- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.361
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2Günaydınlarrrrr
nasılsınız?
bizler şimdilk iyiyiz,kahvaltımızı yaptık,annemle zeynepi sağlık ocağına götürücez şimdi aşısı var bugün:sinifsinif::sinifsinif:
inş akşamda ateşlenmez,misafirlerim geleceklaelaelaelaelaeneyseki annem yanımda
sizler neler yapıyorsunuz,hepinize hayırlı işler diliyorum
nur herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim cnm
arifem inş bu sefer olmuştur güzelim,Allah gönlüne göre versin inş
neşemmmm,ben biliyorum yumoşlar tam kıvamında ,ve aşılama bu sefer olacak inş ve tutacak,sen sınavlarına konsantre ol,stres yapma emi cnmŞeniz
ne vuruyon beeeemafoldumben şaka bi yana burcum bende bilmiyom nasıl olucak ama allaha sığınıyom işte hayırlısı olsun:mymeka: kızım böyle şartlandırmasan kendini aynı sonuçla karşılaşıcam diyee
Allah büyük hiç belli olmaz umutlanma ama umutsuzda kalma nasıl olcak bilmim ama :uhm:
günaydın mavi nasılsın canımgünaydın kızlar nasılsınız? nurcum iyi sanırım karamnlı ablaya tşkler..zaten gününe çok var sanırım nurun herşeyin normal seyretmesi güzel..neşede güzel haberlerle gelir inşallah..
çiğdemcim günaydın cicim nasılsın şimdilik havadis yok canımgünaydın kızlarrr neşeli bir salı olsun ... dün aniden çıkmak zorunda kaldım işler sıkıştı mesai bitmek üzereydi o yüzden kusuruma bakmayın artık geçmişi okuyamıyorum gözlerim çok yoruluyor açtığım yerden dalıyorum konuya bilmem gereken önemli bir havadis olursa haber edin emii
kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2Günaydınlarrrrr
nasılsınız?
bizler şimdilk iyiyiz,kahvaltımızı yaptık,annemle zeynepi sağlık ocağına götürücez şimdi aşısı var bugün:sinifsinif::sinifsinif:
neşemmmm,ben biliyorum yumoşlar tam kıvamında ,ve aşılama bu sefer olacak inş ve tutacak,sen sınavlarına konsantre ol,stres yapma emi cnmŞeniz
günaydın canım
olsun çalışıyoruz ani işler yüzünden pat die çıkıoz hepimiz :teselli:
nurdan iyi haberler var ilayda iyiymiş herşey yolunda gidiyormuş çok şükür[/QUOTEmerhaba burcucum oh ne güzel ilaydamız büyümüş doğuma hazırlanıyor demek maşallah
merhaba canım demek zeynebimiz aşı olucak acaba aşıdan önce bir ateş düşürücümü versen doktoruna sorup bir kaç anneden duymuştum ama sen genede doktorun adanış tabi bizlerde iyiyiz canım senin yolunda gidiyoruz işte büyütüyoruz bebişleri :)kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2Günaydınlarrrrr
nasılsınız?
hoşçakalın opuyorumnanaktan
günaydin canim sende iyisin inşallah??günaydın kızlar nasılsınız? nurcum iyi sanırım karamnlı ablaya tşkler..zaten gününe çok var sanırım nurun herşeyin normal seyretmesi güzel..neşede güzel haberlerle gelir inşallah..
