- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.921
mehmet abi nerde ablacım
işde hayatım :)
ay ablacım benim hadi gel sana boğaz manzarası ısmarlayayım
ablacım ben çıkıyorum....çok öptüm
merhabalrrrrrr nasılsınız?
zeynebi anca uyuttum dedim ağlamaya başladı yine biraz huysuz hala ben bi bakam da gelem
cnm eşim geceleri yokmuş yanında kim kalacak sakın yalnız kalmalmaz:
Merhaba kızlar, dün Cunda'daydım, gece de teknede kaldık, o yüzden tekrar uğrayamadım, nasılsınız?
ohhh bayağı iş yapmışsın hayatım, hadi bakalım, eşinle güzel bir vakit geçir, çünkü başbaşa geçireceğiniz sayılı günler bunlar, Ceren hanım teşrif edince tüm ilgiyi kendisine isteyecek ve eşinle başbaşa geçireceğin saatler bir müddet için askıya alınacak :) iyi tatiller birtanem, ben de seni çok seviyorum tatlım :):):):):)
zeynebi anca uyuttum ama tekrar yine kalkar şimdi
çokkkk acıktım annemi bekliyorum gelsinde yemek yapıp yielim,eşim nöbetçi bugün evde yok pc bana kaldı ama ne faydakaydirigubbakcemile3zeynep var artıkkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3sağolsun hiç boş bırakmıyor beni
ayakta sallayınca uyumuyor,beşiğinde de,anakucağında da
eşim öyle bir alıştırdı ki
kuağına alıp gezdiriyor,öyle omzunda uyuya kalıyor yavrum
bende öyle yapıyorum artık
çok hoşuma gidiyor beşiğine koymak istemiyorum hiç
bir süre bekliyorum öylece bakabilirsem yüzüne bakıyorum:ecrin_bebek:bir yandan sırtını sıvazlıyoprum
çok hoşuna gidiyor meleğimin
Gülçinnnn filiz abla çok haklı,son günlerinizi değerlerndirin eşinle
valla 1 aydır şöyle adam gibi sarılabilmiş değilim eşime
gece bile sarılıp yatayım diyorum zeynep anlıyor herhalde kıskanıyor mu nekaydirigubbakcemile3hemen mırıldanmaya başlıyor
7/24 zeynebi düşünüyorum lşimdi
eşimi ben arardım işteyken ne yapıyorsun diye şimdi 3-4 kere eşim arıyor aklıma bile gelmiyor:kedi:
adamlar isyan edecek sonunda:umursamaz:
merhaba arkadaslar uclu test sonucum ıyı cıktı cok sukur bebekte ıyı bende ıyıyım tabıkı o ıyı olunca sıze haber edeyım dedım herkese ıyı gezmeler
çok güzel haberler getirmişsin canım, gözün aydın :) inşallah bundan sonra da herşey yolunda gidecek :)merhaba arkadaslar uclu test sonucum ıyı cıktı cok sukur bebekte ıyı bende ıyıyım tabıkı o ıyı olunca sıze haber edeyım dedım herkese ıyı gezmeler
bir pazar akşamından hepinize merhabalaaaaaaaaarrrrrrrrr
biz bu gün hep dışarda idik kahvaltıya diye çıktık gezdik dolaştık ve akşam yemeğimizi yedik eve döndük malum artık son günlerimiz bol bol geziyoruz kocişle :):):)
doktorda zaten gez dolaş demişti onu dinliyoruz :):)
eeee sizlerde ne var ne yok çıtırlarrrrr
kızlaaarr bir göz atayım kendimden haber edeyim dedim yarın akşama kadar yanınıza gelemeyebilirim merak etmeyin sakın beni canlarım eşim işe gidince bende sizin yanınıza gelirim size iyi akşamlar öpüyorummmmmmmm opuyorumnanaktan
oooo maşşallah cnm,çok sevindimhihoyyythihoyyytmerhaba arkadaslar uclu test sonucum ıyı cıktı cok sukur bebekte ıyı bende ıyıyım tabıkı o ıyı olunca sıze haber edeyım dedım herkese ıyı gezmeler
bir pazar akşamından hepinize merhabalaaaaaaaaarrrrrrrrr
biz bu gün hep dışarda idik kahvaltıya diye çıktık gezdik dolaştık ve akşam yemeğimizi yedik eve döndük malum artık son günlerimiz bol bol geziyoruz kocişle :):):)
canım benim eşim gece 12 ye kadar çalışıyor tüm gece değil en geç 12.20 de evde oluyor bir aksilik olsa zaten 10 dakikada evde olur uzak değil mesafe yanımda kimsenin kalması gerekmiyor bu yüzden rahat ol balım :):):)
