- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #33.981
filiz abla yatıo herhalde tabii okul bitti oh ense kaydirigubbakcemile3
şimdi bu ikili test nasıl yapılıyo bana biraz biligi verir misiniz ablalar?
sanadagünaydın canım sağol inşallah senin içinde güzel geçergünaydin herkese hayirli haftalar olsun inşallahh
inşallah canım çok sağollayy pardon sayfam kilitlenmiş görmedim yazdılarınızı kaydirigubbakcemile3 iyiym arifecim sevindim hadi inş.güzel haberlerini de alırız.iyiym mavişim sağolasın.
canım bende kullandım o ilaçtan ama yanılmıyosam gebelik olumuna yardımcı olan bi ilaç değil o ilacın prospektüsünü okursan orda daha detaylı bi şekilde yazar.ama gebeliğe engelde değil ben adet düzensizliği için kullanmaştım istersen bi test yaptır yada dokrorunu aragünaydın kızlar hepinize ya ben bişey sorucam cycl prognam kullanırken hamile kalan varmı aranızda ya da tanıdığınız akrabanız varmı ben 3 aydır kullanıyorum adetim bugünle 2 gün oldu geçeli yardımcı olursanız çok sevinirim hepinizi öpüyrum
sagolun kızlar tşk ederim..kumsalım evet her bekleyiş maalesef huzursuzlandırıyor ama sonuçlar güzel gelince mutlu oluyorsun..seninde guatr sonuçların güzel çıkmış hadi gözün aydın bebişe bir adım daha yaklaşıyorsun cnm..
aa bak iki dakka dedikodusunu yapamadık gelmiş filiz abla kaydirigubbakcemile3
sadecenek kan alıyolar
bi kaç gün içindede sonuçalrı söylüyolarr
ultrasondada ense kalınlığına falan bakıyolar
inşallah iyi haberlerle gelirsin hade bakalimm allah rastgetirsin :Saruboceq:o zaman doktor bugün ense kalınlığına bakarsa yarın da kan aldırmaya giderim hmmm tamam inş. herşey yolunda gider dua edin bana lüften :Saruboceq:
o zaman doktor bugün ense kalınlığına bakarsa yarın da kan aldırmaya giderim hmmm tamam inş. herşey yolunda gider dua edin bana lüften :Saruboceq:
günaydinlarrrrr günaydin nasilsiniz biz cok sükür oglumla iyiyiz
inşallah iyi haberlerle gelirsin hade bakalimm allah rastgetirsin :Saruboceq:
hadi bakalım güzel haberlre getir bize işallah
günaydın doğumdaşım :))
canıııııııııııııım iyiyim sağol, akşam çok durmadım, nette bir bronlem vardı sanırım, sayfalar ya açılmadı ya da çok yavaştı, o yüzden görmemişim mesajını tatlım :1hug:ablacımmmmmmmmmm nasılsın
canım ben çıktıktan sonra gelmişsin :) demek başladı tadilatlar, Allah yardımcın olsun canım, evin içinde tadilat çok zor ve yorucu, sen hiçbir şey yapmazsan bile, etrafın dağınıklığı yoruyor insanı :) kolay gelsin canım, inşallah bir an önce biter :)beyaz nur filiz nasılsınız kızlar buralardasınız galiba onlıne görüyorum sizi
benim evde tadilat başladı hafta sonu evde hafta içi işte yorulup duruyorum gerçi evde bir şey yaptığım yok ama sürekli ayaktayı kayınvalidem var yardım ediyor sağolsun ama atılacak falan bir sürü şey çıkıyor mecbur ben bakıyorum işte napalım daha yerleşmem 15 gün sürer hafta sonu da bebişin karyolası komidini falan alacağız gidip seçtim beğendim sadece pazarlık yapıp alacağım :)
öle yorulmuşum ki size dertlendim kusura bakmayın
çok iyi yapmışsın güzelim .) hamilelik bitti özüme döndüm diyorsun :) güle güle kullan yeni saçlarını :) eminim çok yakışmıştır :)kızlarrrrrrr bugün kuaföre gittim ,saçlarımı kestirdim biraz,bir de kızıl boya aldım boyadım sçlarımı biraz değişiklik olsun istedim
bakalım nasıl oldu hala saçlarımı kurutmadım,az sonra fön çekicem:kedi:
güle güle kullan hayatım :)cnm çok kızıl olmamış,çok şükür,pek sevmem kzılı,kahve-kızıl arası bişey olmuş,çok sevdim ben bu rengi:lepi:
hadi iyi geceler cnmŞeniz
