- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.001
filiz ablacım ben demedim onu ya burcu demişti bi karışıklık oldu galiba çok dedikoducu bu burcu yaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 nasılsın ablacım
benim oglusumun adi mirac olucak allah nasip edersesana da günaydıınnnn.ben de iyiyim çok şükür keni adıma. senin oğluşunun adı ne zemuszemus
günaydın canım, hoşgeldin :)
benim oglusumun adi mirac olucak allah nasip ederse
hosbulduk ablalarin gülllllllüüüüüüüüüüü
filiz ablacım ben demedim onu ya burcu demişti bi karışıklık oldu galiba çok dedikoducu bu burcu yaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 nasılsın ablacım
ben burcu'yu bilmez miyiiiiimmm... hehehe sen de az değilmişsin ha kaydirigubbakcemile3
:mymeka: detthhh
:kedi::kedi:
opuyorumnanaktan
ben burcu'yu bilmez miyiiiiimmm... hehehe sen de az değilmişsin ha kaydirigubbakcemile3
:mymeka: detthhh
:kedi::kedi:
opuyorumnanaktan
utandım valla :kedi: :kedi: :kedi: biraz da sana sataşayım dedim abla gelince nasılsa görürsün die zemuszemus
benim oglusumun adi mirac olucak allah nasip ederse
hosbulduk ablalarin gülllllllüüüüüüüüüüü
dualrımız seninle canım endişelenme seno zaman doktor bugün ense kalınlığına bakarsa yarın da kan aldırmaya giderim hmmm tamam inş. herşey yolunda gider dua edin bana lüften :Saruboceq:
günaydinlarrrrr günaydin nasilsiniz biz cok sükür oglumla iyiyiz
görüm tatlım gördüm :) iyi yapmışsınız :) Şeniz
dualrımız seninle canım endişelenme sen
günaydın canım nasılın
ben malesef cikiyorum.
ütü yapayim biraz ütülencekler benim boyuma gelmis
herkeze iyi sohbetler hepinizi öptümmmmm byeeeee
ablacım sagol inşallah ondanda güzel haberler alırız...evet özlenmeyecek gibi degil dimi..sende oralı degilsin ama seviyorsun dimi abla hele sen ne şanslısın tekne de var ohh sefa yapıyorsun heleki yazda geldi iyice sefa olur gerçi biliyorsunuz ama gezersiniz yinede banada ilk etapta gezilecek yeri pek yok diye düşünüyordum ama yinede yetiyor orası farklı yerlere gidiyorsun...birde teknede işler iyice açılsın allah bol bereket kazanç versin..
günaydın ablacım nasılsın bebişin nasıl
inşallah ablam inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?