Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

sagolun kızlar tşk ederim..kumsalım evet her bekleyiş maalesef huzursuzlandırıyor ama sonuçlar güzel gelince mutlu oluyorsun..seninde guatr sonuçların güzel çıkmış hadi gözün aydın bebişe bir adım daha yaklaşıyorsun cnm..

günaydin herkese hayirli haftalar olsun inşallahh
sanadagünaydın canım sağol inşallah senin içinde güzel geçer
ayy pardon sayfam kilitlenmiş görmedim yazdılarınızı kaydirigubbakcemile3 iyiym arifecim sevindim hadi inş.güzel haberlerini de alırız.iyiym mavişim sağolasın.
inşallah canım çok sağoll
canım bende kullandım o ilaçtan ama yanılmıyosam gebelik olumuna yardımcı olan bi ilaç değil o ilacın prospektüsünü okursan orda daha detaylı bi şekilde yazar.ama gebeliğe engelde değil ben adet düzensizliği için kullanmaştım istersen bi test yaptır yada dokrorunu ara

evet canım sağol bir adım bir adım derken bi bakmışın burun burunayız inşallah

sadecenek kan alıyolar
bi kaç gün içindede sonuçalrı söylüyolarr
ultrasondada ense kalınlığına falan bakıyolar

o zaman doktor bugün ense kalınlığına bakarsa yarın da kan aldırmaya giderim hmmm tamam inş. herşey yolunda gider dua edin bana lüften :Saruboceq:

o zaman doktor bugün ense kalınlığına bakarsa yarın da kan aldırmaya giderim hmmm tamam inş. herşey yolunda gider dua edin bana lüften :Saruboceq:

hadi bakalım güzel haberlre getir bize işallah

günaydinlarrrrr günaydin nasilsiniz biz cok sükür oglumla iyiyiz

günaydın doğumdaşım :))

kızlaaaaaaaaaaar günaydın hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt daha erken gelecektim ama elektrikler kesikti gelemedim... eee ne var ne yok?

ablacımmmmmmmmmm nasılsın
canıııııııııııııım iyiyim sağol, akşam çok durmadım, nette bir bronlem vardı sanırım, sayfalar ya açılmadı ya da çok yavaştı, o yüzden görmemişim mesajını tatlım :1hug:
canım ben çıktıktan sonra gelmişsin :) demek başladı tadilatlar, Allah yardımcın olsun canım, evin içinde tadilat çok zor ve yorucu, sen hiçbir şey yapmazsan bile, etrafın dağınıklığı yoruyor insanı :) kolay gelsin canım, inşallah bir an önce biter :)
çok iyi yapmışsın güzelim .) hamilelik bitti özüme döndüm diyorsun :) güle güle kullan yeni saçlarını :) eminim çok yakışmıştır :)
güle güle kullan hayatım :)

başarılar tatlım, inşallah sınavların iyi geçer :)
günaydın tatlım :) eh işte çok olmasa da ara sıra uğradık :)
günaydııın kimse yok muuuuuuuuuuuuuu
günaydın canııııııııııııııııııııııım :)
günaydın birtanem, çok sevindim güzel haberlerine, biraz daha sık dişini tatlım, çok az kaldı :)
evet canım sen bayağı bir özlemişsin... normaldir buralar özlenmez mi?

3'lü sonucunun çok iyi çıkmasına çok sevindim hayatım, bu bekleyişler gerçekten çok zor :) inşallah detaylıdan da çok iyi bir sonuç alacaksınız :)
günaydin herkese hayirli haftalar olsun inşallahh
günaydın canım :)
filiz abla yatıo herhalde tabii okul bitti oh ense kaydirigubbakcemile3
ne yatmasııııııııııı... çoktaaaaaan uyandım ama elektrikler kesikti Çok üzgünüm çoook
anaaam yakalandık filiz abla ben demedim ense yapıo falan biri benim adıma demiş kaydirigubbakcemile3
hehehe yakaladım seniiiiiii.... demek öyle haaa??? :roflol: :roflol: :roflol:
aa bak iki dakka dedikodusunu yapamadık gelmiş filiz abla kaydirigubbakcemile3
yaaa ben duyarım ve hemen gelirim kaydirigubbakcemile3

filiz ablacım ben demedim onu ya burcu demişti bi karışıklık oldu galiba çok dedikoducu bu burcu yaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile3 nasılsın ablacım

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 7
1. Ceren......................................40. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................38. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................35. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 34. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................34. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................27. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................24. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................24. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................22. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................21. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................19. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................19. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................17. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................17.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 12. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................9. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…