- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.541
slm arkadaslar nasilsiniz?benim bugun seker testim vardi doktorda cikisda fenaladim cok kötü oldum hemem bizim dükkana atim kendimi elim ayagim titredi bir ter bosaldi neyseki toparladim kendimi...
sağol canım inş. doktor sağlıklı geçicek dedi inş.öyle olur.kahverengi leke değil canım akıntıydı o bişey yok dedi iice baktırdım keseme falan iyi dedi iyidir inş.cmtesi gitmeyi düşünüyoruz canım bi sorun çıkmazsa.sen nasılsın
bende 55 kg hamile kaldim suan 62 kg aman bosver veririz ya neolcak58 kıloydum suanda 65 oldum 18 haftalık olmama ragmen herkes fazla dıyo..dr.normal dıyo..hamılelıkte kan sekerı yukselırmıs
sorma ya baya kötü oldu ama ben dünden beri basim dönüyordu bilmiyorum artik.tamam canımcım azıcık dinlen zeyneple
slm canımm
aa kötü olmuşsun bende korkuyorum o şeker testinden banada yaramaz pek valla fenlaşırım kesin delikafadulden
slm canım nabersin opuyorumnanaktan
bak bakalım teyzesi beğencekmisin
hosbulduk tatlim daha beli degil sonuclar gelmedi sagol canim daha iyiyim ama biraz halsizlik var.sen neyaptin geldimi adetin????tamam şekerim Şeniz
hoşgeldin canım nasıl çıktı şeker sonuçların geçmiş olsun şimdi nasılsın
canım benimmmm hoşgeldin nasılsın hallettinmi rapor işleriniKızlar herkescİklere merhaba
canım benim bitanem allah razı olsun sağol bilmiyorum bugünde geçsin bakalım ne olucak duruma göre yapıcaz artık bişeyler gayet saskin ve soğuk kanlıyım canım merak etme sende sağlıkla kucağın alırsın bebişini inşallaharifem içten dualarımız seninle hayırlı haberler getirirsin inşallah ne zaman test yapıcan ama serinkanlı olll ne olursa olsun yola devanm hayatım inan kız valla doğururkene adını geçiricem içimden tabi neşeminde adını anıcam söz unutmıcam
sağol canım benim allah sana da nasip etsin inş.bu cumartesi kaçmayı düşünüyoruz burdan inş.
geçmiş olsun canım of ben de çok korkuyorum şeker testinden ya benim hamile değilken de düşüp duruodu şekerim mafoldumben
bende 55 kg hamile kaldim suan 62 kg aman bosver veririz ya neolcak
bende 55 kg hamile kaldim suan 62 kg aman bosver veririz ya neolcak
sorma ya baya kötü oldu ama ben dünden beri basim dönüyordu bilmiyorum artik.
benden sana tafsiye seker testine gitdinde yaninda cikolata bulundur
hosbulduk tatlim daha beli degil sonuclar gelmedi sagol canim daha iyiyim ama biraz halsizlik var.sen neyaptin geldimi adetin????
kıs arife senin şu profilindeki foto çok hoşuma gidio keşke ööle bi hamiş olsam içim gidio....... mirmirmirmir
İYİYİM COK SUKUR CANIM BEBİŞ COK HAREKETLI TEYZESI BUGUN DINDUGUNU HISSETTIM ARTIK DUYMAYA BASLAMIS DISARDAN GELEN YUKSEK SESE TEPKI VEREBILIYORMUS...COK GUZEL BIR DUYGU...ALLAH ISTEYEN HERKESE NASIP ETSIN...BIZDE TATILE GIDECEKTIK ISTE NISAN VARDIYA HANI SIMDI TEMMUZUN 5 EVLENIYORLAR BUYUK IHTIMALLE ANTALYADA YAPACAGIZ TATILI BIRAZ OYUZDEN MORALIM DUZGUN ...BUTUN AILEMI GORECEGIM..zemuszemus
bende iyiim canım evdeysen uzan biraz dinlen yok gelmedi hala canım:1rolleyes:
ne güsel maaşallah 16.haftada duyuyomuş canım ben de iple çekiorm o günleri.oh oh ne güsel antalya ya gidiceksiniz bizi de çağıtıp duruolar belli olmaz belki karşılaşırız kıss
ahhhhhhhhhhhhhhaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhh
gel bide bana sor canım
insallah canım bebişlerimiz saglıklı olsunda allah ın ıznıyle bız sıselımm olsun verırız dogumdan sonra zaten o kosusturmada verılıyor..
evet canim zaten birazdan uzancam size haber vermek icin girdim
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa negüzelllllllll insallahhhhh gelmez ve hamis olursunnnnn
canım benimmmm hoşgeldin nasılsın hallettinmi rapor işlerini
canım benim bitanem allah razı olsun sağol bilmiyorum bugünde geçsin bakalım ne olucak duruma göre yapıcaz artık bişeyler gayet saskin ve soğuk kanlıyım canım merak etme sende sağlıkla kucağın alırsın bebişini inşallah
sağol hayatım çok teşekkür ederim inşallah o günleri görmeyi nasip etsin rabbim banada
tekrar geri gelcenmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?