- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.881
oy oy maşallaaaaah şimdiki kızlar saçlı asma yanaklı Allahım nazarlardan korusun canım benim.. Bende kokluyorum o tombik yanaklarından
yaseminim nasılsın sude hanımlar nasıl bakalım..neşemese gelmiş ne haber nasıl gidiyor dersler?
Selam kızlar nasılsınız?
Biz bugün doktora gittik. Şeker yüklemesi yapıldı. Hiçbir sorun yok çok şükür. Bebiş de çok iyi . Cinsiyetimizin kız olduğu kesinleşti. Keyfimiz yerinde yani.
Sizler nasılsınız. Geçmişi okuyamadım. Bir tek nesemesenin yazısını gördüm. Canım inşaallah bu sefer Allah gönlünün istediğini verir. Arife ve senin için dua ediyorum.
Biz şimdi kayınvalidemlerdeyiz. Yarın tatile çıkıyorlar bugünü onlarla geçiririz. Hepinizi öpüyorum. Görüşmek üzere.
neşecim çok sevindim eşinin inadının kırılmasına hayırlısı ile inşallah rabbim müjdeli haberini göndersin amin dua ediyorum senin için o kadar güzel bir kalbin varki rabbim gönlündeki muradı verecek inşallahYasemink cnım nasılsınız? Bebişin nasıl? Uzun zamandır karşılaşamıyorduk. Geçmişi çok fazla okuyamadım kızlar. Nasıl gidiyor annelik?
Canım saoalsın dersler şu ara biraz yavaş gidiyor. Sen nasılsın? Maşallah yakında sen de doğuracaksın kız..Hala bulantıların bitmedi mi güzelim ya??
Kızlar size güzel haberlerim var. 1 haftadır eşim artık tedaviyi kesinlikle bırakmamız gerektiğini, doğal istediğini söylüyordu. Nuh dedi peygamber demedi. Sonra zorla da olsa yavaş yavaş konuşmaya başladık. Çekindiği konuları açtı bana. En az 4-5 kalem saydı neden doktora gitmemizi istemediği ile ilgili. Ben de hem buradan araştırdım bu konuları hem de dün gittim doktoruma bir bir anlattım. Eşim artık buraya gelmemi istemiyor sebepleri de bunlar bunlar..dedim. O da bana açıklamalarını yaptı ve bazı konularda özellikle laboratuvara numune verme konusunda yardımcı olacak bazı kolaylıklar gösterdi. Akşam eşimle konuştuk. İnşallah bu önümüzdeki hafta 2. aşılamam olacak. Eğer bu ay olmazsa eylüle kalacaktı çünkü yazın aşılama, tüp vs.. olmuyormuş. Zaten beli de benim tedavim de bitecekti eşim istemediği için. Sonuçta kendi başıma bebek yapamam, tıp henüz o kadar gelişmedi kaydirigubbakcemile3.
Bu hafta özellikle annelerden ve anne adaylarından ekstra dualar bekliyoum. Ne olur canı gönülden bir hayırlısıyla sağlıkla bizim de anne olabilmemiz için dua edin. Şu aşamada en çok buna ihtiyacım var kızlar...Yasemink, Karabiberim, MenzilGülü, Kibele, Beyaz tüm anneler ne olur öncelikle sizler annesiniz dualarınız daha makbuldür. Sonra burada annelik sırasını bekleyen herkes ne olur isim isim sayamasam da Rüzgardeniz, Mavideniz, Ceren, Nur, Çiğdem, adı aklıma şuan gelmeyen herkes, yeni aramıza katılan arkadaşlar, hepiniz Rahel, ben ve Kumsalım ve tüm anne olmak isteyenler için dualarınızı bekliyoruz.
neşecim çok sevindim eşinin inadının kırılmasına hayırlısı ile inşallah rabbim müjdeli haberini göndersin amin dua ediyorum senin için o kadar güzel bir kalbin varki rabbim gönlündeki muradı verecek inşallah
hepimizin birbirimize çok faydası oluyor burda canım yaa ben hamile klamya uğraşırkende hamileliğimdede yaşadığım ne kadar sıkıntı varsa sayenizde atlatıyorumCanım benim ya hepinizden öyle çok şey öğrendm ki Allah razı olsun. Hepinzin gönlündekini Yaradan hayırlısyla versin. Dularınıza çok ihtiyacım var can doslarım benim...Şeniz
canım hiç duymadım,bilgisi olan arkadaşlar varsa mutlaka cevap yazarlar sanaa.s.Slm kızlar hepİnİze ya ben bİŞey sorucam cycl prognam kullanıpta hamİle kalan akrabanız tanıdıĞınız yada bu konuyla alakalı bİlgİsİ olan var mı yardımcı olursanız Çok sevİnİrm
zemuszemuskızlar bugün kan testi sonucumu aldım adetime 2 gün kala 214 sizce iyi bir değermi?sizin değerleriniz nasıldı?çok mutluyum hamileyimmmm
kızlar slm,az önce bir sürü alıntı yapmıştım,yazdıklarınıza cvp verecktim,zeynep hanım uyandı onunla uğraştım,tam uyutuyorum ,bırakıyorum kucağımdan uyanıyor,tekrar meme istiyor,heh diyorum bu sefer uyudu yoklmaz:yine aynı şey baya öyle tekrarladı,acaba sütüm mü gelmiyor diye düşündünm,doymuyor diye ama yok,sütüm de vardı damlıyordu hatta,ne bile şaşırdı bugün cocuk
kusuruma bakmayın yani,kafamı toparlayım bişey yazamıyorum bile,benimde uykum geldi,şimdi uyuttum zeynebi tekrra,bende yatarım birazzemuszemus
tebrikler cnma.s.ne mutlu sana,değerlerini kimseyle karşılatırma güzelim ,herkesin bhcg oranı farklı olarak artıyor,ama değerin gayet güzel:lepi:
ben geldim ama herkesler gitmiş benim ütüde uzun sürdü gerçi hemencecik gelemedim yanınıza baya birikmiş çarşaflar felan olunca zaman nasıl geçti anlamadım.
Birde ceren hanımın nevresimlerini yıkadım misss gibi oldular miissss....
neşecim seninle zaten görüşmüştük ama burdan da söyliyim dualarımız seninle gülüm merak etme.
Rabbim inşallah seninde arifeninde yüzünü güldürecek yeterkiş siz umudunuzu yitirmeyin.
Şimdilik bana müsaade kızlar birazdan eşim gelicek bu akşam bir sünnet cemiyeti var oraya davetliyiz ancak hazırlanır çıkarız yarında pazar zaten malum kocişler evde :):):)
hafta içi fırsat buldukça gelirim yanınıza canlarım merak etmeyin beni...
haa bu arada haftaya eşim gececi yani gündüz evde bu yüzden gündüz gelemez isem meraklanmayın heee
hepiciğinizi çooooooookkkkkkkkk seviyorrrrrrrrrr vede öpüyorum canlarımmmmmmmmm
hepinize iyi tatilllerrrrrrrrrrrrrr mucxxxxxxxxxx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?