hepimiz neşe saçıyoruz maşallah..bugun bende çok yoğunum hemen bitsinde gidelim istiyorumgünaydın kızlarrr neşeli bir salı olsun ... dün aniden çıkmak zorunda kaldım işler sıkıştı mesai bitmek üzereydi o yüzden kusuruma bakmayın artık geçmişi okuyamıyorum gözlerim çok yoruluyor açtığım yerden dalıyorum konuya bilmem gereken önemli bir havadis olursa haber edin emii
canimcim allah hakkında hayirli olanı tez zamanda nasip etsin sana sıkma canını :teselli:ne vuruyon beeeemafoldumben şaka bi yana burcum bende bilmiyom nasıl olucak ama allaha sığınıyom işte hayırlısı olsun
evet mavicim özellikle yapıyolar beni c.tesileri çağırması gibi uyuzluk yapcaklar yaaçigdem ne haber yogunlaşmış işlerin dün birden kaybolunca burcu söyledi..burcu cnm iyi sayılırım henüz bir vukuat yok ben dün çok gergindim kadın olan müdür yardımcısıda yok bugün cumay kadar biraz kafam rahat olabilir ama bakalım gittigi yerdende herşeye yetişiyor..bazen diyorum gidecek durumda oldugum içinmi böyle daha fazla yükleniyor...neyse yaaa..
ne vuruyon beeeemafoldumben şaka bi yana burcum bende bilmiyom nasıl olucak ama allaha sığınıyom işte hayırlısı olsun
:
günaydin canim sende iyisin inşallah??
hepimiz neşe saçıyoruz maşallah..bugun bende çok yoğunum hemen bitsinde gidelim istiyorum
canimcim allah hakkında hayirli olanı tez zamanda nasip etsin sana sıkma canını :teselli:
evet mavicim özellikle yapıyolar beni c.tesileri çağırması gibi uyuzluk yapcaklar yaa
bize çok stres olmadan sabretmek düşüyo yapcak bişeyimizde yok :1no2:
tamam tamam gel bi sarılam opuyorumnanaktan
bende iyiyim saol canım biras yoğun sadece mafoldumbensagol yengeç iyi sayılırım şimdilik umarım bugünüde kazasız belasız geçiririz..sen nasılsın..çigdemni dedigi gibi umarım neşeli güze bir gün olur çabul biten bir hafta diliyorum size..
günaydın canıııııııııııım... ne güzel enerji dolusun :)günaydınnnnopuyorumnanaktan
hadi kapı açıldı koşun koşun
günaydın neşeciiiiiiiiiim :) inşallah yumuşların istenilen büyüklüğe ulaşmıştır ve bu sefer amacımıza ulaşabiliriz hayatım, dualarımız seninle, senin bu çalışma tempon ne olacak be gülüm? stres olma lütfen, biliyorsun, stres kaçınmamız gereken en tehlikeli şey :) inşallah sınavından da başarıyla geçeceksein :)Günaydın kızlar, Bulcuk bugün takipçinim. Geldim geldim. Kızlar yarın dr gidicem bakalım yumoşlarım ne durumda? Ona göre aşılamam belli olacak. Bir taraftan da sınavlar devam ediyor. Kendi sınavıma hiç çalışamıyorum. Çok stres oldum kızlar. 10 parçaya ayrıldım(
başarılar tatlım :)Kumsalım neler yapıyo? Ben az sonra sınava gidiyorum, cevap vermezsem kızmayın. Bulcuk canım ben de öyle yorgunum ki...Benim tatilim ylda sadece 20 gün onu da alabilirsem(
aaaaaa geçti mi günün? iyice düzenin mi bozuldu yoksa başka bir şey mi var acaba? test yap diyeceğim ama alacağım cevabı da biliyorum sanırım... hakkında hayırlısı olsun tatlım :) inşallah düşündüğümüz şeydir :)canım iyiyim ben sağol günüm yine geçti benim:gitme:ama bu ay hiç umudum yok:umursamaz:.sana sınavında başarılar allah yardımcın olsun inşallah bütün soruları çözersin canım:Saruboceq:
günaydın canım, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnngünaydin hanimlarrr..gününüz neşeli mutluu geçsinn sositososito
günaydın tatlım, nasılsın?günaydın kızlar nasılsınız? nurcum iyi sanırım karamnlı ablaya tşkler..zaten gününe çok var sanırım nurun herşeyin normal seyretmesi güzel..neşede güzel haberlerle gelir inşallah..
