- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
- 173
- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.161
hatunlar merhaba,nasılsınız?sınava gittik geldik yine kızımla bitti çok şükür artık abkalım sonuçları bekliycez
akşam geç yattım sabah zeynep kalktı acayip uykum var annem bende kalacaak birkaç gün az dinleneyim
ay iki dakika ayrıldım yetişemedim sayfalara haaa neyse burdan dalayım ay şığım gülçinim hoşgeldin balım ya demek herşey yolunda şükürrr az kaldı az kızımız geliyor :) sağlıkla gelsin inşallah balım hoşgeldin canımmm
filiz abla bende çokaramıştım gerçi burda çok var ama pahalı baya dediğin gibi ama benim hamileliğim hep suda geçecek zaten herhafta sonu denizdeyiz geçen cmt saatlerce sudaydım öyle güzel oluyorki bulursan birşeyler mutlaka al boşver cerenin dediği gibi bu günler özel içinde kalmasın ablamm koca yaz geçmez başka türlüü öperim ablammm
hatunlar merhaba,nasılsınız?sınava gittik geldik yine kızımla bitti çok şükür artık abkalım sonuçları bekliycez
akşam geç yattım sabah zeynep kalktı acayip uykum var annem bende kalacaak birkaç gün az dinleneyim
hoş bulduk birtanemmmm
iyiyim çok şükür sen nasılsın güzelim
guatr tahlil sonuçların güzel çıkmış çok sevindim balımmm
hadi gözümüz aydınnnn
ee bebiş için şimdi bir engel görünmüyor değilmi?
Normal yoldan denemeye devammı edeceksiniz? Ne yapacaksınız?
vallahi bende anlmadim hayirdir insallh diyelim.sana varya masalllllllhhhhhhhhhhaaaaaaaaa diyorum insallah bende senin gibi olurum doguma yakin
evet canım ben de oradan buldum mayoyu zaten, diğer şeyler de çok güzel, dediğin gibi pahalı ama olsun, hiç olmazsa kaliteli :)
gülçinim iki gündür hava serindi ya iyiyim 5te dra gidecez bakalım nasıl çıkacak...
cerenim nasıl heyecan var mı gülü seni görünce rtahatlıyorum sınavı atlatacaz inş
gcan hemşerim geçmiş olsun dikkaet kendine ayol bırak işi mişi boşver demek küvet fanyazisi var ha kocişte atlar matlar bak eşeğin aklın karpuz kabuğunu getirmeyin sonra ben yoldan çıkıyorum toplayamıyorum kendimi :) ona göree beni yoldan çıkarmayın yok mayosuz çıplak küvete girmeler yok kocamda gelir demeler ayy fena oluyorum ayyy sabahlar olmasın emiiii sevişin sevişinnnkaydirigubbakcemile3
kızlar ben biraz uzanacağım, hepinizi çok öpüyorum, akşam teknede olmazsam buraya gelirim muhakkak, kendinize dikkat edin, hepinizi çok öpüyorum, şimdilik hoşçakalın :)
ay iki dakika ayrıldım yetişemedim sayfalara haaa neyse burdan dalayım ay şığım gülçinim hoşgeldin balım ya demek herşey yolunda şükürrr az kaldı az kızımız geliyor :) sağlıkla gelsin inşallah balım hoşgeldin canımmm
filiz abla bende çokaramıştım gerçi burda çok var ama pahalı baya dediğin gibi ama benim hamileliğim hep suda geçecek zaten herhafta sonu denizdeyiz geçen cmt saatlerce sudaydım öyle güzel oluyorki bulursan birşeyler mutlaka al boşver cerenin dediği gibi bu günler özel içinde kalmasın ablamm koca yaz geçmez başka türlüü öperim ablammm
gcan hemşerim geçmiş olsun dikkaet kendine ayol bırak işi mişi boşver demek küvet fanyazisi var ha kocişte atlar matlar bak eşeğin aklın karpuz kabuğunu getirmeyin sonra ben yoldan çıkıyorum toplayamıyorum kendimi :) ona göree beni yoldan çıkarmayın yok mayosuz çıplak küvete girmeler yok kocamda gelir demeler ayy fena oluyorum ayyy sabahlar olmasın emiiii sevişin sevişinnnkaydirigubbakcemile3
bende iyiyim şükürler olsun
evet canım güzel çıktı ve çok mutlu oldum sağol bitanem
evet şimdilik bi engel görünmüyor aslında adetimin 3. günü tekrar yumurtlama tedavisini denicem bakalım olmazsa eylül gibi aşılama denicem.
