Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

maşallah hamarat kadın git bakalım hadi valla ben korkumdan hep yattığım için evi poh götürüyo. kaydirigubbakcemile3

çok yorma tatlım kendini, kolay gelsin :)

doğururken laptop mu olacak kız elinde... sen yaparsın valla :roflol:

maşallah hamarat kadın git bakalım hadi valla ben korkumdan hep yattığım için evi poh götürüyo. kaydirigubbakcemile3

boşver gülüm yat sen şimdi bir kaç hafta sonra ayaklanırsın gör bak asıl o zaman hamileliğin en keyifli dönemini yhaşıyor olucaksın inşallah

çok yorma tatlım kendini, kolay gelsin :)

yormam ablam merak etme zaten oturarak yapıyorum ütüyü kaydirigubbakcemile3

doğururken laptop mu olacak kız elinde... sen yaparsın valla :roflol:

heee doğum çantasına laptop da koyucam kaydirigubbakcemile3
ama hastanede izin verirlermi bilmem ya da kablosuz internet varmı acaba kaydirigubbakcemile3

ayy nrucum gelmiş yakalayamadım işim vardı açıktı ama sayfa ben başında degildim.. nurucm amanda ha dikkat et yükselmemesi gerekiyor benimde bir kaç kez çıktı sürekli doktorum takip et diyor..tuzu kesmek bol su içmek gerekiyormuş benimde çok içtigim zman suyu midem bulanıyor o yüzden fazla da içemiyorum ..ceren fazla yorma kendini senden öncemli degil işler lütfen dikkat et kendine..hilalcim artık umursamamaya başlaman güzel..

nasılsın güzelim? miniğimiz nasıl? uykuları düzene girdi mi annesi?

çok iyiyim ablam sen nasılsın rüzgar deniz nasıl? sude kucağımda şuan agu demeye başladık kendi kendimize gülüyoruz günden güne büyüyo değişiyo. uykularımız yavaş yavaş düzene giriyo maşallah gece uyuma süremiz uzamaya başladı çok şükür.

yaseminim nasılsın sude hanımlar nasıl bakalım..neşemese gelmiş ne haber nasıl gidiyor dersler?
canım benim sen nasılsın?

heee doğum çantasına laptop da koyucam kaydirigubbakcemile3
ama hastanede izin verirlermi bilmem ya da kablosuz internet varmı acaba kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol: :roflol: sen bir sor bakalım var mı? :roflol: :roflol: :roflol:
ben çıkıyorum biraz dinlenicem kendinize iyi bakın Allah a emanet olun.görüşürüzzzzzzzzzzzzz

git dinlen tatlım, sonra görüşürüz :)

biz de iyiyz canım :) Rüzgar bana pek bir rahatsızlık vermiyor henüz, şimdilik çok uslu görünüyor ama bakalım ilerleyen zamanlarda huyu değişir mi bilmem :) kısacası keyifli geçiyor şimdilik :)

maşallah canım inşallah daha da düzene girecek... yerim ben onun agularını.... tam yemelik olmuştur o şimdiiii, bizim yerimize sen mıncıkla annesi :)

iyiyim cok sükür ablacım...bugün uyuyamadım canım cok tatlı ıstıyor annemde fazla yeme dedı...hamıleyken seker yükseliyormus...dünden beri sekerli bişey yemiyorum korkumdan:roflol:

annen haklı ama tamamen de kesme şekeri, vücudunun şekere de ihtiyacı var, yine de dikkatli olmakta fayda var, kilo da yapıyor biliyorsun :)

annen haklı ama tamamen de kesme şekeri, vücudunun şekere de ihtiyacı var, yine de dikkatli olmakta fayda var, kilo da yapıyor biliyorsun :)

evet kılo bıraz fazla aldım zaten ondan telaşlanıyor annem 58 kıloydum sımdı 64 kıloyum 24haftasında kan sekerı olcumu yapılacak ınsallah yuksek cıkmaz..:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…