- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.561
olsun bak ne güzel bebişin seninle gerisi boşşş amin canım inşallah normalde dün olmam gerekiyodubenim şansım yok ama ben hamile kalmadan önce kilo almıştım gerçi şimdi almıyorum kilo ama yine de geçti benden :1no2: darısı başına canım kaç gün gecikti adetin
tamam canım uzan dinlen görüşmek üzere çok öpüyorumkizlarrrrrrr ben cikiyorum biraz uzanayim
hepinizi mucuk mucuk öptümmmmmmmmm
canım geri gelcen mi derken nereyi kastettin anlamadım.
ceren uğramadımı bugün ben geçmişi okuyamadımda merak ettim gacıyı
olsun bak ne güzel bebişin seninle gerisi boşşş amin canım inşallah normalde dün olmam gerekiyodu
tamam canım uzan dinlen görüşmek üzere çok öpüyorum
hakkariye geri döncenmi tatil amaçlımı gidiyom memlekete demek istedim canım
benimde patron geldi okuyorum sizi ama tek tek cevaplayamıyorum kızlar
takipteyim ama :)))
afiyet olsun çiğdecim tamam canım hadi sanada iyi akşamlar kendine çok dikkat et görüşmek üzereŞenizŞenizopuyorumnanaktankızlar benden bugünlük bu kadar benim pil bitti galiba aburcuburlarıda yedim iyişene şişip kaldım uuzn zamandır hiç aburcubur yememiştim çok iyi geldi uzun süre gene yapmam böyle bir dedlilik ama bu sefer canım çokistedi napayım dayanamadım tatlısı tuzlusu karıştı midem ama maşallah iyiyim zeynepte kızacak bana çöp gibi doldurudn burayı diye ama napayım bir kerelik affetsin annesini artık neysem ben kaçar yarın görüşürüz kızlar işteyim ama topikten çıkıyorum şimdilik açık kalınca okumadan edemiyorum şimdided okuyacak halim kalmadı soran herkese selamlar öperim yarın görürüşürüz ceren gelirse çok slm söyleyin öptümmm hepiciğinizi bay bay
ay ginemi geldi yaabenimde patron geldi okuyorum sizi ama tek tek cevaplayamıyorum kızlar
takipteyim ama :)))
tabii tatlım önemli olan o bebişim iyi olsun yeter ki.hadi hadi efkarlanma senin de az kaldı bebişine kavuşmana hatta belki kavuştun bile inş.n:Saruboceq: canım benim hiç belli değil nolucaam inş.dönmem ama uzun bi süre gelmiceğim kesin esk.de yapıcam doğumu inş.yerimiz değişebilir seneye inş.kurtuluruz burdan :Saruboceq:
kızlar ben de çıkıorum bağlantı kopuo ara ara yarın görüşürüz inş.öptümmmmm
kızlar ben de çıkıorum bağlantı kopuo ara ara yarın görüşürüz inş.öptümmmmm
Sen nerdeydin canımmtabii tatlım önemli olan o bebişim iyi olsun yeter ki.hadi hadi efkarlanma senin de az kaldı bebişine kavuşmana hatta belki kavuştun bile inş.n:Saruboceq: canım benim hiç belli değil nolucaam inş.dönmem ama uzun bi süre gelmiceğim kesin esk.de yapıcam doğumu inş.yerimiz değişebilir seneye inş.kurtuluruz burdan :Saruboceq:
afiyet olsun canım oda lazım insana:icecream: bende tıkıncam şimdi abur cubur kendine cici bana hoşçakala.s.kızlar benden bugünlük bu kadar benim pil bitti galiba aburcuburlarıda yedim iyişene şişip kaldım uuzn zamandır hiç aburcubur yememiştim çok iyi geldi uzun süre gene yapmam böyle bir dedlilik ama bu sefer canım çokistedi napayım dayanamadım tatlısı tuzlusu karıştı midem ama maşallah iyiyim zeynepte kızacak bana çöp gibi doldurudn burayı diye ama napayım bir kerelik affetsin annesini artık neysem ben kaçar yarın görüşürüz kızlar işteyim ama topikten çıkıyorum şimdilik açık kalınca okumadan edemiyorum şimdided okuyacak halim kalmadı soran herkese selamlar öperim yarın görürüşürüz ceren gelirse çok slm söyleyin öptümmm hepiciğinizi bay bay
selam kızlarrrr ben geldim
nasılsınız bakalım ne var ne yok? Keyifler yerindedir inşallah canlarımmmm....
Biz iyiyiz çok şükür bildiğiniz gibi evde kendime sürekli iş çıarıp duruyorum
bu günde cerenimiz biberon emzik vs. türü eşalarını tek tek sterilize ediyorum hazır temiz dursun diye.
Benden şimdilik bu kadar canlarım merak etmeyin diye geldim yazdım kaçıyorum daha sonra belki yine gelirim beni merak etmeyin anacım sizleri çoooooooooookkkkkkkkkk seviyorum vede öpüyorum.....
Hepiniz allaha emanet olun kuzucuklar. mucx mucx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?