Bebilerinin yolunu gzleyen umutlu Hami ve Anne adaylar

herkescikler gitmiş ceren gelmiş gitmiş benimde topik açıktı ama başka işim vardı..neyse herkese iyi akşamlar o zman bende kaçarım birazdan..

beyazım hoşgeldin
oy miniğimiz aşımı olcak kıyamam ben ona
ama gerekli işte bunalrın hepsi mecburen

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN HAMİŞ ADAYLARIMIZ

1 - Kumsal..................................(15 Haziran)
2 - Nesemese..............................(2.aşılaması var bu hafta, dualarınızı bekliyor) opuyorumnanaktan

Allahım bu listedeki bütün herkese en kısa zamanda bebiş versin veeee bir alt listeye geçsin herkes inşallahhhhhh... Bu listede yok olsun artıkın

BEBİŞLERİNİN YOLUNU GÖZLEYEN ANNE ADAYLARIMIZ

ŞAFAK: 5
1. Ceren......................................40. haftamızdayız (K) (22 haziran [doktor öyle diyor valla] ) {CEREN} :):)

2. Nur_84....................................38. haftamızdayız(K) (06 temmuz 2009) {İLAYDA}

3.İerror........................................35. haftamızdayız (K) (27 Temmuz) (Kızçem Benim) {CEMRE}

4. Entelliye ................................ 34. haftamız (E) (31 temmuz 2009) [Son Kararım:):)] {DORUK ALP}

5.Kayra_42..................................34. Haftamızdayız (E) (26 Temmuz) {ÖMÜR}

6. Htc80......................................27. haftamızdayız (K) (17 Eylül)

7.Bulcuk....................................24. haftamızdayız (E) (10 Ekim ) {MİRAÇ } Damadım :):)

8.Gcan......................................24. Haftamızdayız (E)(12 Ekim ) {MİRAÇ}

9.Ciğdem...................................22. Haftamızdayız (K) (26 Ekim) {ZEYNEP}

10.Benssenb...............................21. Haftamızdayız (1 Kasım) (İkizler geliyor :))

11.Mavideniz...............................19. Haftamızdayız (K) (15 kasım ) {BERRA}

12. Sevvttaapp...............................19. Haftamızdayız (E) (17 Kasım)

13.Ra_ra......................................17. Haftamızdayız (23 Kasım)

14.Rüzgar Deniz..........................17.Haftamızdayız (30 Kasım) {RÜZGAR DENİZ} :):):)

15. Slvmsstr................................ 12. Haftamızdayız (2 Ocak 2010)

16. Jasminn_23............................9. Haftamızdayız En Taze Anne adayımız

Rabbim bu listedeki herkesede hayırlı evlatlar nasip etsin bir avazda kurtulalım inşallah kızlar

MELEKLERİNE KAVUŞAN TAZE ANNELERİMİZ

1. Karabiberim............................ 8 Mart 2009 {YAREN}
2. Yasemink..............................20 Nisan 2009 {SUDE MELİS}
3. Menzilgülü..............................6 Mayıs 2009 {YUSUF TAHA}
4. Beyaz16.................................15 Mayıs 2009
{ZEYNEP} (En Taze Annemiz) alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Darısı tüm Hamilelerin başına inşallah sağlıkla

alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Cereeeeeeeeeeen merhaba tatlım :)

ablammmmmmmmmm merhabaaa
nasılsın canımın içi?
neler yaporsunnnn?

kızlar selam benide listeye eklermisiniz hamileliğim 6+2 7 şubat 2010 da gelecek kısmetse meleğim

ohooo her isteyen listeye girseydi daha neler iyi artık
pek bir hazırcıymışsın güzelim sen ya
öyle her gelen pat diye listeye giremiyor burda
her işin bir raconu bir kuralı var yavrum

birtaneeeeeeeeeeeeeeem iyiyim hayatım, oturuyorum işte, TV'de Küçük Kadınlar var bir yandan onu izliyorum bir yandan da buraya takılıyorum... sen nasılsın, neler yaptın bugün?
slm kızlar iii akşamlar olsun hepinizeee
sana da iyi akşamlar güzelim :)

birtaneeeeeeeeeeeeeeem iyiyim hayatım, oturuyorum işte, TV'de Küçük Kadınlar var bir yandan onu izliyorum bir yandan da buraya takılıyorum... sen nasılsın, neler yaptın bugün?

HIMMM anladım ablacım bende stardayım papatyam dizisini izliyorum :)
valla ben bu gün neler yaptım ablacım cerenimin biberonlarını emziklerini emzik kutularını ve buna benzer eşyalarını strelize ettim ve hastane için bir çanta daha hazırladım :):)
o çantayada bebek şekerlerimizi ve biberonlarımızı koyduk eksik kalmadı onun dışında normal evdei günlük işler işte ablam. bir arada uzandım uyuyup kalmışım şimdi öyle takılıyorum tv ve net arasında
sen nasılsın ablacım sen neler yaptın bu gün? Pek yoktun sanırım topikte?

bir sürü iş yapmışsın, helal olsun valla alkisalkisalkis
ben bugün sabhtan öğlene kadar falan topikteydim, sonra kalktım yemek yaptım, hava çok sıcaktı, biraz uzanayım dedim ben de uyuyakalmışım, sonra kalktım Cunda'ya gittim derken akşam oldu, ben de tv ve net arası dolaşıyorum işte :)

nurrr hoş geldin balımm nasılsın
bu ara denk gelemedik seninle hiç konuşamadık bitanem
ne var ne yok gülüm iyimisin?
doktordan güzel haberlerle gelmişsiniz çok sevindim sen nasılsın?
keyfin yerindemi?

yok be ablam ne işi bunlarda işmi yorulmasam daha neler yapıcamda yoruluyrum işte sonrada böyle sızıp kalıyorum :):):)

evet öğlene kadar varmışsın topikte.
valla iyi etmişsin cundaya gitmekle ablacım ter temiz hava alıyorsun ne güzel miiiiiiisssss
senin dr. randevun bir hafta sonraydı dimi abla?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…