- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.521
ohh maşallah bebeğimize büyyo annesi artık yakında el sallıcak sana
maşallahh
selam hadi gözün yadın maşallah herşey yolundaymış hoşgeldin tatlımselaaammmm herkese..........geçmişi okuyamadım beni merak ettiniz mi bilmem :umursamaz: bağlantı gidik bugün gene burda.dün doktora gittim ben ikili taramaya erken dedi memlekette yaptırıcam artık inş.bebek iyi sorunsuz devam ediceksin inş. dediartık bebişim çok net teyzeleri kafası kolları bacakları görünüo maşşallah alkisalkisalkis ama uyuyodu dün hareketlerini göremedim mirmirmirmir
buradyız burda yemek sonrası malum mayıştı kaldı herkeshşşşşşşşşşştttttttttttttt alooooooooo kimse yok muuuuuuuuuuu
bıt bıt konuştunuz uykunuz geldi dimi sizi gidiler siziiiiiiilmaz:
selaaammmm herkese..........geçmişi okuyamadım beni merak ettiniz mi bilmem :umursamaz: bağlantı gidik bugün gene burda.dün doktora gittim ben ikili taramaya erken dedi memlekette yaptırıcam artık inş.bebek iyi sorunsuz devam ediceksin inş. dediartık bebişim çok net teyzeleri kafası kolları bacakları görünüo maşşallah alkisalkisalkis ama uyuyodu dün hareketlerini göremedim mirmirmirmir
gerçekten kendimden geçtim annemin gönlünü yapmam gerek öncelikle fisfisfisturşusunumu kurcekmiş anacım ya ah bu anneler tamam zor tabi hasretlik ama nerde mutlu olucaksa orda olsun hayatı
tamam canimmm opuyorumnanaktankızlar bana müsade gözlerim çok yoruldu ekrana bakmaktan ben az kaçar sonra uğrarım çıkmadan hatta açık kalsın kapatmam ama sonra bakarım öpüldünüz
bıt bıt konuştunuz uykunuz geldi dimi sizi gidiler siziiiiiiilmaz:
slm arkadaslar nasilsiniz?benim bugun seker testim vardi doktorda cikisda fenaladim cok kötü oldum hemem bizim dükkana atim kendimi elim ayagim titredi bir ter bosaldi neyseki toparladim kendimi...
selam hadi gözün yadın maşallah herşey yolundaymış hoşgeldin tatlım
buradyız burda yemek sonrası malum mayıştı kaldı herkes
kaydirigubbakcemile3
SLM CANIM KAC HAFTALIK HAMILESIN BENDE YAPTIRCAN KAN SEKER TESTI ...BIRAZ KILO ALDIM..AILEM TATLI YEDIRMIYO:roflol:
selam canım hoşgeldin nasılsın maşallah bebişne büyümüş annesi
ne zaman gidicen ki memlekete hilalcim
23 hafdalik hamileyim kac kilo aldin??
tamam canımcım azıcık dinlen zeyneplekızlar bana müsade gözlerim çok yoruldu ekrana bakmaktan ben az kaçar sonra uğrarım çıkmadan hatta açık kalsın kapatmam ama sonra bakarım öpüldünüz
slm canımmslm arkadaslar nasilsiniz?benim bugun seker testim vardi doktorda cikisda fenaladim cok kötü oldum hemem bizim dükkana atim kendimi elim ayagim titredi bir ter bosaldi neyseki toparladim kendimi...
slm canım nabersin opuyorumnanaktanKızlar herkescİklere merhaba
bak bakalım teyzesi beğencekmisinburcu naber hayatım yeni cicilerine bibakıyım paşamıza ne almışsın
tamam şekerim Şenizkızlar bana müsade gözlerim çok yoruldu ekrana bakmaktan ben az kaçar sonra uğrarım çıkmadan hatta açık kalsın kapatmam ama sonra bakarım öpüldünüz
slm arkadaslar nasilsiniz?benim bugun seker testim vardi doktorda cikisda fenaladim cok kötü oldum hemem bizim dükkana atim kendimi elim ayagim titredi bir ter bosaldi neyseki toparladim kendimi...
MERAK ETTİM VALLA KISSS HİLAL KACGUNDUR ULASAMADIM SANA NASILSIN BI SORUN OLMAMASINA SEVINDIM ADINA CANIM INSALLAH HEP BOYLE DUZENLI GIDER GEBELIGIN...NE YAPTINIZ NEZAMAN DONUYOSUNUZ MEMLEKETE...DR.SOYLEDINMI KAHVERENGI LEKELERINI NE DEDI?ARTIK DINLENIYORSUNDUR..EVDESIN ARTIK DEILMI SUREKLI..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?