Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

gülçinim iki gündür hava serindi ya iyiyim 5te dra gidecez bakalım nasıl çıkacak...
cerenim nasıl heyecan var mı gülü seni görünce rtahatlıyorum sınavı atlatacaz inş

hosgeldin canim size masallah 41 kere masallahh
allah iyi sonuclar almayi nasip etsin canimm.
iyi olur dinlenirsin sende

gönülcüm yazcam yazcam konu atladı hep
bi ara benimde midem çok bulandı alaksız dönemde
bende saç çıkarttığını düşündüm o anda
sonra geçti o bulantılar seninkide öyle bişidir belki

ay iki dakika ayrıldım yetişemedim sayfalara haaa neyse burdan dalayım ay şığım gülçinim hoşgeldin balım ya demek herşey yolunda şükürrr az kaldı az kızımız geliyor :) sağlıkla gelsin inşallah balım hoşgeldin canımmm
filiz abla bende çokaramıştım gerçi burda çok var ama pahalı baya dediğin gibi ama benim hamileliğim hep suda geçecek zaten herhafta sonu denizdeyiz geçen cmt saatlerce sudaydım öyle güzel oluyorki bulursan birşeyler mutlaka al boşver cerenin dediği gibi bu günler özel içinde kalmasın ablamm koca yaz geçmez başka türlüü öperim ablammm

haklısın canım :) gerçekten özel günler yaşıyoruz :)

kız senin zeyneple benim ilayda hayatları boyunca ıyyy diyecekler sınavdan ve dersten

gcan hemşerim geçmiş olsun dikkaet kendine ayol bırak işi mişi boşver demek küvet fanyazisi var ha kocişte atlar matlar bak eşeğin aklın karpuz kabuğunu getirmeyin sonra ben yoldan çıkıyorum toplayamıyorum kendimi :) ona göree beni yoldan çıkarmayın yok mayosuz çıplak küvete girmeler yok kocamda gelir demeler ayy fena oluyorum ayyy sabahlar olmasın emiiii sevişin sevişinnnkaydirigubbakcemile3

bende iyiyim şükürler olsun
evet canım güzel çıktı ve çok mutlu oldum sağol bitanem
evet şimdilik bi engel görünmüyor aslında adetimin 3. günü tekrar yumurtlama tedavisini denicem bakalım olmazsa eylül gibi aşılama denicem.
sen neyaptın miniğimiz nasıl ağrın sancın varmı canım

kızlar ben biraz uzanacağım, hepinizi çok öpüyorum, akşam teknede olmazsam buraya gelirim muhakkak, kendinize dikkat edin, hepinizi çok öpüyorum, şimdilik hoşçakalın :)

vallahi bende anlmadim hayirdir insallh diyelim.sana varya masalllllllhhhhhhhhhhaaaaaaaaa diyorum insallah bende senin gibi olurum doguma yakin

canım yediklerine dikkat et güzelim bünye iyice hassaslaştı herşey dokunuyor oalbilir.
canımmmm inşallah hepinizin son günleri benimki gibi olur önce siz sakin olun gerisi gelir zaten balımmm....

evet canım ben de oradan buldum mayoyu zaten, diğer şeyler de çok güzel, dediğin gibi pahalı ama olsun, hiç olmazsa kaliteli :)

evet evet kesinlikle
tiril tiril elbiseler var ne güzel alabilenler alsın valla ablam
aklında şüphe varsa bir tane al önce modeline kaliştesine bedenine bak beğenirsen bir kaç şey daha alırsın ablacım. hem orda kapıda ödeneme seçeneği var :)

gülçinim iki gündür hava serindi ya iyiyim 5te dra gidecez bakalım nasıl çıkacak...
cerenim nasıl heyecan var mı gülü seni görünce rtahatlıyorum sınavı atlatacaz inş

canımmmm güzel haberler getir inşallah doktordan bize
yanlış hatırlamıyorsam muayene olucaksın dimi bu gün?
hadi bakalım herşey yolunda gider inşallah birtanem
ben rahatım balım çok şükür diyorum ya heyecan sıfır bazen doğuracak olduğumu yani son günlerde olduğumu unutuyorum inan o haldeyim gülüm yaa
çok takmıyorum kafama stres yapmıyorum nasıl olsa o canı istediğinde gelecek diye kendime sıkıntı yaratmıyorum boş yere relaxxxxx sende böyle ol balım ilaydam sınavdan sonra vakti gelince sağlıkla gelicek inşallah sen rahat ol sakın stres yapıp son zamanları kendine zehir etme emi gülüm.

sagolun ceren ve beyaz şükür ki sonuçlar iyi çıktı.. ablacım mayomu alacaksın bikinimi bikini alacaksan sorun degil ki beden olarak büyük alırsın yani sana olacak şekilde..hem daha uyguna gelir..bende öyle yaptım normalde ben şort şeklinde olan bikinilerden giyiyorum.. ama onlardan bulmam zor olur diye endişelendim ablamdan buldum deneyecem olursa ne ala.yoksa alacaz ..

:roflol::roflol::roflol::roflol:

iyiyiz beyazcım hoşgeldin nasılsın şükürler olsun tahlil temiz içim rahat
inşallah güzel sonuçlar alırsın emeline ulaşırsın canım dinlen canım öpüyorum seni ve zeynebi

oooo ruh ikizim hoş geldinnnnnnn
evet balım az kaldı kızımız geliyooooooooooooooorrrrrrrrr zemuszemus zemuszemus
canım benim darısı sizlerin başına inşallah sizlerinde bu günlerini görmek nasip olur inşallah bana :):):)

çatlak karı çıkma canım sende yoldan
kendin çıkmak için fırsat bekliyorsun beli kır dizini otur evinde kocanla kardeş kardeş bak bizde kaç aydır tık yok napalım
artık kocamla rüyalarda buluşuyoruzzz mafoldumben

canımmmmmm hadi hayırlısı hakkında birtanem umarım aşılamaya gerek kalamdan hamile haberini alırım birtanem
biz iyiyiz gülüm maşallah herşey yolunda keyifler yerinde rabbim bu günümüzü aratmasın.

kızlar ben biraz uzanacağım, hepinizi çok öpüyorum, akşam teknede olmazsam buraya gelirim muhakkak, kendinize dikkat edin, hepinizi çok öpüyorum, şimdilik hoşçakalın :)

sana iyi istirahatler ablacım dikkat et kendine
bak ben geldim yine sen gidiyorsun alacağın olsun
sonrada hiç gelmiyorsun diye söyleniyorsun bana lmaz:

bende rahatım anım allaha şükür stresim yok sınavıda kazanacağıma eminim kızımda zamanında gelecek inş...
bugün çatı kontrolümüz var ağdada yaptırdık...
drdan sonrada kaynanamı almaya gidecez eşim yarın zmire gidiyor 2 günlüğüne

ola bilir canim dedin gibi esimde öyle dedi bakalim gecer insallah ya
sagol canim birakdim zaten ben hep yapiyorum isleri birazda esim yapsin.kiz bir alemsin haaaaaaaaaaaaaa vallaha
bugün sadece meyve yemeyi düsünüyorum biraz midem rahatlasin.insallah canim ya insallahhhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…