sen neyaptın miniğimiz nasıl ağrın sancın varmı canım
kızlar ben biraz uzanacağım, hepinizi çok öpüyorum, akşam teknede olmazsam buraya gelirim muhakkak, kendinize dikkat edin, hepinizi çok öpüyorum, şimdilik hoşçakalın :)
canımmmm güzel haberler getir inşallah doktordan bize
yanlış hatırlamıyorsam muayene olucaksın dimi bu gün?
hadi bakalım herşey yolunda gider inşallah birtanem
ben rahatım balım çok şükür diyorum ya heyecan sıfır bazen doğuracak olduğumu yani son günlerde olduğumu unutuyorum inan o haldeyim gülüm yaa
çok takmıyorum kafama stres yapmıyorum nasıl olsa o canı istediğinde gelecek diye kendime sıkıntı yaratmıyorum boş yere relaxxxxx sende böyle ol balım ilaydam sınavdan sonra vakti gelince sağlıkla gelicek inşallah sen rahat ol sakın stres yapıp son zamanları kendine zehir etme emi gülüm.
ola bilir canim dedin gibi esimde öyle dedi bakalim gecer insallah yagönülcüm yazcam yazcam konu atladı hep
bi ara benimde midem çok bulandı alaksız dönemde
bende saç çıkarttığını düşündüm o anda
sonra geçti o bulantılar seninkide öyle bişidir belki
sagol canim birakdim zaten ben hep yapiyorum isleri birazda esim yapsin.kiz bir alemsin haaaaaaaaaaaaaa vallahagcan hemşerim geçmiş olsun dikkaet kendine ayol bırak işi mişi boşver demek küvet fanyazisi var ha kocişte atlar matlar bak eşeğin aklın karpuz kabuğunu getirmeyin sonra ben yoldan çıkıyorum toplayamıyorum kendimi :) ona göree beni yoldan çıkarmayın yok mayosuz çıplak küvete girmeler yok kocamda gelir demeler ayy fena oluyorum ayyy sabahlar olmasın emiiii sevişin sevişinnnkaydirigubbakcemile3
bugün sadece meyve yemeyi düsünüyorum biraz midem rahatlasin.insallah canim ya insallahhhhhhcanım yediklerine dikkat et güzelim bünye iyice hassaslaştı herşey dokunuyor oalbilir.
canımmmm inşallah hepinizin son günleri benimki gibi olur önce siz sakin olun gerisi gelir zaten balımmm....
evet evet kesinlikle
tiril tiril elbiseler var ne güzel alabilenler alsın valla ablam
aklında şüphe varsa bir tane al önce modeline kaliştesine bedenine bak beğenirsen bir kaç şey daha alırsın ablacım. hem orda kapıda ödeneme seçeneği var :)
canımmmm güzel haberler getir inşallah doktordan bize
yanlış hatırlamıyorsam muayene olucaksın dimi bu gün?
hadi bakalım herşey yolunda gider inşallah birtanem
ben rahatım balım çok şükür diyorum ya heyecan sıfır bazen doğuracak olduğumu yani son günlerde olduğumu unutuyorum inan o haldeyim gülüm yaa
çok takmıyorum kafama stres yapmıyorum nasıl olsa o canı istediğinde gelecek diye kendime sıkıntı yaratmıyorum boş yere relaxxxxx sende böyle ol balım ilaydam sınavdan sonra vakti gelince sağlıkla gelicek inşallah sen rahat ol sakın stres yapıp son zamanları kendine zehir etme emi gülüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?