- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.581
herkese cümleten iyi akşamlar olsuuuunnnn zemuszemus
kızlaar benimde çıkmama az kaldı
hepinize iyi akşamlarr çok öptümmm opuyorumnanaktan
beyazcım gidiyormuşsun bende yazıyordum o ara...zumaırm bugün fazla huysuzlanmaz bazen aşı sırasında aglıyorlar sonra unutyorlar tabii canı tatlı degilse bazı bebkler o sra aglar sonra aşı vurulan o degilmiş gibi davranırlar..cnm bunu için bazı doktorlar fitil veriyor hani ateşlenme ihtimaline karşı ama bilmiyorum henüz zeynep alacak durumdamı..bizimkilere her aşı zmanı doktoru söyler biri özellikle çok nazlı aglar sürekli aklına geldikçe digerinin umru bile olmaz..
beyazım hoşgeldin
oy miniğimiz aşımı olcak kıyamam ben ona
ama gerekli işte bunalrın hepsi mecburen
ne vuruyon beeeemafoldumben şaka bi yana burcum bende bilmiyom nasıl olucak ama allaha sığınıyom işte hayırlısı olsun
günaydın mavi nasılsın canım
çiğdemcim günaydın cicim nasılsın şimdilik havadis yok canım
günaydın beyazcım nasılsın şimdiden geçmiş olsun size canım inşallah huysuzluk yapmaz aşı sonrası zeynebimiz inşallah canım çok sağol allah razı olsun
kız beyaz tekvimdeki bıdık zeynepmi yoksammm anam çok tatlıymış maşallah allah nazarlardan korusun
günaydın canım
olsun çalışıyoruz ani işler yüzünden pat die çıkıoz hepimiz :teselli:
nurdan iyi haberler var ilayda iyiymiş herşey yolunda gidiyormuş çok şükür[/QUOTEmerhaba burcucum oh ne güzel ilaydamız büyümüş doğuma hazırlanıyor demek maşallah
merhaba canım demek zeynebimiz aşı olucak acaba aşıdan önce bir ateş düşürücümü versen doktoruna sorup bir kaç anneden duymuştum ama sen genede doktorun adanış tabi bizlerde iyiyiz canım senin yolunda gidiyoruz işte büyütüyoruz bebişleri :)
evet kızlar takvimdeki zeynep,çok teşekkürler
aşı için sordum hemşirelere,ateş yapmazmış,emzirebilirsin ,banyoda yapabilir dedi,çok şükür atlattım biraz ağladı ama çabukl sustu
akşam misafirler var,ben az yemek atıltırayımhihoyyyt
İYİ AKSAMLAR FİLİZ ABLACIM GECEN İYİ OLSUN..zemuszemus
Cereeeeeeeeeeen merhaba tatlım :)
kızlar selam benide listeye eklermisiniz hamileliğim 6+2 7 şubat 2010 da gelecek kısmetse meleğim
birtaneeeeeeeeeeeeeeem iyiyim hayatım, oturuyorum işte, TV'de Küçük Kadınlar var bir yandan onu izliyorum bir yandan da buraya takılıyorum... sen nasılsın, neler yaptın bugün?ablammmmmmmmmm merhabaaa
nasılsın canımın içi?
neler yaporsunnnn?
ohooo her isteyen listeye girseydi daha neler iyi artık
pek bir hazırcıymışsın güzelim sen ya
öyle her gelen pat diye listeye giremiyor burda
her işin bir raconu bir kuralı var yavrum
sana da iyi akşamlar güzelim :)slm kızlar iii akşamlar olsun hepinizeee
birtaneeeeeeeeeeeeeeem iyiyim hayatım, oturuyorum işte, TV'de Küçük Kadınlar var bir yandan onu izliyorum bir yandan da buraya takılıyorum... sen nasılsın, neler yaptın bugün?
HIMMM anladım ablacım bende stardayım papatyam dizisini izliyorum :)
valla ben bu gün neler yaptım ablacım cerenimin biberonlarını emziklerini emzik kutularını ve buna benzer eşyalarını strelize ettim ve hastane için bir çanta daha hazırladım :):)
o çantayada bebek şekerlerimizi ve biberonlarımızı koyduk eksik kalmadı onun dışında normal evdei günlük işler işte ablam. bir arada uzandım uyuyup kalmışım şimdi öyle takılıyorum tv ve net arasında
sen nasılsın ablacım sen neler yaptın bu gün? Pek yoktun sanırım topikte?
ben geldim şekerler nasılsınız bakalım daha geçmişe bakamadım
bir sürü iş yapmışsın, helal olsun valla alkisalkisalkis
ben bugün sabhtan öğlene kadar falan topikteydim, sonra kalktım yemek yaptım, hava çok sıcaktı, biraz uzanayım dedim ben de uyuyakalmışım, sonra kalktım Cunda'ya gittim derken akşam oldu, ben de tv ve net arası dolaşıyorum işte :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?