Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

selam hadi gözün yadın maşallah herşey yolundaymış hoşgeldin tatlım

hşşşşşşşşşştttttttttttttt alooooooooo kimse yok muuuuuuuuuuu
buradyız burda yemek sonrası malum mayıştı kaldı herkes

bıt bıt konuştunuz uykunuz geldi dimi sizi gidiler siziiiiiii lmaz:

kaydirigubbakcemile3

selam canım hoşgeldin nasılsın maşallah bebişne büyümüş annesi
ne zaman gidicen ki memlekete hilalcim

kızlar bana müsade gözlerim çok yoruldu ekrana bakmaktan ben az kaçar sonra uğrarım çıkmadan hatta açık kalsın kapatmam ama sonra bakarım öpüldünüz

slm arkadaslar nasilsiniz?benim bugun seker testim vardi doktorda cikisda fenaladim cok kötü oldum hemem bizim dükkana atim kendimi elim ayagim titredi bir ter bosaldi neyseki toparladim kendimi...

bıt bıt konuştunuz uykunuz geldi dimi sizi gidiler siziiiiiii lmaz:

MERAK ETTİM VALLA KISSS HİLAL KACGUNDUR ULASAMADIM SANA NASILSIN BI SORUN OLMAMASINA SEVINDIM ADINA CANIM INSALLAH HEP BOYLE DUZENLI GIDER GEBELIGIN...NE YAPTINIZ NEZAMAN DONUYOSUNUZ MEMLEKETE...DR.SOYLEDINMI KAHVERENGI LEKELERINI NE DEDI?ARTIK DINLENIYORSUNDUR..EVDESIN ARTIK DEILMI SUREKLI..

slm arkadaslar nasilsiniz?benim bugun seker testim vardi doktorda cikisda fenaladim cok kötü oldum hemem bizim dükkana atim kendimi elim ayagim titredi bir ter bosaldi neyseki toparladim kendimi...

SLM CANIM KAC HAFTALIK HAMILESIN BENDE YAPTIRCAN KAN SEKER TESTI ...BIRAZ KILO ALDIM..AILEM TATLI YEDIRMIYO:roflol:

arifem içten dualarımız seninle hayırlı haberler getirirsin inşallah ne zaman test yapıcan ama serinkanlı olll ne olursa olsun yola devanm hayatım inan kız valla doğururkene adını geçiricem içimden tabi neşeminde adını anıcam söz unutmıcam

kızlar bana müsade gözlerim çok yoruldu ekrana bakmaktan ben az kaçar sonra uğrarım çıkmadan hatta açık kalsın kapatmam ama sonra bakarım öpüldünüz
tamam canımcım azıcık dinlen zeyneple
slm canımm
aa kötü olmuşsun bende korkuyorum o şeker testinden banada yaramaz pek valla fenlaşırım kesin delikafadulden
Kızlar herkescİklere merhaba
slm canım nabersin opuyorumnanaktan

burcu naber hayatım yeni cicilerine bibakıyım paşamıza ne almışsın
bak bakalım teyzesi beğencekmisin

tamam şekerim Şeniz

hoşgeldin canım nasıl çıktı şeker sonuçların geçmiş olsun şimdi nasılsın

sağol canım inş. doktor sağlıklı geçicek dedi inş.öyle olur.kahverengi leke değil canım akıntıydı o bişey yok dedi iice baktırdım keseme falan iyi dedi iyidir inş.cmtesi gitmeyi düşünüyoruz canım bi sorun çıkmazsa.sen nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…