ooo iyi bari cnm,telefonun şarjı hep olsun ikinizinde:CüvCüv:
kızlaaarr bir göz atayım kendimden haber edeyim dedim yarın akşama kadar yanınıza gelemeyebilirim merak etmeyin sakın beni canlarım eşim işe gidince bende sizin yanınıza gelirim size iyi akşamlar öpüyorummmmmmmm opuyorumnanaktan
canım çok sevindim sağlıkla kucağınada alırsın inşallahmerhaba arkadaslar uclu test sonucum ıyı cıktı cok sukur bebekte ıyı bende ıyıyım tabıkı o ıyı olunca sıze haber edeyım dedım herkese ıyı gezmeler
cnm büyük gün çok yakın artık tadını çıkar bende işler bitince doğuma kadar bütün iznimde dolaşcam inşallah bir sorun olmazsa tabiiibir pazar akşamından hepinize merhabalaaaaaaaaarrrrrrrrr
canım benimmm zeynebimiz pek bir rahata alışmış yawww ne diyim allah kurtarsın
canım benim eşim gece 12 ye kadar çalışıyor tüm gece değil en geç 12.20 de evde oluyor bir aksilik olsa zaten 10 dakikada evde olur uzak değil mesafe yanımda kimsenin kalması gerekmiyor bu yüzden rahat ol balım :):):)
oohhhh teknede temiz açık havada missler gibi uyku çekmişsindir ablacım....
evet biraz iş yaptım bu günde gezdim bol bol ama yine yarına bir sürü iş çıktı :):)
valla ablacım elimdeki bütün fırsatları değerlendirmeye çalışıyorum hep eşimle baş başa olmak istiyorum yapabildiğim kadar artık. Dediğin gibi ceren doğunca aynı evde hatta aynı yatakta bir birimize haret kalacağız :):):)
canım benim yaaa kıyamam ben sana demek eşine hasretsin azıcık daha sabır birtanem zeynebimiz yeni dünyasına biraz daha alışsın o zaman bol bol hasret giderirsiniz inşallah eşinle gülüm.
rukiyee gözün aydın güzelim ne güzel haberler getirmişsin oh oh maşallah miniğimize :):)
burcu cnm hepsi birbirinden güzel,inş iy günlerde giyer oğluşunopuyorumnanaktan[QUOTE=Bulcuk;7449888]kızlar oğlumun yeni cicilerini ekledim albümeee :)))))))))9
canım tabiii dinlenmen lazım bebişe iyi bakabilmen için allah bizede tattırsın inşallah annelik duygusunu cnmentelliye Allah kolaylık versin cnm ya,bende hamileleiğimin başındayken yeni eve taşınmıştık of ne zordulmaz:dikkat et cnm kendine fazla ayakta kalma
annelik bambaşka bir duyguymuş cnm
hani hep derler ya anne ol anlarsın diye gerçekten öyleymiş
annemin kıymetini daha iyi biliyorum artık
bebeişi şimdi uyuyttum cnm bakalım biraz hem yavrum dinlensin hem de ben
eminim çok güzel olmuşsundur cnm eee tabii hamişlik günleri bitti artık kendine bakman lazım ki kocişte kendini dışlanmış hissetmesin dimi delikafaduldenkızlarrrrrrr bugün kuaföre gittim ,saçlarımı kestirdim biraz,bir de kızıl boya aldım boyadım sçlarımı biraz değişiklik olsun istedim
bakalım nasıl oldu hala saçlarımı kurutmadım,az sonra fön çekicem:kedi:
yormamaya çalışıyorum ama her yer ayakta olunca biraz zor tabiiientelliye burdayım canım bilgisayar çok yavaşlayınca yenileyemedim .
kendini çok yorma ama
canım tabiii dinlenmen lazım bebişe iyi bakabilmen için allah bizede tattırsın inşallah annelik duygusunu cnm
eminim çok güzel olmuşsundur cnm eee tabii hamişlik günleri bitti artık kendine bakman lazım ki kocişte kendini dışlanmış hissetmesin dimi delikafadulden
yormamaya çalışıyorum ama her yer ayakta olunca biraz zor tabiii
sitedemi bir şey var bazen benimde takılıo
bu arada sınavın ne zaman cnm az kaldı sanırsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?