- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.021
iyiyim tatlım sağol, bebiş de iyi, sanki yavaş yavaş hareketlerini hissetmeye başladım gibi, bilemiyorum belki de bana öyle geliyordur ama hoşuam gidiyor, inşallah çok yakında sen de yaşayacaksın bunları :)
maşallah maşallah allah nazarlardan korusunaminnnn:Saruboceq:
burcuuu nasıl oldu kramplar devam edio mu
şu anda yok dün yürürken oldu sol tarafıma
şimdi oturuyorum yaa bişey hissetmedim daha
kızlar yapmam gereken işler var evde, onları halledip geleyim, şimdilik hoşçakalın :)
tamam ablacım yine beklerizz kaydirigubbakcemile3kızlar yapmam gereken işler var evde, onları halledip geleyim, şimdilik hoşçakalın :)
önemli bişey değil bence
kızlar yapmam gereken işler var evde, onları halledip geleyim, şimdilik hoşçakalın :)
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bu sıralar işler zeynebin oada hazırlıkları vs derken hep koşturuyorum bu hafta annemler ve ablamlar geliyorhihoyyytperşembe -cuma-cmt-pazar yokum kızlar izin kullanıyorum yaylaya gidiyoruz serin serin anemler kayınvalidemlerle birlikte orda dinlenicem biraz hafta sonu kızımın tülünü perdesini seçtim salı takılacak inşallah bu akşamda halısına bakıcam bir iki hafta içinde odasını,cibinliğini vs.. resmini koymaya çalışırım söz vermeyeyim ama en kısa zamada koyarım kzlar şu yoğunluk bir geçsin işler bitisn kafam rahatlasın öyle yani
sizlerden ne haber keyifler nasıl BURCU,KUMSAl,filiz ablaa,SLVMSSTR NABERSİNİZZ İYİ HAFTALAR KIZLARRR
günaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bu sıralar işler zeynebin oada hazırlıkları vs derken hep koşturuyorum bu hafta annemler ve ablamlar geliyorhihoyyytperşembe -cuma-cmt-pazar yokum kızlar izin kullanıyorum yaylaya gidiyoruz serin serin anemler kayınvalidemlerle birlikte orda dinlenicem biraz hafta sonu kızımın tülünü perdesini seçtim salı takılacak inşallah bu akşamda halısına bakıcam bir iki hafta içinde odasını,cibinliğini vs.. resmini koymaya çalışırım söz vermeyeyim ama en kısa zamada koyarım kzlar şu yoğunluk bir geçsin işler bitisn kafam rahatlasın öyle yani
sizlerden ne haber keyifler nasıl BURCU,KUMSAl,filiz ablaa,SLVMSSTR NABERSİNİZZ İYİ HAFTALAR KIZLARRR
hoşbuldummmmmmmmm fıstıkkk günaydınnnnnnçiğdeeeeeeeemmmmmmmmm hoşgeldinnnnnnnn
yettim gariii burcummmmmtam dicektim çiğdemle nur gelmedi diye
çiğdem geldi nur hala yok
ana evet kızlar hakkaten iyi insalrmışınızz kaydirigubbakcemile3
ben geldimmmmmhihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım....
ben biradan ağdaya gidecem saat 5te de dra gidecez
kocişim yarın izmire gidiyor senağlamasenağlama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?