- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.861
kızlarrrr bana biraz müsaade ütülerim var hazır hava serin iken ütü yapayım sonra kan ter içinde kalıyorum
sürekli aklımı meşgül ediyor evdeki işler yapayımda rahat rahat oturayım
zaten eşim dün akşam dalga geçiyor benimle ya çamaşır asarken yada ütü yaparken doğurucan sen diye
ne yapayım her an doğum olabilir diye sepette kirli çamaşır dolapta ütlenecek eşya bırakmamaya çalışıyorum sonra kim yapacak o işleri dimi ama :):)
kızlarrrr bana biraz müsaade ütülerim var hazır hava serin iken ütü yapayım sonra kan ter içinde kalıyorum
sürekli aklımı meşgül ediyor evdeki işler yapayımda rahat rahat oturayım
zaten eşim dün akşam dalga geçiyor benimle ya çamaşır asarken yada ütü yaparken doğurucan sen diye
ne yapayım her an doğum olabilir diye sepette kirli çamaşır dolapta ütlenecek eşya bırakmamaya çalışıyorum sonra kim yapacak o işleri dimi ama :):)
canım benim fark ettim ablacım ben listeyi
güncellemeri yani yeni gelenleri eklemeyi yapmışsın elerine sağlık valla doğurana kadar kendimi iyi hissettiğim sürece yaparım ablacım merak etme sen
hatta doğurduktan sonrada yaparım diye tahmin ediyorum kaydirigubbakcemile3
hatta kendi doğum tarihimi kendim güncelleyebilirim listede kaydirigubbakcemile3
sizde beni alt listede görünce anlarsınız doğurduğumu kaydirigubbakcemile3
baktım yasemink resim yüklemiş kıskandım:)))
buda bizim bebiş yaseminciğim senin bebişinide çok öpüyorum.[URL=http://img199.imageshack.us/i/bebiim78.jpg/][/URL]
oy oy maşallaaaaah şimdiki kızlar saçlı asma yanaklı Allahım nazarlardan korusun canım benim.. Bende kokluyorum o tombik yanaklarından
maşallah hamarat kadın git bakalım hadi valla ben korkumdan hep yattığım için evi poh götürüyo. kaydirigubbakcemile3
çok yorma tatlım kendini, kolay gelsin :)
doğururken laptop mu olacak kız elinde... sen yaparsın valla :roflol:
nasılsın güzelim? miniğimiz nasıl? uykuları düzene girdi mi annesi?
canım benim sen nasılsın?yaseminim nasılsın sude hanımlar nasıl bakalım..neşemese gelmiş ne haber nasıl gidiyor dersler?
:roflol: :roflol: :roflol: sen bir sor bakalım var mı? :roflol: :roflol: :roflol:heee doğum çantasına laptop da koyucam kaydirigubbakcemile3
ama hastanede izin verirlermi bilmem ya da kablosuz internet varmı acaba kaydirigubbakcemile3
ben çıkıyorum biraz dinlenicem kendinize iyi bakın Allah a emanet olun.görüşürüzzzzzzzzzzzzz
çok iyiyim ablam sen nasılsın rüzgar deniz nasıl? sude kucağımda şuan agu demeye başladık kendi kendimize gülüyoruz günden güne büyüyo değişiyo. uykularımız yavaş yavaş düzene giriyo maşallah gece uyuma süremiz uzamaya başladı çok şükür.
canım benim sen nasılsın?
hoşgeldin sevtapcım, nasılsın?
iyiyim cok sükür ablacım...bugün uyuyamadım canım cok tatlı ıstıyor annemde fazla yeme dedı...hamıleyken seker yükseliyormus...dünden beri sekerli bişey yemiyorum korkumdan:roflol:
annen haklı ama tamamen de kesme şekeri, vücudunun şekere de ihtiyacı var, yine de dikkatli olmakta fayda var, kilo da yapıyor biliyorsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?