- Konu Sahibi Gurbette1anne
-
- #34.641
valla haklısın canım, ama o stresi nasıl yok edeceğim onu bilmiyorum, dış etkenler o kadar çok ki... kulak arkası etmeye çalışıyorum ama zaman zaman olamıyor
kızlar iyi akşamlar nasılsınız cerencim sen nasılsın bi şey sorcam cnm yaa senin şafak 5 ya 5 gün sonra 40 haftan mı dolmuş olacak yani normal doğum olduğuna göre tarih uzayabilio öle değil mi
nur filiz sizler nasılsınız nurcum tansiyonun ne alemde benimde problem var ama çok düşükte ondan halsizlik yapıor
bende iyiyim canım idare edioz işteiyiyiz canım sen nasılsın...tansiyon iyi canım idare ediyor şimdilik..
bırak düşük olsun canım keşke yükselmesin
ayyy canım yaa bizde de sancı görünmüyor bakalım durum ne olucak
perşembe günü gittiğimizde görücez son durumu
pazartesi doğmaz ise bir beş gün daha bekllicek doktor geldi geldi gelmedi zorla doğurtacak artık bakalım nasip kısmet perşembe belli olur heralde son durum :)
kızz nur bu kızlar sancısız gelmesin pat diye :):):)
inşallah canım bu son günle ilgili benimde kafam karışıo 30 temmuz görünüo benimdevalla ablacım yakınında olsam ben o stresi yok ederdim ama
burdan da bu kadar oluyor işte
sen kulaklarını tıka hee de salağa yat kendi bildiğini yap
ve önce herşeyin çok güzel olacağına sen inan gerisi gelir zaten :):)
canım hoş geldin nasılsın?
biz iyiyiz çok şükür bir yaramazlık yok balım herşey yolunda
evet gülüm 5 gün sonra yani pazartesi günü 40 hafta dolmuş oluyor normal şartlarda
o zamana kadar doğum olmaz ise dr. beş gün daha ekliyor üstüne ve cumartesi yani 27 haziran milad sayılıyor eğer o zamana kadarda doğmazsa olası bir olumsuz duruma engel olmak için bebek zehirlenmesi vs. gibi doğumu başlatıyor dr. bakalım umarım bunlara gerek kalmaz ve meleğim kendiliğinden gelir canım
canım benim, bu sıcaklarda da çok zor gerçekten işe gidip gelmek, neyse 3 hafta kalmış biraz daha dayanacaksın :)doğru benim doktorumda öle söledi benimde şikayetim yok ama hamişlik zaten halsizlik yapıo bide tansiyondan olunca işe gidip gelirken sorun yaşıyorum tabii neyse izne 3 hafta kaldı sayılır sıkıyorum dişimi
valla ablacım yakınında olsam ben o stresi yok ederdim ama
burdan da bu kadar oluyor işte
sen kulaklarını tıka hee de salağa yat kendi bildiğini yap
ve önce herşeyin çok güzel olacağına sen inan gerisi gelir zaten :):)
valla bu kızlar süprizi sevior olabilir yani
inşallah canım bu son günle ilgili benimde kafam karışıo 30 temmuz görünüo benimde
doktor biraz daha uzayabilir demişti hepimiz için hayırlısı artık
senin için heyecanlanıyorum ama sen sakın heyecan yapma o muhteşem anın tadını çıkar
canım 30 temmuzdan öncede olabilir geçebilirde
zaten normal şartlarda söylenen hesapanan tarihte doğumun olma ihtimali % 5 imiş kendini 30 temmuz diye şartlandırma gülüm bende hep erken gelicek diyordum ama hala tık yok baksana keyfi yerinde demek belli olmuyor yani herşey yolunda gitsinde vaktinde gelsinler.
kıızz heyecan yapma benim için bol bol dua et yeter balımmmmm
bende heyecan yok sadece dualarınıza ihtiyacım var şuanki gibi sakin bir doğum geçirmeyi ve o anın tadını çıkarmayı gerçekten çok istiyorum hayırlısı tabii
rabbim hepimizi sağlıkla kavuştursun meleklerine
bu arada senin doğum şeklin belli değil dimi?
ben de öyle yapmaya çalışıyorum hayatım ama insan hamileyken herşey daha çok batıyor ve alıngan oluyor işte... elimden geldiğince salağa yatmaya çalışıyorum
ceren hayırlısıyla doğurda ayrıntılı doğum bilgisi alırız senden büyük ihtimal normal doğum olacak senden ayrıntılı bilgi istiyorı-um
dualarımız tabii sizlerle canikom, Allah büyük, herşey yolunda gidecek ve hepiniz meleklerinize sağlıkla kavuşacaksınız :)
eşim yoldaymış kızlar, hepinize iyi geceler, yarın görüşmek üzere :) çok öpüyorum... muckssssss
eşim yoldaymış kızlar, hepinize iyi geceler, yarın görüşmek üzere :) çok öpüyorum... muckssssss
ben geldimmmmmmmmmmmmm
nasılsınız gece kuşları
ay ilk defa bu saate giriyom topike:)))
kızlar ben çıkıyorum şimdilik kızkardeşim var yanımda ist.dan geldi beni zyarete napıosunuz die bakıyım dedim kendinize ii bakın
herkesler kaçtı saatte geç oldu hadi nur bizde gidelim dinlenelim kızlarda uyusunlar
sana iyi geceler canım dikkatli ol emi gülüm yarın denk gelirsek eğer grş. canım öpüyorum mucx mucx
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?