüne bakıyorum:ecrin_bebek:bir yandan sırtını sıvazlıyoprum
çok hoşuna gidiyor meleğimin

Gülçinnnn filiz abla çok haklı,son günlerinizi değerlerndirin eşinle
valla 1 aydır şöyle adam gibi sarılabilmiş değilim eşime
gece bile sarılıp yatayım diyorum zeynep anlıyor herhalde kıskanıyor mu nekaydirigubbakcemile3hemen mırıldanmaya başlıyor
7/24 zeynebi düşünüyorum lşimdi
eşimi ben arardım işteyken ne yapıyorsun diye şimdi 3-4 kere eşim arıyor aklıma bile gelmiyor:kedi:
adamlar isyan edecek sonunda:umursamaz:

kan değerleri kişiden kişiye değişir canımcım, bence senin değerin gayet iyi, hamilelik yolunda sabır çok önemli, inşallah değerlerin güzelce katlanır ve bebişinin önce kesesini sonra da kalp atışlarını görürsün :) Allah sağlıkla tamamına erdirsin canım, tebrikler :)

merak etme canım, herşey yolunda bence, o sızlamalar da gayet normal :)

Saol cnm yarın sabah tekrar kan testi yapıcam dr dan rendevu aldım bakalım ne diyecek.dualarınızı esirgemeyin benden:1hug:

canım ya maşallah zeynebimizde büyüyor annesi olsun en sıkıntılı dönemleri atlattın keşke bizde senin gibi bi çırpıda atlabilsek bak meleğin kollarında onu bol bol kokluyosun olcak azıcık huysuzluğu oda nazı cilvesi yapsın okadarda kucakta tutmaya alıştırmasaydın keşke hep isticektir benim yiğenimde o kadar alışmıştıki yere koyunca basıyodu çığlığı

ya kızlar benim bir sorum olucak sizlere benim hem beyaz akıntım var az bişey ama gerisi resmen su gibi şefaf su tarzında akıntım var bebeğin suyundan gitmiyordur değilmi?yarın dr sorucam muhakkak bunuda ama evhamlanıyorum sizlerde de oldumu bu tarzda akıntı?

Saol cnm yarın sabah tekrar kan testi yapıcam dr dan rendevu aldım bakalım ne diyecek.dualarınızı esirgemeyin benden:1hug:
hadi bakalım inş katlanmıştır cnm değerin
evet cnm ya,kucağına almak bambaşkla bir şeymiş,insan kendini unutuyor valla,ellerini ayaklarını heryerini öpüp sıkasım geliyor,darısı başınıza talım,sayılı gün çabuk geçer unutma,bu günlerinin keyfini sürhihoyyyt

cnm akıntıdır o da,bebeğin suyundan gitmez daha oluşmamıştır bile tatlım endi,şe etme sakın

canıııııım demek gezereken uyuyor, yanmışsınız valla siz, kucağa bir alıştıysa yandınız valla, kucaktan inmek ietemeyecek, Allah yardımcın olsun :) demek eşine hasretlik başladı doğumdan beri, napıcaksın? dünyanın merkezi haline geliyor yumurcaklar :) daha doğmadan hayatını ona endeksliyorsun, bak yaz geldi, millet barlarda diskolarda, ben evde oturuyorum, halbuki geçen yaz öyle miydi? kaydirigubbakcemile3 neyse şikayet ettiğimi sanma ama gıpta da etmiyor değilim :) napalım, gelecek yaza kadar bazı şeylerden mahrumuz :)
merak etme, herşey yolundadır :) bize doktordan gelince haber ver tamam mı? biz merak ederiz burada :) dualarımız seninle canım :)
bence doktoruna sor, akıntı normal de sıvı olayını bilmiyorum, öğrenince bize de bildir lütfen :)

inşallah normal akıntıdır kızlar normal su resmen ama kokusuz yarın dr ne diyecek bakalım umarım dediğiniz gibi önemsizdir.şu 3 ay bir geçse sağlıkla.ben kafayı yemedendelikafadulden

inşallah normal akıntıdır kızlar normal su resmen ama kokusuz yarın dr ne diyecek bakalım umarım dediğiniz gibi önemsizdir.şu 3 ay bir geçse sağlıkla.ben kafayı yemedendelikafadulden
sakin ol, böyle yaparsan geçmez tabii :) sabır çok önemli :)
Selam kızlar, nasılsınız?

dünden beri pek ilerlememiş sayfalar. Biz de evde keyif yapıyoruz kocişle.
ohhh iyi yapıyorsunuz canım, benim kociş işde, ben de evde yalnızım
kızlar oğlumun yeni cicilerini ekledim albümeee :)))))))))9
hemen bakıyorum :)

burcucum hepsi birbirinden güzel canım, herbğirine yorum yazmak istedim ama ne diyeceğimi bilemedim, hepsi çok zevkli ve çok güzel tatlım, güle güle giysin inşallah Miraç'ımız :)

Nurcum nasılsın bugün? tansiyonun nasıl canım, devamlı kontrol ediyor musun?

ablacım evde tansiyon aletimiz yok yakınlarda bi özel hastaneye gidiyoruz ama oynuyor tansiyonum hayırlısı artık ders çalışıyordum birazdand dışarı çıkacaz eşim evde oturmamada razı olmuyor deniz bebeğe iyi gelirmiş...
sen nasılsın ablacım kelebeğimiz nasıl

dışarı çıkınca başına mutlaka şapka al canım, çok sıcaksa hava dikkatli ol çünkü sıcakta tansiyonu çıkarır canım...

biz iyiyiz hayatım, evdeyiz, ben de buraya takılıyorum ama herkes ya eşiyle ilgileniyor ya da dışarda galiba :)

mehmet abi nerde ablacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…