günaydın canım, amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnn... nasılsın? yine enerji dolusun, maşallahgünaydın kızlarrr neşeli bir salı olsun ... dün aniden çıkmak zorunda kaldım işler sıkıştı mesai bitmek üzereydi o yüzden kusuruma bakmayın artık geçmişi okuyamıyorum gözlerim çok yoruluyor açtığım yerden dalıyorum konuya bilmem gereken önemli bir havadis olursa haber edin emii
günaydın güzelim :) oyyyy kıyamam demek aşısı var Zeynep'imin... aşıdan sonra ateşlenmesi normal canım, telaşlanma, doktor belki bir fitil falan verir ateşlenme durumuna karşı... neyse napalım bunlar olması gereken şeyler beyazcım :) şimdiden geçmiş olsun :)kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2Günaydınlarrrrr
nasılsınız?
aman aman yetişmesin oralardan da kafanı dinle azıcık... bazı sadist insanlar vardır, özellikle de hatunlar arasında, intikam alır gibi elemenlarına işkence yapar... Allah böylelerinden korusun ama anlaşılan senin md. yrd. bunlardan biri canım, Allah yardımcın olsun güzelim :)çigdem ne haber yogunlaşmış işlerin dün birden kaybolunca burcu söyledi..burcu cnm iyi sayılırım henüz bir vukuat yok ben dün çok gergindim kadın olan müdür yardımcısıda yok bugün cumay kadar biraz kafam rahat olabilir ama bakalım gittigi yerdende herşeye yetişiyor..bazen diyorum gidecek durumda oldugum içinmi böyle daha fazla yükleniyor...neyse yaaa..
günaydın kızlar :) nasılsınız? dün bayağı bir yazmışsınız, hepsini okuyamadım, ama anladığım kadarıyla Nur ve İlayda gayet iyiymiş, çok sevindim, inşallah hep böyle devam eder ve sağlıkla kucağına alır Nur'um İlayda'sını :) ee başka ne var ne yok bakalım?
günaydın canıııııııııııım... ne güzel enerji dolusun :)
)
günaydın ablacım neşeli başlayalım gün öyle geçsin kaydirigubbakcemile5
sanırım burcu öyle olsa gerek yükleniyorlar işte ..ben izin bile alamıyorum yeni birilerini alana kadar o yüzden tüm planlarım alt üst oldu allahtan ablamın nikahı temmuzun ortası o zaman kadar alırlar diye düşünüyorum.. almazlarsa kendilerinin bilecegi işi mecbur gidecem..ama işte tatili erteleyebiliyorsun en azından hani yakın olsa 2 mesafe gidersin toplu alıp ama öyle olmadıgı için ben mecbur gelip bir hafta burada konaklayıp yol yorgunlugunu atmam lazım doktorum dedi..bakalım artık şimdi dört gözle gelecek elemanı bekliyorum..
selam canımhiç takam kafana tatalım uyuzlar işte boşverçigdem ne haber yogunlaşmış işlerin dün birden kaybolunca burcu söyledi..burcu cnm iyi sayılırım henüz bir vukuat yok ben dün çok gergindim kadın olan müdür yardımcısıda yok bugün cumay kadar biraz kafam rahat olabilir ama bakalım gittigi yerdende herşeye yetişiyor..bazen diyorum gidecek durumda oldugum içinmi böyle daha fazla yükleniyor...neyse yaaa..
kız yengeç günaydın napıyon zilli:CüvCüv: ha burcu ha sen iki delüüü ikisi bir arada şampuan gibimmmgünaydin canim sende iyisin inşallah??
hepimiz neşe saçıyoruz maşallah..bugun bende çok yoğunum hemen bitsinde gidelim istiyorum
canimcim allah hakkında hayirli olanı tez zamanda nasip etsin sana sıkma canını :teselli:
inşallah canım :) kasık ağrıların devam ediyor mu Burcu'cum?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?