Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

günaydın kızlar geçmişi okuyamadım umarım herşey yolundadır bu sıralar işler zeynebin oada hazırlıkları vs derken hep koşturuyorum bu hafta annemler ve ablamlar geliyorhihoyyytperşembe -cuma-cmt-pazar yokum kızlar izin kullanıyorum yaylaya gidiyoruz serin serin anemler kayınvalidemlerle birlikte orda dinlenicem biraz hafta sonu kızımın tülünü perdesini seçtim salı takılacak inşallah bu akşamda halısına bakıcam bir iki hafta içinde odasını,cibinliğini vs.. resmini koymaya çalışırım söz vermeyeyim ama en kısa zamada koyarım kzlar şu yoğunluk bir geçsin işler bitisn kafam rahatlasın öyle yani
sizlerden ne haber keyifler nasıl BURCU,KUMSAl,filiz ablaa,SLVMSSTR NABERSıNıZZ ıYı HAFTALAR KIZLARRR

ben geldimmmmmhihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım....
ben biradan ağdaya gidecem saat 5te de dra gidecez
kocişim yarın izmire gidiyor senağlamasenağlama

hoşlgedin çiğdemcim
ohh yayla havası zeynebede iyi gelir bi güzel keyif yaparsın
odayı bitridi bile kız sen böle anlattıkça ben panik oluyorum delikafadulden yetiştiremicem diye

iyiyiz canım sen de iyisindir inş.ne güsel tatlı telaşeler bunlar bol bol dinleb şekerim

ben geldimmmmmhihoyyythihoyyyt
nasılsınız bakalım....
ben biradan ağdaya gidecem saat 5te de dra gidecez
kocişim yarın izmire gidiyor senağlamasenağlama

hoşgeldin canım nasılsın ilayda nasıl
ayy bide ben gidebilsem şu ağdaya :Saruboceq:
bakalım doktor ne dicek ilayda hanım nasılmış
aa çokmu kalcak izmirde Kocan
şimdiden Allah kavuştursun diiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…