Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

canımmmmm nasıl sevindim anlatamam bu sefer allahın izniyle hayırlı haberlerini alırız inşallah canı gönülden dualarım seninle :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:aaaa niye yazın aşılama yapılmıyoki:uhm:
haticecim çok sevindim canım bi sorun yokmuş güzel güzel büyüsün kızımız şimdi
zemuszemuskızlar bugün kan testi sonucumu aldım adetime 2 gün kala 214 sizce iyi bir değermi?sizin değerleriniz nasıldı?çok mutluyum hamileyimmmm
tebrik ederim canım allah kucağına almayı nasip etsin
canım benim sağollll allah razı olsunnn bizde seni seviyoruz
biz geldik ama herke gitmiş...
tansiyonumuz bugün iyi çıktı çok mutlu olduk bu duruma...
neşecim bütün dualarımız seninle canım hayırlısıyla inş bu sefer olacak
çok sevindim canım dikkat et kenidine sakın güneşte fazla kalma bol su tüket
canım zeynemiz çok rahatına düşkün kacağa alışmış şimdiden cimcime sürekli kucağında olması güsel çok dimi ama sonra fena oluyo işte ama herşeye değer heralde

kızlar oğlumun yeni cicilerini ekledim albümeee :)))))))))9
canım çok güzeller güle güle kullanın
merhaba arkadaslar uclu test sonucum ıyı cıktı cok sukur bebekte ıyı bende ıyıyım tabıkı o ıyı olunca sıze haber edeyım dedım herkese ıyı gezmeler
çok sevindim canım şimdi hamileliğinin keyfini çıkar
canım allah kolayalık versin sakı yorma kendini sen odayıda beyenmişsiniz hadi hayırlı olsun

iyi yapmışsın canım değişiklik olmuş eminim güzel olmuştur güle güle kullan

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız canlarım hepinize çok güzel bir hafta diliyorum
kızlar ben cumartesi doktora gittim guatr için tahlil yapıldı detaylı ultrasonla boğazıma bakıldı veeee allaha çok şükür herşey yolunda hiç bir sorun yok hatta ilk ultrosan sonuçlarıma göre yeni sonuçlarım çok daha iyi nasıl mutlu oldum anlatamam
artık günde bir tane yarım ilaç kullanıcam doktor 3 aysonra tekrar kontrole çağırdı
ama bu sefer o kadar çok beklemicem arada yine bi tahlil yaptırmayı düşünüyorum

günaydın canım nasıslın miraçımız nasıl
hayırlı haberlerle gelirsin inşallah canım
arifecim sana da günaydınnnnnn

günaydın canım nasılsın

ben burda herkesi hamile olduktan sonra katıldı sanmıştım ya ne güzel herşeyi baştan paylaşmak inş.arife ve neşe de hamile olduklarını burda paylaşır zemuszemus

hamile olupda katılan arkadaşlarda var ama çoğumuz en başından beri topikteyiz bekleme sürecini de burda paylaştık hep
işallah ikiside o güzel haberi vericek bize en kısa zamanda ve kutlama yapıcaz topikde :Saruboceq:

arifeciim çok sevindiimmm zemuszemus
artık bebek daha rahat rahat gelebilir

günaydın kızlar nasılsınız çok çabuk geçen mutlu güzel haberler alabileceginiz bir hafta diliyorum hepinize.. neşeceim yeni haberlerle gelmişisn bu duruma çok sevindim az da olsa zorlada olsa eşinle konuşabilmene bazı şeyleri halledebilmene sevindim...hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..zaten her daim dualarımızdasın merak etme..kumsalda sende... ceren gündüzleri yok sanırım onunda azkaldı galiba hayırlısı ile cerenimize gelmek kalıyor galiba..filiz ablacım tekne keyfi yepmışsın ne güzel temiz hava deniz iyi gelir zaten....ayy ne kadar özeldim ya oraları sürekli dilimizde bu aralar kızlar ve orası var eşimle plan bile yapamaz olduk sekreter alınamayınca şimdi sabırsızlıkla bekliyorum alınsın diye normalde niyetimiz 28 de gelmekti ama hala belli degil..kızlarda orada onlarıda özledik kudurmuş gibi olmuşlar burada hep apartmanda oraya gidince hep sokaga çıkıyorlar kedi köpek kovaliıyorlarmış kumlarla oynuyorlarmış nasıl özledim onları o hallerini kendi çocugum olsa böyle severdim özlerdim..elimizde büyüdüler neredeyse...ayy kusura bakmayın birden böyle anlatıverdim.sanırım özlemden...nurcum tansiyonun normale dönmesine sevindim sürekli takip ettir sen yinede..hilalcim merhaba tatlım nasılsın?rara da güzel haber almış çok sevindim..

bende c.tesi günü güzel haber aldım dışarıdaydım bir tesisde yeillik dışarıda temiz havada oturdum bol bol voleybol maçı izledik komşumuzla gittik degişik oldu..bende oradayken doktorum aradı 3lü sonucum güzel çıkmış herşey normal dedi doktorum güzel bir haberde orada aldık aslında birşey olmayacagından emindik ama bu bekleyişte insan huzursuzlanıyor eşimde bayagı huzursuzlanmış sonuç gelince naısl rahatladı nasıl mutlu oldu..şimdi sırada c.tesi çektirecegimiz ayrıntılı ultrasonumuz var..inşallah onda bir sıkıntı gözükmez...

günaydın arifecim sağol
nasılsın
iyiyim çok şükür canım geldik çalışıyoz işte
ben burda herkesi hamile olduktan sonra katıldı sanmıştım ya ne güzel herşeyi baştan paylaşmak inş.arife ve neşe de hamile olduklarını burda paylaşır zemuszemus
amiiiinnnnnnnnnnnnnnnnn inşallah canımmmmmm

arifeciim çok sevindiimmm zemuszemus
artık bebek daha rahat rahat gelebilir

günaydın mavicim nasılsın bebişin nasıl oohh iyi yapmışsın değişiklik her zaman iyidir
test sonuçların güzel çıkmış sevindim ne olursa olsun her bekleyiş insanı diken üstünde tutuyor çok şükür herşey normal inşallah ayrıntılıda güzel çıkıcak

ayy pardon sayfam kilitlenmiş görmedim yazdılarınızı kaydirigubbakcemile3 iyiym arifecim sevindim hadi inş.güzel haberlerini de alırız.iyiym mavişim sağolasın.

çok sevindim oh hadi temz çıkmış herşey darısı başıma :Saruboceq:

günaydın kızlar hepinize ya ben bişey sorucam cycl prognam kullanırken hamile kalan varmı aranızda ya da tanıdığınız akrabanız varmı ben 3 aydır kullanıyorum adetim bugünle 2 gün oldu geçeli yardımcı olursanız çok sevinirim hepinizi öpüyrum

mavicim günaydın testin güzel çıkmış çok sevindim
Yengeç kıı sanada günaydınn
hilalcim p.tesi sendromu olur burda genelde :)))))
benimde patron geldi sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…