sağol şekerim,zeynebi uyuttum binbir bela,şimdi emzireyim tekrar acıkmıştır benimde yarın sınavım var,finallere girememiştim doğuma denk gelmişti,ben biraz çalışayım,iyii geceler cnm öpüyorum ikinizi deopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın tatlım :) eh işte çok olmasa da ara sıra uğradık :)kızlarrr günaydın opuyorumnanaktan
hepinize güzel bir hafta diliyorum
baya yazmışsınız hafta sonu takip edemedim ama
herşey yolundadır umarım ifadelerden gördüğüm kadarıyla olumsuz bişi yok kaydirigubbakcemile3
günaydın canııııııııııııııııııııııım :)günaydııın kimse yok muuuuuuuuuuuuuu
günaydın birtanem, çok sevindim güzel haberlerine, biraz daha sık dişini tatlım, çok az kaldı :)günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
nasılsınız canlarım hepinize çok güzel bir hafta diliyorum
kızlar ben cumartesi doktora gittim guatr için tahlil yapıldı detaylı ultrasonla boğazıma bakıldı veeee allaha çok şükür herşey yolunda hiç bir sorun yok hatta ilk ultrosan sonuçlarıma göre yeni sonuçlarım çok daha iyi nasıl mutlu oldum anlatamam
artık günde bir tane yarım ilaç kullanıcam doktor 3 aysonra tekrar kontrole çağırdı
ama bu sefer o kadar çok beklemicem arada yine bi tahlil yaptırmayı düşünüyorum
evet canım sen bayağı bir özlemişsin... normaldir buralar özlenmez mi?günaydın kızlar nasılsınız çok çabuk geçen mutlu güzel haberler alabileceginiz bir hafta diliyorum hepinize.. neşeceim yeni haberlerle gelmişisn bu duruma çok sevindim az da olsa zorlada olsa eşinle konuşabilmene bazı şeyleri halledebilmene sevindim...hayırlı güzel haberlerini bekliyoruz..zaten her daim dualarımızdasın merak etme..kumsalda sende... ceren gündüzleri yok sanırım onunda azkaldı galiba hayırlısı ile cerenimize gelmek kalıyor galiba..filiz ablacım tekne keyfi yepmışsın ne güzel temiz hava deniz iyi gelir zaten....ayy ne kadar özeldim ya oraları sürekli dilimizde bu aralar kızlar ve orası var eşimle plan bile yapamaz olduk sekreter alınamayınca şimdi sabırsızlıkla bekliyorum alınsın diye normalde niyetimiz 28 de gelmekti ama hala belli degil..kızlarda orada onlarıda özledik kudurmuş gibi olmuşlar burada hep apartmanda oraya gidince hep sokaga çıkıyorlar kedi köpek kovaliıyorlarmış kumlarla oynuyorlarmış nasıl özledim onları o hallerini kendi çocugum olsa böyle severdim özlerdim..elimizde büyüdüler neredeyse...ayy kusura bakmayın birden böyle anlatıverdim.sanırım özlemden...nurcum tansiyonun normale dönmesine sevindim sürekli takip ettir sen yinede..hilalcim merhaba tatlım nasılsın?rara da güzel haber almış çok sevindim..
bende c.tesi günü güzel haber aldım dışarıdaydım bir tesisde yeillik dışarıda temiz havada oturdum bol bol voleybol maçı izledik komşumuzla gittik degişik oldu..bende oradayken doktorum aradı 3lü sonucum güzel çıkmış herşey normal dedi doktorum güzel bir haberde orada aldık aslında birşey olmayacagından emindik ama bu bekleyişte insan huzursuzlanıyor eşimde bayagı huzursuzlanmış sonuç gelince naısl rahatladı nasıl mutlu oldu..şimdi sırada c.tesi çektirecegimiz ayrıntılı ultrasonumuz var..inşallah onda bir sıkıntı gözükmez...
günaydın canım :)günaydin herkese hayirli haftalar olsun inşallahh
ne yatmasııııııııııı... çoktaaaaaan uyandım ama elektrikler kesikti Çok üzgünüm çoookfiliz abla yatıo herhalde tabii okul bitti oh ense kaydirigubbakcemile3
hehehe yakaladım seniiiiiii.... demek öyle haaa??? :roflol: :roflol: :roflol:anaaam yakalandık filiz abla ben demedim ense yapıo falan biri benim adıma demiş kaydirigubbakcemile3
yaaa ben duyarım ve hemen gelirim kaydirigubbakcemile3aa bak iki dakka dedikodusunu yapamadık gelmiş filiz abla kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?